Clubul "babelor" FIV-oase 37

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Stai linistita, Ady, nu tr sa-ti ceri scuze
Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Intr-o seara rece si umeda eu am un motiv de bucurie, joi se tine un nou atelier, asa ca va rog sa nu programati intalnirea atunci
Nu pot sa il ratez, de abia astept sa vad noile retete promise: supa rece de ghimbir cu avocado, Smoothie verde cu ananas si kiwi, Lapte de migdale cu capsuni, Sorbet sau inghetata si alte surprize
Cine vrea sa vina, gasiti aici detaliile aici: www.lalena.ro/p/ateliere-de-gatit

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Citind din urma ( ca asa cum am spus am citit pe diagonala azi) am vazut ca draga mea Aristica vorbeste de o operatie... hmm ce operatie te-ai decis tu sa faci si eu nu stiu? oare aia de care am tot pomenit eu de vreo saptamina??? si de care nu vroiai sa auzi...

Mergi la inceput

eu nici pe diagonala nu am apucat ... ce operatie ?!?

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Ady , sunt draguti papagalii aia...

Wow, Qiao, vreau si eu retetele pe urma, te rrrooooooooggg....

Mergi la inceput

hopa, alta pisicuta ! bineinteles ca ti le trimit ana

Mergi la inceput

Qiao o asteptam maine pe Ari cu detalii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

ana scuza-maaa! Nu tre' sa schimbi poza, doar ca asa-mi parea mie, ca e o mata din ceruri. Scuzeeee! Am cautat postarile tale din urma azi si ma orientam dupa poza si, afara ploua, capul ma durea, burta ma manca, mintea imi zbura...
Sa revin: am 7 pagini printate. Azi am incercat sa beau apa dimineata, ciorba de ciuperci la pranz cu taitei din porumb si legume. La ora 18:00 mai aveam putin si picam din picioare de foame. Asa ca tre' sa o iau mai incet zilele astea (incerc sa pacalesc organismul pentru regimul draconic). Vreau sa te intreb:
1. De unde cumpar coada calului, urzica, troscot si sunatoare varsate?
2. De unde cumpar ridichie chinezeasca?
3. De unde cumperi seminte de canepa?
4. Sti vreun link ca acesta http:/tratamentenaturiste.wordpress.com/2008/09/16/1-tratamentul-cancerului-rudolf-breuss/ , strict pentru endometrioza?
5. Prima data se duce celulita de pe fund?
6. Ce sa am pregatit pentru senzatiile de lesin si tremuraturi?
adi, qiao incerc sa reduc endometrioza cu regim, astfel incat, poate am vreo sansa ca la operatia clasica sa pastrez ovarul. Daca nu...asta e, tre' sa ma obisnuiesc cu ideea.
laura duphaston nu iei deloc?
samiruta il invidiez pe sotul tau, gospodino! Cat a costat steriletul?

Mergi la inceput

ari iti tin pumnii in proiectul asta maret.
seminte de canepa poti sa iei de la www.canah-shop.ro Eu am gasit in Plafar (cel din mall-uri), dar sunt destul de piperate ca pret (si eu le dau si la pasaroi )

le: m-am uitat. eu am dat in Afi 35 ron pe punga de 300g de seminte decorticate, iar pe site este la 18 ron. e destul insa transportul, asa ca e mai avantajoasa o comanda la comun. eu ma bag.

Mergi la inceput

Aristico si cam cand te-ai decis tu sa te operezi clasic? la ultima conversatie ai respins categoric ideea

Mergi la inceput