Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

mai viss, asa ci se citeste bucuria cand vorbesti despre ei
cum sa ma supar pt niste sfaturi..
normal ca merg sa fac investigatiile, cu homeopatia merg in paralel, ca nu strica..nu-mi pun mari sperante, dar pana nu incerc.. am auzit cazuri rezolvate cu homeopate dupa n cure cu antibiotice si uroculturi rezistente la aproape toate antibioticele..si cazuri la care a recidivat si dupa homeopate..cum ti-e norocul..
eco la rinichi am facut de cand am fost internati, e ok rinichiul..insa mi-au recomandat cistografia..de aceea vreau sa ajung la un nefrolog.
si urocultura i-o repetam cam la 2 saptamani ca asa ni s-a spus..n-am apucat decat o data, pt ca dupa externare noi am continuat cu 3 flacoane de zinat, adica inca vreo 12-14 zile..pe urma am apucat o urocultura sa facem care era buna..si acum nici nu trecusera cele 2 saptamani si uite ce am patit..
concluzia e ca a recidivat f f repede dupa antibioterapie..10 zile de cefort intravenos si 14 de cefuroxim cam repede as zice eu desi nu sunt medic..dar asa mi-au laudat cefortul asta ca e de generatie noua si vezi doamne ca te acopera nu stiu cat timp..bla bla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Neata, mamici!

Va citesc cu drag, imi pare rau sa aud ca sunt puisorii bolnaviori si sper sa se insanatoseasca repede!

Despre noi nimic nou, L toata ziua merge in picioruse, mai cade, dar se ridica imediat si nu se lasa descumpanita prea usor, a renuntat de vreo 2 zile la mersul de-a busilea si e doar bipeda de-acum; de vorbit nu vorbeste prea multe, doar "mama", "tata", "papa", "nana"=nani, "baba"=bebe, "maa-maa"=mai-mai, "pa", "ha-ha"=ham-ham si "tii-tii"=tzitzi, ne da mereu mancarica din manutele ei si e tare incantata cand facem "mniam-mniam" si ii place foarte mult sa alerge dupa copilasii din parc si dupa trotinete; i-au dat coltii unei maselute si a doua e gata sa sparga gingia zilele astea ca e tare umflata, de aceea e si mai maraita si foarte, foarte nervoasa, tranteste cu toate cele de pamant si se mai si tavaleste cateodata; ma dispera cu mancatul de pe jos tot ce gaseste baga in gurita, covrigi, biscuiti, chistoace, ambalaje, dar mai ales pietrele sunt foarte gustoase , ieri a inghitit 2 pietricele pana sa mai ajung eu sa i le scot din gura, acum o sa le caut prin kk

Am vazut poze cu Anna-nazdravana si Teea balerina, scumpe foc amandoua si bineinteles cu flacaii minunati ai lui Simo

Eu mai am de dat jos vreo 5 kg si ajung cum eram inainte de sarcina, dar nu stateam nici atunci prea bine la capitolul asta

Pup toate mamicile si puii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Waw vis nu spun decat atat cand mi-o fi mai greu ma voi gandi la tine

Miki il pup pe smecherul si spontanul de Vladut. Multa sanatate Andrei.

Noi ne-am hotarat pana la urma cred ca mergem in Turcia cu nasii lui Matia. Vom sta la o vila pe malul marii timp de 2 saptamani. Nu am gasit nimic altceva mai avantajos. Pentru 2 saptamani ma costa cazarea 450 euro pentru noi 7. Drumul va fi mai problematic dar vom face si din el o excursie si sunt sigura ca ne vom descurca.

Cand plecam la drum plecam dimineata devreme, copii sunt in scaunele si facem opriri dese si lungi. Intotdeauna am facut in asa fel incat sa ne bucuram si de drum, vizitam chestii interesante, ne oprim sa mancam la terase frumoase cu loc de joaca, pregatesc dinainte jocuri si activitati creative si hazlii care sa ne tina ocupati.

Am ramas datoare cu cateva raspunsuri legate de intarcare.

