Deodorant pentru...copii?

Deodorant pentru...copii? | Autor: emushi

Link direct la acest mesaj

Desi speram sa mai treaca timpul pana ajung sa caut asa ceva, se pare ca timpul nu tine cu mine: m-am trezit acum vreo 2 zile ca-mi spune fata de 6 ani jumate dupa joaca in parc: mami, trebuie sa ma dai si pe mine cu deodorant, ca uite, miros urat! si da, avea dreptate, mirosea a transpiratie la subrat...
s-a mai intamplat o data-de doua ori si vara trecuta, dar ne-am descurcat cu dusuri mai dese; vad ca se ingroasa gluma si n-as vrea sa o pun in situatii neplacute, mai ales ca in toamna incepe scoala...as vrea sa fiu pregatita in caz de nevoie, desi nu as da-o cu deodorant de pe acum, decat daca - DACA! gasesc ceva care sa fie adaptat varstei...(tinand cont ca e un copil alergic, cu dermatita atopica)

Stiti vreo varianta de deodorant potrivita pt copii?

mami cu doi strumphi poznasi - Miruna (18.09.2005) si Andrei (13.07.2010)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Incearca piatra de alaun :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

am facut eu acu` 3 zile pt fi`mea de aproape 8 ani, insa nu mi merge mousul sa ti pot da copy/paste la subiectul de la adolescenti, cu reteta.
este fff simpla (eu am doo maini stangi) , ingredientele au costat undeva la 32 de lei si avem o cutie de 100 g plina cu alifie :-) am incercat o si eu si este ok, deci categoric pt fete e si mai ok.
ai nevoie de unt de shea, bicarbonat, 2 uleiuri esentiale, amidon de porumb, vitamina E, le am gasit in farmacie naturista, mai putin vitamine E care o luai din farmacie.

revin maine cu link-ul exact

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Eu o dau cu ceva bio, gasesti pe la lifecare etc.
Are aproape 8 ani, dar de pe la 6 si ceva a trebuit sa-i dau cu ceva, n-a mers cu dusuri mai dese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Poti sa ii faci acasa (sunt retete pe net) sau bicarbonat tamponat pe pielea umeda. Eu nu am incredere sa cumpar din comert nici pt mine, pt un copil nici atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Si cea mare a mea a inceput sa transpire mai mult decit de obicei... se spala bine cu bicarbonat dizolvat in apa in fiecare dimineata. Si se pare ca e mai bine.

Cornelia

Ce n'est pas en regardant la lumière qu'on devient lumineux, mais en plongeant dans son obscurité. Mais ce travail est souvent désagréable, donc impopulaire. (Carl Gustav Jung)

Me comprends-tu, au moins en ce moment toi? Non, tu me juges fou; tu m’examines; tu te gardes de moi. Mais si tu parviens à saisir un jour ma souffrance, viens me le dire et je serai heureux une seconde, peut-être. (Maupassant, Solitude).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Eu am cumparat pentru fii-mea Vichy crema antiperspiranta cu eficacitate 7 zile.
Ea are 14 ani, insa merita intrebat la farmacie daca o pot folosi si cei mai mici. Cred ca n-ar fi niciun impediment.
E foarte buna. Intra imediat in piele, nu e grasa, nu pateaza si subsoara ramane uscata pe tot parcursul zilei.
Pretul variaza intre 36 si 45 lei.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

http://sideris.ro/blog/frumusete-bio-organica/ponturi-ingrijirea-pielii/un-foarte-eficient-deodorant-homemade/
aici reteta facuta de mine
poate te ajuta !

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

eu i-am luat fetei de la Dm, de la Alverde, bio, fara parabeni, fara aluminiu, a fost 11 sau 14 lei, pt ea e eficient.

Si la noi dusurile dese nu merg(doar in we si atunci daca plecam toata ziua iar nu se poate), mai ales ca ea pleaca dimineata la scoala si o mai vad la 6 seara cand o iau de la afte school.

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela72 spune:

Sebamed, roll-on fara aluminiu - asta folosesc eu pentru fetita mea ce are aproape 8 ani. Se gaseste la DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Eu si fiica-mea folosim deodorantul www.life-care.com/sanatate/cosmetice-terapeutice/cosmetice-pentru-igiena-zilnica/kosmetikum/deo-roll-on-antiperspirant-cu-musetel-si-rozmarin-bio-krauter-4544.html" target="_blank">asta in combinatie cu bicarbonatul. Asta pentru ca deodorantele fara aluminiu nu au aceeasi eficienta. Probabil ca si bicarbonatul singur ar fi la fel de eficient, deodorantul il folosim asa ca "baza" pentru aplicarea bicarbonatului.
Mie imi e teama sa folosesc antiperspirant si pentru mine, si pentru copila.
Absorbante pentru axila foloseste cineva?

Mergi la inceput