PEDIATRU BUCURESTI
buna ziua,
as dori daca se poate sa imi recomandati un medic pediatru bun in bucuresti; medicul de famile de care apartinem ne-a recomandat o doctorita pediatru la o clinica din dr taberei care este 2 ore de 2 ori pe saptamana; daca avem vreo urgenta nu este de gasit nu raspunde la tel; am avea nevoie de un pediatru care sa fie zi de zi la cabinet si eventual sa raspunda si la tel in caz de urgenta; multumesc!
Raspunsuri
Ania11 spune:
ma intereseaza un pediatru bun in bucuresti unde sa pot sa merg cu trimitere de la medicul de familie, si pe care sa il gasesc la cabinet cand am nevoie, sa raspunda la tel. cand sunt urgente,nu conteaza zona;
ela_04 spune:
Cred ca e importanta si zona in care locuiesti ca degeaba e bun daca e la 2 ore de mers cu masina prin bucurestiul nostru maret...
Eu nu stiu decat din cartierul in care locuiesc. Berceni.
Unul e Stanciu care are aici in berceni un cabinet privat.
Si 2 e medicul de familie al copilului, care a lucrat ca pediatru si e Mireut Carmen e la MedCenter berceni.
In noaptea de revelion cand baiatul avea 40 febra am sunato, mi-a spus ce sa fac si daca tot nu scade febra sa o sun iar ca e in buc si vine.
Pt mine pana acum a fost ok.
La Stanciu merg doar in caz ca simt nevoia pt linistea mea si de o alta opinie. Platesc fiecare consultatie dar isi merita bani.
Alex@Sara spune:
Si eu il recomand pe dr Stanciu.Noi aproape putem spune ca facem "excursie" cand mergem la el-din Voluntari,dar nu l-as schimba pe nici un alt pediatru din Bucuresti ,nici sa fie la 10 minute de mine .
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....
ela_04 spune:
Eu una nu as traversa buc. cu copilul bolnav doar ca sa il vada un anumit dr. Cred ca exista doctori buni destui.
Si apoi Stanciu este prea aglomerat pt genul meu de om. Adica...copilul meu e bolnav acum...nu isi face programare cand se imbolnaveste.
Prefer pe cineva mai putin "celebru" dar care daca acum s-a imbolnavit copilul si este la cabinet pai ...acum sa-l vada. Indiferent daca e o masea, stricat la stomac, sau rosu in gat...
Daca tratamentul doctorului sau nu da rezultate sau nu imi pare ok tratamentul, imi fac programare la el...dar numai dupa ce problema copilului meu numai e urgenta. Dupa ce un doctor l-a consultat la plamani, a vazut ca febra e de la masea sau ca e doar stricat la stomac si nu e enterocolita...
Cred ca difera si de fiecare om in parte...de nevoile fiecaruia.
fiona67 spune:
Dr Giosanu, Medlife Grivita. Extrem de atent, raspunde la telefon, nu trateaza cu indiferenta nici o temere a mamicilor si explica in amanunt orice problema.
crissteo spune:
La Policlinica din Drumul Taberei Cetatea Histria, pediatru dr Andrei Simona. E zilnic la cabinet, raspunde la telefon, nu se arunca la tratamente agresive. e si homeopat. Si mai stiu medic de familie, la policlinica de langa Afi.
nemernica spune:
Pediatrii buni noi am gasit la medlife..Am fost la miruna georgescu, dna Marcu Mihaela sau dr sicoe.. La dna dr.Sicoe din clinica Baneasa am fost de mai multe ori cu fetita si a a vut rabdare cu noi, plus ca tratamentele s-au potrivit de fiecare data. Doamna doctor are si un comportament foarte frumos in relatia cu copii, comportament care este important pentru noi..
mari9 spune:
Din cate am observat eu,in general,medicii buni sunt cei care sunt f activi in spitale.E foarte important ca un dr. sa iti puna un diagnostic corect, pt ca daca nu e corect vei alerga la zeci de dr. apoi, si prin tot Bucurestiul(chiar si pt o banala raceala).Daca iti raspunde la orice ora din sau noapte...cam greu.
Pana acum ,la noi a fost ok,dr Culcer de la spitalul Universitar.De fiecare data cand am sunat-o(ore decente)mi-a raspuns cu amabilitate.De preferat e sa te duci la spital,nu la cabinet(e scump si aglomerat).Dar o poti gasi in fiecare zi,dupa ora 10(dupa vizite) si pana in ora 12.30 la spital.