Alaptand la 4 ani - pe coperta
Raspunsuri - Pagina 36
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Dana, ce anume ti se pare agresiv? Insistenta cu care se spune ca e bine sa alaptezi, insistenta cu care isi apara mamele care au alaptat/alapteaza punctul de vedere ca e cel mai bun lucru pt copil? sunt cuvinte agresive? Este un ton agresiv? Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Da Laura!Este un ton agresiv!
Eu spun sincer ca daca as fi o viitoare mamica,pe mine m-ar speria agresivitatea,insistentza unor mesaje!
Asa of topic dar nu prea,pe mine imaginea unui plamin de fumator,nu m-a facut sa ma las de fumat!Am facut-o atunci cind am simtzit eu ca e momentul si cum am putut eu!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
ela_04 spune:
Inca o data intreb: care-i limita si de ce? |
Pai ...din cate am inteles eu limita si-o face face fiecare femeie.
Eu am patito cam ca Selene... si m-am jurat ca la urmatorul o sa-l alaptez cat pot si cat o sa vrea. Si totusi...niciodata nu mi-am inchipuit ca o femeie poate alapta atatia ani
nu am vazut niciodata filmuletele astea, nu am auzit pe cineva care sa alapteze mai mult de 3 ani... e prima data cand am auzit asa ceva.
Ignoranta bate`o vina.
Baietelul din poza arata cam ca baiatul meu de 2 ani...asa ca nu am avut nici o scarba. la prima vedere e perfect normal pt mine.
Si daca are 4 ani! Adica la 4 ani copilul numai bea lapte?
Daca tot ai de ce sa nu-i dai...
Daca devine mai dependent de tine? Da. Din punctul asta de vedere asa cred. dar e numai parerea mea.
Cat despre ce spunea freud nu ati vrea sa stiti. si eu nu o sa spun ca nu vreau sa ma cert cu nimeni.
Tot ce pot sa spun e ca de la o anumita varsta copilul incepe sa-si descopere sexualitatea, devine curios, se uita pe gaura cheii chiar daca tu ca parinte nu te ascunzi, lucru interzis vederii e cel mai interesant etc. sanul nu mai este doar cel care da lapte, se fac asocieri si multe altele ca doar nu il ti inchis intr-un glob de sticla...
E doar parerea mea neavizata.
Laura25 spune:
citat din mesajul lui Ingrid S Laura, fata Veronicai a supt la 8 ani. O parere de-a ta se poate? Ingrid S si Diana Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede. Vauvenargues |
Din ce am vazut in filmuletele cu Veronica Robinson , nu mi se pare ca ea ar fi prea sanatoasa la cap. Dar nu sunt psiholog/psihiatru ca sa ma pronunt. Nu, nu mi se pare ok deloc.
pt mine personal limita 'de confort' daca as fi in pozitia de a alapta ar fi probabil pana undeva in jur de 3 ani. Dar fiecare are limitele lui, deci nu ma pronunt la modul general.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Laura25 spune:
citat din mesajul lui andacos Da Laura!Este un ton agresiv! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Fiind vorba de exprimare in scris, cand nu vezi mimica interlocutorului, nu ii auzi tonalitata vocii, gradul de agresivitate a "tonul" unei discutii este perceput (cred eu) in functie de cat de mult esti de acord sau nu cu ideea exprimata. mie de exemplu nu mi se pare deloc un ton agresiv. Dar mi se pare foarte agresiva pozitia si exprimarea, cuvintele folosite de cele 'scarbite' de actul alaptarii.
andacos spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
Fiind vorba de exprimare in scris, cand nu vezi mimica interlocutorului, nu ii auzi tonalitata vocii, gradul de agresivitate a "tonul" unei discutii este perceput (cred eu) in functie de cat de mult esti de acord sau nu cu ideea exprimata. mie de exemplu nu mi se pare deloc un ton agresiv. Dar mi se pare foarte agresiva pozitia si exprimarea, cuvintele folosite de cele 'scarbite' de actul alaptarii. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
laura,nu cred ca are treaba cu perceptzia interlocutorilor vis a vis de alaptare!
Eu sunt in afara subiectului sa spun asa,n-am nici copiii de alaptat,de perioada cind voi fi bunica sunt destul de departe,sora mea are fata mare,fratzii la fel,insa eu itzi spun ca e agresivitate!
Si chiar nu stiu daca mai ales intr-o problema atit de placuta(eu vorbesc acum de bebelusi nu de copii mai amri de trei ani)si plina de dragoste,agresivitatea isi are loc!
Asa cum nici campaniile agresive(da,stiu am mai spus-o)nu-si au rostul si nu-si gasesc rolul in asemenea subiect!E parerea mea desigur,nu trebuie s-o placa altzii!
PS.Imi amintesc acum citziva ani,cind nu exista sub-forum cu "Alaptarea"cum a intrat un tatic la "Parintzii intreaba..."si a cerut sfaturi si sprijin in definitiv ,copilul era micutz,citeva saptamini daca-mi amintesc si mama efectiv epuizata!
Nu vreau sa-tzi reproduc ce s-a afirmat la subiectul ala,cum au fost caracterizatzi parintzii aia(incpatori in meseria de parinte),o persoana foarte pro -alaptare(surprinzator nu si-a facut aparitzia la subiectul asta)a mers pina acolo incit a facut-o nesimtzita pe mamica!
E un exemplu...din care fiecare trage concluziile!
Dana
andacos spune:
Aaa...ca am uitat!
Eu nu-s o persoana usor influientzabila,emotiva,insa daca eu spun ca e agresivitate,probabil ca e ceva in neregula cu mesajele!
Dana
Roxie spune:
Veronica Robinson e una, dar fiica ei de 8 ani, care la trei luni dupa intarcare spunea ca abia asteapta sa ii creasca sanii ca sa suga din ei mi se pare o deraiere serioasa.
Laura25 spune:
citat din mesajul lui andacos PS.Imi amintesc acum citziva ani,cind nu exista sub-forum cu "Alaptarea"cum a intrat un tatic la "Parintzii intreaba..."si a cerut sfaturi si sprijin in definitiv ,copilul era micutz,citeva saptamini daca-mi amintesc si mama efectiv epuizata! Nu vreau sa-tzi reproduc ce s-a afirmat la subiectul ala,cum au fost caracterizatzi parintzii aia(incpatori in meseria de parinte),o persoana foarte pro -alaptare(surprinzator nu si-a facut aparitzia la subiectul asta)a mers pina acolo incit a facut-o nesimtzita pe mamica! E un exemplu...din care fiecare trage concluziile! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Pai vorbim de discutiile strict de la acest subiect, sau in general? Ca eu intelesesem ca interventiile de aici ti se par agresive.
Si ca sa fii pro sau contra unei idei nu e musai sa fii tu implicata /afectata de ceea ce se discuta. Nici eu nu mai alaptez de ceva ani si nici nu cred ca voi mai avea ocazia. Dar asta nu inseamna ca nu sunt de acord cu o idee . ( am pus zambetul ca sa fie clar ca nu sunt nici agresiva nici incruntata )
anca_vlad spune:
din ce vad eu comentariile la adresa Veronicai sunt cu precadere negative, iar exprimarea nu e tocmai cu perdea!
http://www.youjustmademylist.com/?p=4521
din punctul meu de vedere e ok sa alaptezi, chiar e indicat pentru copil dar parca pana la 8 ani...ma gandesc cum ar fi sa vin de la serviciu sa iau copilul (vlad are 8 ani, e clasa a 2-a) de la after si primul lucru cand intru in casa sa alaptez...in loc sa povestesc cu el ce a facut la scoala...