deci, ramane duminica la ora 13?locul????
ari,eu beau bere cu tine...dar cine mai bea cu noi?
sami, sa nu ma uiti cu estrofemul si cat este?
fetele
Hopeful recunosc ca te-am cautat acum vreun an pe forum sa vad rezultatul tau, imi pare rau ca a fost negativ Te urmaream pt ca si pe mine ma batea gandul unui astfel de fiv pe natural cu dr Albu. Eu cand am discutat cu el imi dadude 2 optiuni: fiv pe natural,natural exact ca la tine, dar fara nici un fel de stimulare,control al ovulatiei ( costa 4000 ron experienta); sau a doua varianta iti facea o stimulare usoara dar tot ce obtinea congela ; facea asa 3 luni, si abia in a 4 luna pe natural asa ti-i transfera. Pentru asta a doua varianta avea si un pachet facut de 3 fivuri pe natural cu stmulare usoara si congelari luna embrioni rezultati = 10.000 ron...
pe linga aceste sume am fi platit monitorizarile si analizele la sange, maxim 800-1000 ron.
Nu ar fi mers sa faci stimulare fara stirea lui, ca mi-a zis ca acese proceduri mai ieftine sunt f controlate si da explicatii in caz ca vine una ca mine cu rezerva micuta si cu 3 foliculi pe natural
Din pacate pt mine aceste doua variante nu au fost satisfacatoare, asa ca am mers mai departe
Oricum mult noroc in varianta aleasa cea cu donatoare, sigur va fi bine
buna la toata lumea. vin si eu cu o intrebare. in cat timp de la implantare (fiv) de poate face un test de sarcina de sange? eu nu stiu daca mai rabd 2 saptamani, deja fac depresii.