FIV in Ungaria 162

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Mona...ai un PM

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!

Mergi la inceput

Feteleeeeeeeeeeeeee...mi-a venit zana!!!!!!!!!!!!
Doamne,niciodata nu m-am bucurat asa tare ca si acum la venirea ei.

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

IMI ai un PM.

Mergi la inceput

Diana...nu am primit nimic...
Daca e cel de vineri...ti-am trimis mail...nu l-ai primit????

AJUTA-MA DOAMNE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soroc80 spune:

Gretta, sunt bine. Am 33 de saptamani. Dupa cum vezi va citesc constant pentru ca raspund imediat ce sunt apelata dar nu vreau sa vorbesc prea mult sa nu supar pe cineva. Daca v-am putut raspunde la intrebari am facut-o cu drag pentru ca si mie mi-au raspuns altii, dar in rest ce pot sa zic? Mi-e greu sa va impartasesc din sentimentele si trairile mele stiind ca unele din voi inca spera si viseaza la ele.
Va doresc tuturor numai bine si sa vi se indeplineasca visul, indiferent daca va fi acum sau mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

IMI am citit mail-ul. ms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

soroc: Ma bucur ca esti bine. Stiu ca ne citesti, de asta ti-am si scris caci doream sa vad cum te simti. Eu personal iti multumesc inca o data ca mi-ai fost alaturi atunci cand am avut mai mare nevoie. Sa stii ca nu voi uita niciodata cat de frumos mi-ai descris momentul magic de la embriotransfer, chiar daca in cazul meu nu s-a finalizat cu o sarcina.
Iti doresc sanatate, o sarcina la termen, o nastere usoara si o bebelusa sanatoasa!
olimp: Esti bine? Am observat ca nu ai mai scris azi? S-a intamplat ceva?
Loretta: Ce mai faci dragut-o?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

greta
acuma am ajuns acasa , e tarziu , dar am fost la nasii nostrii de cununie in vizita , am stat in gradina la aer curat la o bericica , eu nu caci eram cu masina si cineva trebuia sa conduca , asa ca m-am sacrificat , o poveste una -alta si s-a facut tarziu. Si cum acum se intuneca tarziu am fost furati de peisaj si....abia acum am ajuns.

Acum ma simt bine , nu am mai facut imprudente cu ridicatul greutatilor , e ok , joi la ora 19 am programare la controlul de 6 saptamani si atunci am sa aflu mai multe. Eu zic ca sunt bine , nu am mari emotii , dar totusi..sti cum e, nu mi-e total indiferenta situatia.

Tu cum mai esti ?

imi bafta pe luni la Dr Avram , eu spar ca totul sa fie bine , sa nu deschizi capitolul trambofilie si ti-a venit " printesa razboinica "

soroco 33 sapt, inca putin , sarcina usoara in continuare

mona

fetelor noapte buna , la toate

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor...sa avem o zi frumoasa

Eu ma simt azi ca batuta... ieri mi-am dezghetat si curatat combina frigorifica,si am frecat toata bucataria, azi am de gand sa fac si camerele si sa ramana pe vineri baile doar,ca joi am program la birou sa depun declaratiile la Stat.Sper sa-mi iasa planurile,ca la noi duminica sunt Rusaliile si vreau sa fie totul aranjat pana atunci.

Azi noapte am dormit in reprize,caci m-a cam durut burta...iar sotul a avut criza de fiere...deci sunt cam ramasa in urma cu somnul,sper sa recuperez la noapte!

Ziua de 23 mai e o zi trista ptr mine, ptr ca azi se fac 13 ani de cand a murit bunica mea materna...a doua mea mama...si din pacate nici pana in ziua de azi nu pot sa accept ca ea nu mai este

Va pup pe toate,aveti grija de voi!

AJUTA-MA DOAMNE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soroc80 spune:

Gretta, Olimpva multumesc pentru urari si va doresc sa vi se inplinesca visul cat mai curand

Mergi la inceput