Alaptand la 4 ani - pe coperta

Alaptand la 4 ani - pe coperta | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

dragelor,
Cred ca orice mamica isi doresate sa ii ofere puiului ce e mai bun, si desigur fiecare mamica si-ar alapta copilul cat mai mult, din considerente de sanatate ...dar parca pana la 4 ani e cam mult :)
Iata o coperta a faimoasei reviste Time

pareri ?

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

... si o subtila aluzie la attachement parenting - latura extrema :))))
Stiu ca avem multe mamici adepte AP pe DC, dar cred, la fel ca oricare lucru din viata, exista masuri si limite.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Am inteles din alte articole ca baietelul ar avea 3 ani, nu 4.
E clar ca este o poza pusa sa socheze si marketingul a functionat perfect. Toata lumea vorbeste despre coperta 'Time' zilele astea.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

aici articolul
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2142487/Time-magazine-cover-shows-Jamie-Lynne-Grumet-26-breastfeeding-son-4.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Hau ca azi sunt peste tot!

Din cate vad si citesc este un trend in acest sens, nu merg mai departe de sora mea care alapteaza fetita, are un an si 8 luni si nu are de gand sa renunte!

E ok sa alaptezi dar parca pana la 4 ani mi se pare cam prea mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

scrie si sub poza ca baietelul are 3 ani nu 4.Nu ca nu ar fi destul de mare pentru asta, dar sa nu exageram mai mult decat e deja.Tinta este clar aceea contra alaptatului dupa o anumita varsta (unii zic 2 ani, altii 1 ), dar de aici pana sa se inceapa o denigrare a celor care aleg sa o faca mai mult decat altele e deja prea mult.
Eu am fost si in tabara celor care a renuntat la alaptat de timpuriu, pana in 5 luni, pentru ca mi se tot spunea ca il obosesc si ca mai bine e cu biebronu si lapte praf...asta la primul copil, dar am fost si in tabara celor care au alaptat pana la 2 ani la cel de al doilea, cand s-a intarcat singur spunand ca e mare .Dar o faceam in casa , nu in parc .
Asa ca stiu cum e din amandoua punctele de vedere.

Mergi la inceput

la articol scrie ca alapteaza si pe celalalt baiat de 5 anisori.

Mergi la inceput

Roxy, dar cine a spus ca e o denigrare?
Este doar o discutie si atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Nu inteleg de ce trebuie noi sa judecam o femeie care alege sa alapteze pe o perioada mai indelungata sau pe una care alege sa alapteze cateva luni sau chiar deloc. Fiecare stie sau crede ca stie ce este mai bine pentru copilul sau. Eu am alaptat fata pana la 1 an si 6 luni si daca as fi putut as fi facut-o mai lung dar cu facultate si serviciu in acelasi timp mi-a fost greu. De asemenea sora mea a alaptat 3 luni pe cea mai mare si e perfect sanatoasa si desteapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

a nu, ma scuza-ti , nu aici denigram, ci la articol ma refeream. Atata timp cat nu e ceva afisat ostentativ in public , nu cred ca avem dreptul sa criticam pe cineva...tot la articol ma refer.Si mai ales la cea care a scris articolul ca vad ca se semneaza...este o ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

nu cred ca judeca cineva, se emit pareri si cam atat!

ma gandesc doar daca o face pt copil sau pentru ea, poate sunt de discutat implicatiile psihologice de ambele parti.

Mergi la inceput