FIV in Ungaria 162

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

scuze pt greseli, scriu cu tastatura pe genunchi si se cam misca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

madalina dar ce experienta ai avut....
nu poti spune numele clinicii macar noi cele care citim acum si cele care vor mai trece pe aici sa stie si ele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Olimp - Pai, si la noi a plouat in reprize. Da tocmai de aia le-am si pus, ca e pamantul mai umed si n-a trebuit sa folosesc prea multa apa. Si daca ploua si maine, va fi si mai bine pentru ele. Apoi daca voi avea rosii, va trimit la toate sa papati salata de rosii crescute eco. Da ce gust bun au!!! Nici nu se pot compara cu cele din magazin. Sa dea DD sa avem cu toate roadele mult dorite: !!!
Hai sa-ti spun ceva. Acum cativa ani. am avut o perioada mai stresanta in viata, cand in loc sa slabesc, pur si simplu m-am ingrasat. Bun, toate hainicelele mele au saltat de la marime 40-42 la marime 44-46. Eram invitati la o nunta. Rochiile pe care le aveam. normal ca nu-mi mai erau bune. Stii ce am facut? Pur si simplu i-am prezentat sotului garderoba. A fost intru totul de acord ca-mi trebuie rochita noua. Concluzia: probeaza rochiile pe care le ai in fata sotului tau si sigur daca o sa vada ca nu-ti sta bine cu nici una (mai ales acum de la operatie), eu nu cred ca nu va fi de acord sa-ti iei una noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_gh spune:

La inceput am fost la Fertilia iar punctia s-a facut la Dacia.
Dr Dragu. Nu pot sa ii dau in judecata ca nu am acte care sa ma ajute, am intrat in audienta la sefa clinici si dupa un scurt dialog a zis ca va chema politia sa ma dea afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

multumesc madalina iar pentru tine si experienta asta imi pare sincer rau. Fertilia? of.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Buna seara fetelor!

Sabina...si mie imi pare rau ca ai trecut printr-o noua experienta soldata cu esec...Cum zici si tu...si mie reusitele imi dau aripi...iar esecurile ma lovesc in ceafa...offf,viata asta!

Madalina...Doamne ajuta in ceea ce ti-ai propus!

Norma...Militaru zici ca ar fi mai buna decat Avram? Eu nu stiu nimic despre nici una din ele...O sa incerc cu Avram daca tot am contactat-o...si in timp mai vedem.Multumesc de info,am salvat linkul!Pupici la burtik

Olimp...si eu imi iau haine si nu le mai imbrac...la nunta asta mi-am luat ceva nou,si fiind dupa FIV...sotul nu a mai indraznit sa comenteze

Amina...imi pare rau ca treci prin asa ceva!

Mona...harnica mai esti tu.Bravoooo!
Vroiam sa te intreb...tu stai chiar in Baia Mare? Si noi ii avem pe nasii nostri de cununie acolo..mai exact in Grosi...

Va pup pe toate, ne "vedem" dimineata.
Noapte,noapte!

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

imi:La ora asta nu dormi? Vrei sa-mi iei locul, la spus noapte buna?
olimp:Si eu am problema asta cu rochite, fustite.. si eu as zice sa ii arati sotului ca...nu se potrivesc rochiile pe care le ai
diana23:Ai dreptate!
Hamza:Bafta multa iti urez!
Amina: Imi pare sincer rau...
Madalina:Doamne..... bafta iti doresc!
Va urez:
Noapte buna somn usor
Sapte purici pe-un picior
Sapte si pe celalalt
Sa te traga jos din pat!
Va pe toate!

Mergi la inceput

Buna dimineata...

Azi am o zi aglomerata, nu stiu daca o sa mai pot scrie! Imi cer clujenii astia raportari peste raportari...ce m-am saturat!!!

Va pup pe toate,sa aveti o zi mai furmoasa decat vremea mohorata si ploioasa de care avem azi parte!

PS:Maine si eu chefuiesc...are sotul meu intalnirea de 20 de ani de la liceu

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna fetelor !

Ah de ar fi asa de simplu ....ma refer la rochie , eu am facut deja parada in fata sotului , luni seara ...si el e de parere ca pot lua ceva din rochiile din garderoba . Ma voi supune.

imi , greta si eu am profitat de succesul operatiei si de faptul ca eram proaspat operata si oropsita , am potfit la un parfum...mi-i la cumparat , acum cum sa mai indraznesc sa abordez situatia... . Nu mai tine inca o data pisiceala pe langa el ...., am cam epuizat toate pistele , si sincer pentru o rochie nu am chef de discutii , nu mi-ar reprosa doar ca stiu ca nu ar fi incantat si mi-ar zice iar ai dat banii pe ceva ce porti o data , pe undeva are dreptate , acum nunta nu e in Cluj , nu cunosc pe nimeni pe acolo , vad ei ce voi face.

Te dai cu distractia in weekwnd pai la mai mare !

mona dam iama in gradinuta ta ! si cred ca si azi va ploua in reprize asa ca ai noroc scapi de udat !

pentru restul fetelor

Mergi la inceput

Olimp...pana la urma nu rochia conteaza...ci sa te simti tu bine!
Ati gasit cazare,sa ramaneti acolo pana a doua zi?

AJUTA-MA DOAMNE!!!

Mergi la inceput