- voi introduce direct lapte de vaca ( am eu un fix cu produsele astea ultra procesate, nu zic ca e mai bine, doar ca asta e fixul meu)
- laptele de vaca nu l-am indulcit, nu l-am diluat si nu l-am ingrosat cu cereale (daca s-a saturat pentru o noapte cu al meu nu vad de ce ar trebui sa-i dau asta de vaca cu cereale)
-daca reusiti sa rariti mesele chiar daca se intampla pentru 2-3 zile va scadea si productia, incet incet deja si organismul se pregateste de intarcare
- mie 1 an-1 an jumate mi se pare perioada optima de intarcare atat pentru mama cat si pentru copil. Teoriile astea cu alaptatul pana la 3-4 ani sau chiar 7 sunt toate nascociri cu substrat economic , adica sa stea mamele cu copilul agatat de tzatza si sa nu apara in statistici ca somere.
- nu ma poate convinge nimeni ca alaptatul mai mult de 1 an jumate e sanatos pentru copil , pentru ca in primul rand nu este natural. Daca ar fi sa lasam natura sa-si urmeze cursul la un an jumate copilul ar avea deja un frate/sora care ar fi alaptat
- eu l-am alaptat pe Vic pana la 2 ani jumate din motive medicale, dar nu mi s-a parut deloc mai fericit decat ceilalti, din contra era tot timpul intr-o lupta cu dorinta de a se desprinde de mama si tzatza care-l tragea inapoi ca un arc.
- si atunci i-am limitat supturile la seara, dimineatza si la somnul de pranz, nu i-am permis sa ma traga de bluza pe oriunde mergeam.

Astea sunt parerile mele, sper sa nu supar pe nimeni cu ele

Eu sunt si mai ocupata decat eram daca se poate spune asa ceva. Am primit de la cineva o biblioteca intreaga vreo 1000 de volume, iar noaptea dupa ce dorm copii ma ocum de sortatul ei. Cartile de maculatura la centrul de reciclare, restul le verific sa vad daca sunt dublura la mine le donez la o biblioteca a unei fundatii, daca nu le pastrez pentru mine, asa ca le inventariez. Ce sa-i faci cine n-are de lucru-isi cauta.

Va pup pe toate fara deosebire.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

hello!

...nu mai stiu ce am mai citit de azi dimineata dar vreau sa-i spun lui
Viss, la ce ora mergi maine la dr? Pe cata o ia mama azi, cristi e la gradi pana la ora 4, si as putea veni sa te ajut. Te-as putea lua de acasa ca sunt cu masina, numai sa-mi spui la ce ora. Asta daca accepti ajutorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Somleac, ai citit si tu subiectul cu alaptarea prelungita? Aseara am stat pana spre 12 sa citesc tot ce scriau fetele pe acolo si cum se contraziceau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Somleac ma tot uit la semnatura ta si nu pot sa nu te admir pentru curajul si dragostea de care faci dovada.
Pentru mamicile care au probleme cu aparatul urinar la copii, dar si pentru ele este un gel de aloe vera cu merisor si mar de la Forever Aloe Vera foarte bun pentru asa ceva, plus ca intareste sistemul imunitar si se poate da pe langa tratamentul dat de la doctor. Sunt sigura ca oricine cunoaste pe cineva care este distribuitor la aceasta firma.
Pentru episoadele de diaree pe noi ne-a ajutat foarte mult schimbarea laptelui cu laptele fara lactoza, pana acestea au disparut.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Nici eu nu sunt de acord cu alaptarea dupa 1 an jumatate.Fizic nu prea il mai ajuta pe copil, laptele neavand calitatea de la inceput si plus ca ma gandesc ca il face pe copil prea dependent de mama la o varsta la care trebuie sa inceapa sa descopere lumea incetul cu incetul.
Si eu am o prietena care a alaptat baietelul pana la 3 ani si mi se pare un baiatel foarte timid care imediat alearga la mami.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

viss am zis eu ca esti mama eroinaaaaaaaa

azi am tuns-o pt prima data pe antonia
a stat f frumos si linistita
i-a placut mul;ttttttt
ahahahaha

fug ca merg la proba
si la cumparaturi pt miresicaaaaaaaaaaa
ce cadou sa ii iau pt dimineata cand o dezbrac????????
ca sunt in pana de ideiiiiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-buna din nou.azi la domiciliu-era vant, dar vad ca s-a mai diminuat.dupa somn, o sa iesim un pic.
-madutza-incerc sa iau legatura cu dr. care ne face masaj dimineata, ca poate e azi dup-amiaza.nu raspunde inca la tel.dc ne primeste, si e de servici ma duc diseara cu laur.dc nu,de data asta- accept ajutorul.ptr binele lor- ca dc era ptr mine..ma mai straduiam un pic sa fac fata situatiei.la cat il lasi pe cristi la gradi?iti scriu,si aici si pe pm, dupa ce vb cu dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-madutza-iti dau pm.dc nu aveai de treaba,acum ti-ai gasit,na

Mergi la inceput