deci, ramane duminica la ora 13?locul????
ari,eu beau bere cu tine...dar cine mai bea cu noi?
sami, sa nu ma uiti cu estrofemul si cat este?
fetele
Hopeful recunosc ca te-am cautat acum vreun an pe forum sa vad rezultatul tau, imi pare rau ca a fost negativ
Te urmaream pt ca si pe mine ma batea gandul unui astfel de fiv pe natural cu dr Albu. Eu cand am discutat cu el imi dadude 2 optiuni: fiv pe natural,natural exact ca la tine, dar fara nici un fel de stimulare,control al ovulatiei ( costa 4000 ron experienta); sau a doua varianta iti facea o stimulare usoara dar tot ce obtinea congela
; facea asa 3 luni, si abia in a 4 luna pe natural asa ti-i transfera. Pentru asta a doua varianta avea si un pachet facut de 3 fivuri pe natural cu stmulare usoara si congelari luna embrioni rezultati = 10.000 ron...
pe linga aceste sume am fi platit monitorizarile si analizele la sange, maxim 800-1000 ron.
Nu ar fi mers sa faci stimulare fara stirea lui, ca mi-a zis ca acese proceduri mai ieftine sunt f controlate si da explicatii in caz ca vine una ca mine cu rezerva micuta si cu 3 foliculi pe natural ![]()
Din pacate pt mine aceste doua variante nu au fost satisfacatoare, asa ca am mers mai departe 
Oricum mult noroc in varianta aleasa cea cu donatoare, sigur va fi bine ![]()
buna la toata lumea. vin si eu cu o intrebare. in cat timp de la implantare (fiv) de poate face un test de sarcina de sange? eu nu stiu daca mai rabd 2 saptamani, deja fac depresii.