Skopelos o insula de vis, Grecia
Raspunsuri - Pagina 2
Fomalhauti spune:
Eu nu am fost acolo. Mie mi s-a parut superba insula in film (ca l-am vazut de mai multe ori) dar mi s-a parut ca malul este abrupt.
Eu ma tot gandesc de ani buni sa ajung in Grecia dar am inteles ca plaja nu este asa cum imi doresc eu decat din loc in loc (adica plaja cu nisip fin - asta pentru construit castele si intrarea in apa lina, adica sa existe o zona unde copiii pot alerga prin apa fara sa fie pericol sa faca un pas si sa fie adanca).
Dar de citit, citesc!
geta_florina spune:
Fomalhauti, daca vrei o plaja cu nisip fin pt castele si o intrare lina in mare, iti recomand insula Thassos - golden beach. acolo sunt 2 statiuni legate intre ele: skala potamia si skala panagia. noi mergem in skala panagia de 3 ani si inca nu ne-am saturat... avem si noi un junior de 5 ani jumate, mare fan de construit castele de nisip. iar apa e superba .. o intrare super lina si e foarte calda apa si limpede, se vad pestisorii mici care inoata.
daca mergeti cu masina va puteti plimba si pe la alte plaje, paradise beach e iarasi o plaja superba si f potrivita pt copii.
noi mergem si anul acesta in iulie.
cazarea noi am rezervat-o direct pe net la proprietar. daca esti interesata iti pot da un link cu cazari pe thassos. noi ne-am indragostit de insula asta.
geta_florina spune:
pai, in mare, e cum am scris mai sus. noi ne-am plimbat aproape pe toata insula dar cele 2 plaje - golden beach si paradise beach - ne-au placut cel mai mult.
am mers in fiecare an cam in aceeasi perioada - sfarsitul lui iunie-prima parte a lunii iulie. proprietarul grec la care am stat intr-un an ne-a spus ca e cea mai buna perioada pentru ca in august e f cald si vin multi greci in concediu, asa ca e f aglomerat.
sper ca nu e o problema daca scriu si site-ul unde se pot gasi cazari: www.go-thassos.gr
daca va mai intereseaza si altceva, intrebati-ma si daca stiu va raspund cu placere.
anya spune:
Daca vrea cineva Thassos, va recomand sa intrati pe un site romanesc de calatorii. Pot sa se supere moderatorii, dar nu dau link si nici nu am vre-un beneficiu de la cei care au site-ul respectiv (si care au fost la un moment dat membrii DC). Cautati dupa "am fost acolo". Exista detaliat foarte bine un traseu nou catre Thassos. Este mai scurt, dar cu serpentine. Anul trecut, urmand sfaturile de acolo am facut 600 km din Buc pana in fata vilei din Skala Potamia. La 12 noaptea am plecat, dimineata eram pe plaja. Cat despre cazari, am preferat particularii (am fost deja de 6 ori in Thassos). Vei gasi tot felul de vile si pensiuni cautand pe Go Thassos (nici la astia n-am actiuni).
mariana90 spune:
Haideti ca deschid eu un topic despre Thassos si incerc sa cuprind cata informatie pot :) (evident va rog sa completati unde este cazul)
mariana90 spune:
Haideti ca am deschis topic nou pentru Thassos: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=172438&nm=Weekend-In-Thassos