FIV in Ungaria 162

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

imi mi-am facut rezervare , si ce noroc chear pe strada unde este si localul in care va fi nunta !

Mai bine nu se poate , asa putem mandoi trage ceva la masea ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Salutari!
Violeta70- Se pare ca suntem cam din acelasi an. Deh! Adevarate babe, dar inca pline de sperante! Cel putin eu. Vreau sa-ti spun ca eu nici in ziua de azi nu am facut faimosul AMH. De ce? Pur si simplu nu mi s-a cerut si nici nu am vrut sa-l fac. Daca iese o valoare aiurea, atunci sa-mi creasca nivelul dezamagirii mele? Eu cred ca nu e chiar asa important AMH ul asta. Eu am facut primul FIV la 41, si asta din pura intamplare. La insistentele unei persoane care a reusit. Stii ce mi s-a spus chiar la prima intalnire? Sanse de reusita foarte, foarte mici, din cauza varstei. Am zis ca stiu acest lucru. Am facut hormonalele. Au iesit OK. Am facut FIV-ul cu rezultate poate chiar si peste asteptarile medicului. Punctie cu 10 ovocite, din care 9 fertilizate instantaneu si de calitate buna si foarte buna. La transfer mi s-au pus 3, restul i-am pus la conservat. Doctorul atunci mi-a zis ca unul din cei trei e chiar foarte frumos si acela sigur e un copil. Primul Beta pozitiv. Au urmat niste perioade de stres total si la 5 saptamani si 4 zile s-a naruit totul. La fel si astazi imi spune ca varsta ar fi cauza probabilitatii nereusitei mele. Da. O fi si asta una din cauze, dar nu cred ca varsta e singurul factor. Eu cred ca in primul rand sanatatea organismului si a psihicului e mai primordial decat varsta. Sa spun ca am avut o colega care a facut la 20 de ani un baiat cu probleme, iar anul trecut l-a facut pe al doilea la 44 de ani, sanatos tun? In urma cu cateva luni, la Spitalul Judetean, o femeie de 43 de ani a nascut, pe cale naturala! prima ei fetita, mult dorita, sanatoasa si de nota 10. La fel am o vecina care a facut o fetita la 23 de ani cu probleme de retard majore? Sa fereasca Bunul Dumnezeu pe toata lumea de asa ceva, ca nu doresc la nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Olimp - Iar tie gandul la tras la masea? Noroc ca nu trebuie sa mergi, dupa nunta, pe alta strada decat pe cea unde e situat localul! Numai dilema voastra va fi: in susul strazii sau in josul ei. Daca o sa fie ceata totala in fata ochilor vostri din cauza , poate o sa vedeti indicatoarele un pic pe invers! Na! Hai ca glumesc un pic si eu!
Pentru vreme, eu zic sa te uiti inainte un pic si la prognoza meteo. Sunt atatea site-uri! Ca si saptamana trecuta, nu ai plecat imbracata de vara si ai venit dardaind inapoi acasuca? Daca te uitai si atunci peste prognoza, ai fi stiut sa-ti iei si ceva mai gros cu tine si nu erai zgribulici la intoarcere.
Distractie maxima!!!
Your Dora - Da. E foarte normal. Si eu am inceput la fel. Nici mie nu mi-a indicat de la inceput o schema intreaga de tratament. Nici nu mi s-ar parea acest lucru foarte corect. In functie de rezultatele de la US, o sa-ti dea in continuare, un plan de tratament pentru situatia respectiva. Nu suntem identici si nici schemele nu pot fi identice. Mult succes!!!
Lara & Diana - Impacare! Impacare! Fara nici o suparare!!! Hai dati-va, cel putin virtual si din suflet un mic acum, dar important pentru viitor.
O seara cat mai placuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

Lara lasa ca mi-am gasit profesoara buna aici si o sa iau lectii de intelegere, daca tot ai impresia ca esti asa de scolita. Poate esti doctor docent si am multe de invatat de la tine, asa ca sunt numai "ochi si urechi" la parerile tale ca sa "integ" mai bine pe viitor. Iar tu invata sa citesti inainte sa tragi concluzii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

mona

Mergi la inceput

mona

Stai linistita ca ne luam GPS-ul sa nu ne ratacim in susul strazii sau in josul ei

La cat este de mare Blajul nu prea cred ca e loc de rataceala !
Si ai drepate am sa consult nietul sa vad cum va fi vremea " probabila ", sotulache este in cure ,schimba la masina placutele de frana , astept sa revina si sa fac o parada a modei .

Varul meu cel mare s-a casatorit anul acesta la 41 de ani , sotia este de acceasi varsta si vor sa faca bebe , si ei au fost la doctor si incerca , doctorul le-a spus ca sunt sanse , iar un coleg de servici are 48 de ani sotia 46 , ea a nascut natural anul trecut , copilasul e super ok , deci se poate ! Cat timp exista speranta se poate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana23ct
Lara lasa ca mi-am gasit profesoara buna aici si o sa iau lectii de intelegere, daca tot ai impresia ca esti asa de scolita. Poate esti doctor docent si am multe de invatat de la tine, asa ca sunt numai "ochi si urechi" la parerile tale ca sa "integ" mai bine pe viitor. Iar tu invata sa citesti inainte sa tragi concluzii.

mona, no comment..

le: ti-as explica cu mare drag, crede-ma, daca ar exista si cea mai mica sansa sa fie incununate de succes "lectiile de intelegere"

to be continued..

Mergi la inceput

ati adormit ?
eu va pup merg sa fac nani , azi noapte nu m-am prea odihnit , cred ca vremea de afara m-a rascolit cam tare , am o durere de sale si de oase in picioare din aia surda , am luat un ketonal forte acum sunt mai bine si vreau sa profit sa fac .

va pup , sper sa adorm , sotulache iar este ca um popandau la tv la meci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

somn usor olimp

p.s. ehe...bine ca e doar in fata televizorului al tau...al meu e direct pe stadion...nici ploaia nu l-a tinut acasa...deh..patimas nevoie-mare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Irene_ spune:

Lara , perfect de acord cu tine si cu ce-au spus, in mare, fetele; nici eu nu am zis ca trebuie sa murim de gat cu un dr. pe care l-am ales, ci ca putem sa il schimbam daca nu suntem multumite sau consideram ca nu ne poate ajuta sa reusim (ceea ce am facut si eu, de altfel), dar ca totodata nu ne poate garanta nimeni ca putem avea incredere deplina in alt medic; poate din cauza ca m-am intins ca o placinta cu postarea s-a pierdut oarecum din sensul a ceea ce am vrut sa spun.
Sper insa ca urarile si sperantele mele pentru voi au fost clar exprimate, pentru ca vin din suflet.
Si mai sper (Lara) ca ai primit PM-urile de la mine, in special ultimul, ca nu puteam ramane indiferenta la ultima ta experienta.
Cate un pentru toate fetele.

17+

Mergi la inceput