anunt oferta munca- e legal asa ceva?

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

De acord insa conteaza cum anume. Atata vreme cat este corect argumentat (a se vedea precizarea legala postata de ocebine) sunt de acord si ma raliez ideii fara nici o rezerva.
Ca sa lamurim un aspect cel putin principial sectiunea legislativa de pe acest forum a aparut aproape de la inceputuri avand ca si motivatie informarea corecta, protejarea si apararea drepturilor conferite de legile in vigoare, in paralel am constituit si pagina legislativa sub acelasi auspiciu. Deci daca eu din 2002 am avut (si am si in prezent) aceasta munca voluntara presupun ca am avut si am motivatiile mele.
Insa am inceput sa nu mai inghit gogomanii debitate de X persoane prin care sunt lezate in mod direct sau indirect drepturile nationale ale romanilor si Romaniei si spiritul de demnitate. Aici am inceput sa dau replici si o voi face in continuare.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Ca sa fim corecti si cinstiti, eu cred ca am argumentat destul de civilizat dar pina cind nu am scos de la naftalina LEGEA, ai avut o atitudine refractara si destul de agresiva fara a argumenta corect (dupa cum SPUI ca iti doresti). M-ai luat la misto...exact ceea ce susti ca nu iti place.

Pe romaneste asta se cheama "a o intoarce ca la Ploiesti"...nu orice critica este o insulta si nu trebuie perceputa asa.

Daca socotesti ca oricine care arata un neajuns sau un lucru gresit aduce prejudicii Romaniei nu am sarit gardul prea mult fata de "inainte de "89"...

Eu imi corectez copiii cind gresesc (nu cu Inchizitia precum a indicat Eumada plina de tact, diplomatie si argumente inteligente)...asta nu inseamna ca-i jignesc.

Trebuie lucrat nitel la abilitatea de a insusi critica, de a procesa informatia si de a avea CAPACITATEA DE SCHIMABRE IN BINE. Asta este un lucru fundamental...pina atunci va mai curge multa apa pe Dunare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Problema a aparut in momentul in care ai venit cu exemple ce apartin unei alte zone ale lumii si le-ai servit ca exemplu de genul "noi asa - voi asa" atunci am reactionat. Imi mentin pozitia. Cat despre "intorsul ca la Ploiesti" - exista un alt raspuns. Ai avut motivatie argumentata - OK - acea lege, moment in care am subscris. Dar uneori(de multe ori) - evit disensiunile verbale asa... cum se zice din diplomatie.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:

Problema a aparut in momentul in care ai venit cu exemple ce apartin unei alte zone ale lumii si le-ai servit ca exemplu de genul "noi asa - voi asa" atunci am reactionat. Imi mentin pozitia. Cat despre "intorsul ca la Ploiesti" - exista un alt raspuns. Ai avut motivatie argumentata - OK - acea lege, moment in care am subscris. Dar uneori(de multe ori) - evit disensiunile verbale asa... cum se zice din diplomatie.

Am recitit topicul cap-coada si nu am vazut NICAIERI unde am scris ca in America e altfel si unde am dat de exemplu natiunea ca etalon de urmat. Te rog sa indici unde am spus asta...te-am mai rugat o data si te-ai eschivat. Poate ca am spus cum e la mine ACASA, in familie - si asta deranjeaza????

Insa citind, am vazut 2 instante unde insisti ca este legal anuntul. Nu ai facut nici macar o secunda pauza sa te gindesti...oare e corect, oare e legal, oare are dreptate...nu ai vazut decit steagul de sub nume si ATIT. Pe mine atitudinea asta ma intristeaza teribil de mult. Este o piedica in calea progresului.

Citat:

Si ca sa nu mai tot batem apa in piua intrebarea era daca este legal?
Raspunsul ramane este absolut legal. Sunt cerinte directe ale unui angajator vis a vis de un posibil angajat in legatura cu o pozitie bine definita in firma lui.
Cum e in tara X sau Y sau Z, ori ce experienta de viata are T sau M sau L este complet irelevant.

Citat:

Da este legal. Ramane strict la latitudinea ofertantului sa isi publice cum doreste oferta de munca. Nu este discriminare ci o precizarea a interesului vis a vis de oferta de munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Romania e o tara bananiera la capitolul asta si mai are mult pana cand va intra in civilizatie. Si traind in mediul ala e oarecum explicabil faptul ca o asfel de discriminare sa vi se para normala.

Am citit doar primele pagini si nu ma obosesc sa citesc si restul

Xio, ziceai sa ti s-a cerut si poza pt un post in Germania. Sa nu crezi ca daca ti s-a cerut poza, selectia se va face pe criterii de "aspect fizic placut" ...

Pe lumea asta exista multe chestii care pot fi legale, dar sunt absolut anormale si discriminatorii. Iar puterea de a schimba acest lucru sta in māna oamenilor care gandesc... asta daca vor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Chuny

Romania e o tara bananiera la capitolul asta si mai are mult pana cand va intra in civilizatie. Si traind in mediul ala e oarecum explicabil faptul ca o asfel de discriminare sa vi se para normala.

Am citit doar primele pagini si nu ma obosesc sa citesc si restul

Xio, ziceai sa ti s-a cerut si poza pt un post in Germania. Sa nu crezi ca daca ti s-a cerut poza, selectia se va face pe criterii de "aspect fizic placut" ...

Pe lumea asta exista multe chestii care pot fi legale, dar sunt absolut anormale si discriminatorii. Iar puterea de a schimba acest lucru sta in māna oamenilor care gandesc... asta daca vor!

Am dreptul sa fiu revoltata cand citesc astfel de afirmatii ....NU, Romania nu e o tara bananiera, Romania e o tara corupta, in care functioneaza legea lui papura imparat, bananiera in nici un caz...eu una nu ma consider locuitoare a unei tari bananiere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

In Germania la Lebenslauf(Cv)se adauga foto!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

In Germania la Lebenslauf(Cv)se adauga foto!

Ex.:

Dana

Danaaaa...ce-ai facut cu pagina????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Eiii...n-a iesit cum voiam eu,asa ca am sters!

Dar se adauga poza ,e chiar un muss!

N-ar insa nimic d-ea face cu alegeri pe baza aspectului fizic cum spunea si Chuny!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Chiar asa Dana, care o fi motivul pentru care iti cere poza pe cv?

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Emanouela, poti sa te revolti cat vrei, dar sper ca stii sa te revolti si cu folos ca sa faci macar o schimbare in bine in tara in care traiesti!

Mergi la inceput