Piscina pt copii in Bucuresti
Copilul meu mare (4 ani aproape) e lesinat dupa apa; nu-l poti scoate din baie, e innebunit (ca sa nu mai zic ca si mezina ii calca pe urmele ude).
Recent am fost in Brasov, la Paradisul acvatic, a fost distractia anului pana acum, i-a placut enorm
Intorsi in Bucuresti caut si eu o piscina, unde sa mergem sa se joace, balaceasca, cu timpul sa invete sa inoate poate, o data pe saptamana si vreau sa va intreb cam ce piscine pt copii cunosteti?
Eventual, poate stiti prin sectorul 1, noi stam in nord si conteaza si asta.
As dori si alte sugestii in fara de Baby spa sau Micii Campioni, pt ca au niste preturi de acces mult prea mari, nu zic ca nu merita, dar ar depasi bugetul nostru (as da pe la 40-50 lei sa zicem, maximul maximului)
Va multumesc!
Raspunsuri
ch_dana spune:
Bery Spa, daca poti ajunge pe la Iancului (stiu ca nu e chiar in nord, dar corespunde ca tarif).
www.bery-fitness-spa.ro/sala_fitness_spa_tarife.html" target="_blank">http://www.bery-fitness-spa.ro/sala_fitness_spa_tarife.html
alinuk spune:
Noi mergem in nord
Otopeni /Rin Grand Hotel
conditiile sunt bune si ne convine caci se poate plati per sedinta
asa incat daca nu te poti duce o sapt sau doua... nu pierzi seintele
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
extragerea premiilor
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Lorich spune:
Multumesc mult
Suna f bine si Bery, iar cel din Otopeni e f aproape de noi. Multumesc!
fiona67 spune:
http://www.cursuri-inot.ro/
Bazinul de inot de la Facultatea de Medicina, semiolimpic. Lia Manoliu. La Bery piscina e f mica, adica e chiar piscina nu bazin semiolimpic asa cum spun ei pe site, si extrem de aglomerat vara cand vin gradinitele.
mari78 spune:
Si noi mergem la Rin in Otopeni, de fapt mergeam in timpul iernii si fetita cea mare facea si cursuri de inot cu gradinita acolo. Acum s-au mutat la Atlantis, in Pipera, cica ar fi mai buni instructorii de acolo.
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
anya spune:
Pt balaceala, mergeti la Atlantis. Au piscina si inauntru si afara. Poti sta linistita o zi intreaga la soare, mananci si o pizza. Dupa 5 ani (varsta a copilului) daca vrei performanta, incearca Aqua Team (la Medicina iti e mai aproape - cum zicea fiona) sau la CSS1 (scoala 3).
Lorich spune:
Multam Mari si Anya studiez tot ce-mi dati.
deocamdata balaceala, da, paoi dupa 4, spre 5 inot.
O zi super!