Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (217)
Raspunsuri - Pagina 4
Alysh spune:
Buna dimineata,
Multumim de coffee, Lorich, chiar aveam nevoie.
Azi e prima zi de cresa a lui Luca. A tb sa-l ducem si la analize, l-au intepat, a urlat , s-a zbatut, Vlad era curios, se baga printre picioarele asistentei, ooof.
Acolo nu a plans dupa mami, dar alerga de mama focului. Adevarul e ca Luca de ex nu sta nici de mana, nu sta nici in brate, e tare energic, nu stiu cum sa-l fac sa fie mai temperat.
Cand m-am intors sa las dosarul la grupa, mi-a zis doamna ca n-a mai avut copil asa nazdravan si ca e, citez "negativist", ca spune NU cand ea il roaga ceva. Sper sa nu aiba de suferit, asa e el mai revolutionar, n-are stare deloc....si adevarul e ca nici eu , nici tipa cu care a stat nu i-am inhibat comportamentul asta. L-am lasat sa fie asa cum e ele, de-asta mi-e teama, groaza ca o astfel de cresa sa nu-i distruga persdonalitatea. Stiu, trebuie sa-l mai temperam ca nu e normal sa n-aiba randare sa stea un minut de manutza sau sa se zbata in brate, dar nu stiu, altfel, spewr, sper, sper sa nu-l bruscheze pe acolo
Cu Vlady am inceput cursurile de inot, a fost deja la doua sedinte, s-a comportat exceptional, am fost tare mandra de el.
In rest weekend cu multa alergatura si multa munca. Noroc ca a venit luni si ma mai odihnesc la job
O saptamana minunata va doresc!
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alysh Buna dimineata, Multumim de coffee, Lorich, chiar aveam nevoie. Azi e prima zi de cresa a lui Luca. A tb sa-l ducem si la analize, l-au intepat, a urlat , s-a zbatut, Vlad era curios, se baga printre picioarele asistentei, ooof. Acolo nu a plans dupa mami, dar alerga de mama focului. Adevarul e ca Luca de ex nu sta nici de mana, nu sta nici in brate, e tare energic, nu stiu cum sa-l fac sa fie mai temperat. Cand m-am intors sa las dosarul la grupa, mi-a zis doamna ca n-a mai avut copil asa nazdravan si ca e, citez "negativist", ca spune NU cand ea il roaga ceva. Sper sa nu aiba de suferit, asa e el mai revolutionar, n-are stare deloc....si adevarul e ca nici eu , nici tipa cu care a stat nu i-am inhibat comportamentul asta. L-am lasat sa fie asa cum e ele, de-asta mi-e teama, groaza ca o astfel de cresa sa nu-i distruga persdonalitatea. Stiu, trebuie sa-l mai temperam ca nu e normal sa n-aiba randare sa stea un minut de manutza sau sa se zbata in brate, dar nu stiu, altfel, spewr, sper, sper sa nu-l bruscheze pe acolo Cu Vlady am inceput cursurile de inot, a fost deja la doua sedinte, s-a comportat exceptional, am fost tare mandra de el. In rest weekend cu multa alergatura si multa munca. Noroc ca a venit luni si ma mai odihnesc la job O saptamana minunata va doresc! ALI, mami fericita deVlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu |
hello, hello! multam' de coffee Lori!
Alysh, bafta la cresa lui Luchinita! sper sa se adapteze (si el la cresa si cresa la el)
si succes lui Vlad cu innotul!
ai fost tare cu "Noroc ca a venit luni si ma mai odihnesc la job"
si eu ma odihnesc
va pup, sunt prin zona!
Lorich spune:
Bafta mare si adaptare usoara la cresa Luca!!
Alysh inteleg ce zici, cu grija ta, eu azi cred ca merg sa fac un meci la gradi...uff...cat m-am saturat!
si eu inteleg conceptul de "odihnit la job", de baut cafeaua in liniste la job, daaa...
Alysh spune:
Multumim fetele,
Am sunat acum juma de ora la cresa, urla dupa mami, se tavaleste pe jos. Am tras si eu o portie zdravana de plans in wc, am ochiii umflati se uita lumea la mine ca la ursi.
Ma simt atat de neputincioasa
YLARI spune:
Lorich multumim de coffee!
Mi-am cumparat si eu decafeinizata dar azi nu imi fac ca am baut tot laptele de migdale pe care l-am facut azi ... am avut o poftaaa... Ptr prima data i-am dat si Evei lapte de migdale, a baut 20 ml simplu si vreo 100 si ceva de ml facut shake cu jumate de banana. Eh, ptr prima zi e eu zic ca e bine, e ceva nou si nu vreau sa insist ca sa nu-i fac scarba sau sa se puna Gica contra. De vreo doi ani ma tot gandesc sa fac, mai pusesem o data migdalele la inmuiat dar nu m-am mobilizat sa il si pregatesc. In fine, vroiam sa va spun daca aveti timp sa faceti vreodata va recomand ca este delicios
Alysh bafta cu cresa! Of, da, ce ma enerveaza si pe mine educatoarele astea care se grabesc sa puna copiilor etichete... Lorich, dar acum ce s-a mai intamplat la gradi? Of... Belle voi ce ati mai facut cu gradinita, cum mai este Elena?
Uf, ALysh pupam manutza intzepata a lui Luca, trebuie sa ajung si eu cu Eva la analize, imi e o mila de ea... La vaccin l-am pus pe Iuby sa o tina, asa o sa fac si la analize, si sa o consolez eu ca prea m-am bagat ca miezu in toate si ma ia fata de dusmanca m-am smekerit. Plus de asta mai bine o tine el de acum ca e mare si ea si se zbate tare...
Noi am fost la tenis cu tati, cu tataie, cu unchiul sotului si ginerele acestuia. A venit si verisoara sotului cu copiii, a fost dragut, Eva a avut si bicicleta cu ea dar nu prea a mers cu ea, decat de la masina si pana la teren, apoi a mers cu tati la leagane, a fost ok, dar dupa amiaza am avut o stare de doi lei, nu stiu ce a fost cu mine. Am facut curatenie si putina mancare (o supa de legume) azi vreau sa fac o mancarica de cartofi. Voi ce mai gatiti?
Pupici.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 4 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
belleane spune:
Alysh: bafta lui Luca, sper sa se acomodeze, asa e si Elena o fire foarte voluntara, razvratita si nu i-a placut la gradinita unde le niveleaza creierele.
si azi incerca sa planga numai ca am sarit cu invitatiile pentru ziua ei si gata, am scapat. pfff
Am observat ca le pune calificative si vad ca primeste numai fb. Ma mira, nu ma asteptam, acasa nu vrea sa faca nimic.
Alysh spune:
Lorich, dar ce s-a intamplat, zi-ne si noua!
Belle, saru'mana, am inima cat un purice. Parca mi s-a strans si mai tare citind ce-ai scris tu cu nivelatul creierelor. Ce putem face, zi-mi?
Ylari, ma-i facut curioasa cu laptele de migdale.
Cu gatitul oricum nu prea le aveam , acum ca a inceput si Luca cresa nu mai fac decat seara gratarele cu salate, cartofei, orez, chestii rapide.
belleane spune:
Ylari: zi-mi de laptele de migdale, tot visez sa ajung vegana, raw intr-o zi.
Sa va zic cat am mancat ieri? dimineta un iaurt degresat, la pranz putina carne de curcan cu salata, seara un alt iaurt degresat si putine cirese. Partea excelenta este ca nu=mi e foame deloc si am o energie mama...merg si 2 ore la sala sau aerobic si rezist..nemancata.
Sper sa nu devin anorexica la un moment dat.
belleane spune:
Pai Aly, atatea restrictii, atatea reguli, raspunsurile sunt sigure, nu ai loc de interpretari, nu imaginatie, nimic, nimic.
si la gradi mai exista o marja de toleranta dar la scoala totul s-a terminat, esti in rand, faci ce fac si ceilalti, 1+1=2, la romana la fel,la orice. Ana facea niste desene uluitoare cand era la gradinita, acum toate-s ca la scoala. Ma tem ca si-a pierdut inclinatia artistica pura.