castigator romanii au talent

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

la antena1 tocmai a aratat unul cum a facut gog trucurile. par usor de facut, insa iti trebuie multa indemanare. nu mi-a placut de prezentatoare cand a spus "cu trucurile astea usoare a prostit gog o tara intreaga?"

Caught between the devil and the deep blue sea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

L-am vazut azi la maruta 3 minute cand a fost intrebat ce parere are despre ce spune din ce in ce mai multa lume, si anume ca trucurile lui sunt ieftine si niste "smecherii".

A spus ca da, le poti gasi pe internet, le pot face multi, dar si o partitura de-a lui Beethoven o gasesti pe internet si cu toate astea nu o pot interpreta toti. Ca o completare, din cei care o pot interpreta, nu o fac toti la fel. De-aia unii sunt buni iar altii nu.
Eu spre exemplu nu as putea sa fac ceea ce face un iluzionist sau un actor cu toate ca nu este greu de facut. Dar iti trebuie "ceva" ca sa o faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raza de soare

Dumneavoastra de ce va ambalati???

Si...stiti ceva, "doamna" doctor??? MI SE RUPE de cat de tare sunteti jignita de "POTAIA" mea!

(Scuze fata de moderatori pentru ultimul paragraf, dar na, sunt si eu om...)

Te-or scuza moderatorii...dar mai sunt atatia altii pe Forum!
Te rog schimba limbajul, aici am citat ceva soft, mai ai iesiri complet nejustificate.
Asta este un avertisment. Fara culoare, deocamdata. Ok?

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

nu ma pot abtine sa nu postez bancul

TOP al celor mai interesante lucruri nestiute despre CRISTIAN GOG .

- Sotia lui Cristian Gog se plange ca, de cand s-a apucat de mentalism, nu mai au un tacam cu care sa poata manca la masa, el indoind inclusiv lingurile de lemn.

- Din cauza ca isi opreste inima atat de des, Cristian Gog a cerut sa fie trecut ca jumatate de persoana la intretinere.

- Mugur Isarescu a apelat si el la Cristian Gog ca sa afle cursul euro peste o luna.

- Puterile lui Cristian Gog sunt atat de mari incat poate ghici ca o sa aiba scandal acasa cu nevasta chiar inainte sa plece cu baietii la bere pana la 3 noaptea.

- Mentalistul spune ca puterea de a face orice sa se indoaie e foarte utila atunci cand sotia lui are chef de sex iar el nu.

- Dupa ce a auzit Oana Roman ca Mentalistul indoaie tacamuri, a spus ca vrea sa-l angajeze ca s-o ajute sa tina regim.

- Dupa ce l-a vazut pe mentalist, Marian Vanghelie a spus ca nu e mare lucru sa-ti opresti creierul un minut, el poate si de zece ori mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui giulia81

nu ma pot abtine sa nu postez bancul

TOP al celor mai interesante lucruri nestiute despre CRISTIAN GOG .

- Sotia lui Cristian Gog se plange ca, de cand s-a apucat de mentalism, nu mai au un tacam cu care sa poata manca la masa, el indoind inclusiv lingurile de lemn.

- Din cauza ca isi opreste inima atat de des, Cristian Gog a cerut sa fie trecut ca jumatate de persoana la intretinere.

- Mugur Isarescu a apelat si el la Cristian Gog ca sa afle cursul euro peste o luna.

- Puterile lui Cristian Gog sunt atat de mari incat poate ghici ca o sa aiba scandal acasa cu nevasta chiar inainte sa plece cu baietii la bere pana la 3 noaptea.

- Mentalistul spune ca puterea de a face orice sa se indoaie e foarte utila atunci cand sotia lui are chef de sex iar el nu.

- Dupa ce a auzit Oana Roman ca Mentalistul indoaie tacamuri, a spus ca vrea sa-l angajeze ca s-o ajute sa tina regim.

- Dupa ce l-a vazut pe mentalist, Marian Vanghelie a spus ca nu e mare lucru sa-ti opresti creierul un minut, el poate si de zece ori mai mult.

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput