Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (14)
Raspunsuri - Pagina 8
anca_cls spune:
La multe lunite fericite Antonia si Andrada!
mamica fericita foc de Eva Georgiana (16.02.2012)
georgia_c spune:
nu se stie sigur ..dar nimeni nu se hazardeaza sa spuna clar ca nu,asa ca mult mai "comod" este sa incerc sa o "feresc";
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Da bolile autoimune sunt ereditare? Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
sara_ spune:
Uitasem...
Georgia imi plac mult pozele, Anastasia e o frumoasa .
Lexi voiam sa-ti spun mai demult si nu am reusit, nu ar trebui sa iti fie teama ca daca te mulgi pierzi laptele. Ma refer la perioada cand vei incepe sa mergi la serviciu. Si eu lipsesc de acasa cam 5 ore pe zi doar 2 zile pe sapt. Ii las lapte muls.
Alice_Elena spune:
Eu stiam ca bolile autoimune se declanseaza atunci cand imunitatea e crescuta, nu scazuta. Deci se poate intampla si daca ii dai imunostimulatoare..
Bine, sa speram ca nu e cazul la voi
dr_anca spune:
Recuperat
Da si noi facem cam ce fac majoritatea bebeilor. Mai mobila surioara mica decat surioara mare la vrasta ei. Se intoarce pe burta si am gasit-o intr-o zi cu nasul turtit bagat in perna mea si mana vinetie amortita sub ea, nu mi-a cazut prea bine privelistea.
Nu o cantaresc arata bine si este vioaie, la vaccinul de 4 luni probabil aflam greutatea.
A fost socrela pe la noi si aia mica plange la un san care curge nu stiu cum de se ineaca si zice :nu ii ajunge laptele uite cum plange Are hainele Sarei de la 9 luni nu pare ca sufera de foame.
A si aseara a pus apa calda la pisici sa bea, trec eu pe acolo si cand ajung cu mana deasupra simt caldura, bag mana in bol, ooooo super.
Bulinuta este bine ca faci ceea ce simti cu vaccinurile.
Am urmarit o emisiune de stiri care aduce invitati si vorbeau despre alaptare pe TVR2. Mi s-a parut foarte amuzanta. Nu stiam nici eu cui sa-i dau dreptate dr psihiatru ori mamei, mi se parea ca sunt ba intr-o tabara , ba in alta. Ce frica imi este de intarcat nici nu vreau sa ma gandesc. Desi eu m-am hotarat la Sara am simtit o durere sufleteasca destul de mare, simteam ca imi abandonez copilul.
Am folosit premergatorul ca sa pot sa ma duc la baie pentru nevoile fiziologice. Primul copil nu statea dupa 4 luni fara sa planga in patut, carut, nimic asa ca o luam si o puneam in premergator in fata baii sa ma vada. Horror. Nu a mers cu el niciodata.
Sara zicea ca este grea diversificarea, asa este. Pai nu mai ai libertatea sa te misti cu copilul oriunde, stii ca la ora cutare trebuie sa manance.
Aveam o colega la odisee care facea portioare pe toata saptamana si congela in tavita de gheata. Super idee. Va fi usor acum fata de alte timpuri ca avem blendere si tot felul de legume si fructe pe tot timpul anului, cartoful dulce pe care bebelusii il adora desi este scumput.
Gata va las. Week-end placut la toata lumea!
danezza spune:
noi inca dormim toti 3 si doarme fata de la 22 pana dimi la 5 sau la 6 - e tare bine :)
Raluca- durerile de burtic pot fi de la gazele din stomacel. Cand mai plange eu o tin cu spatele spre mine si cu mana pe burtica, dansam un pic si trage cate o ragaietura de zici ca e ditamai barbaul dupa care se linisteste
revin cu cititul ca ma chema mandretea
citat din mesajul lui aerlilian Georgia, esti chiar mai frumoasa decat te stiam! Ce face maternitatea din femeie...radiezi, mami! Alina, super petrecere si super parinti fericiti! Bravo! Se pare ca solutia pentru somn linistit este sa doarma cu mami. Am dormit amandoi azi-noapte (tati e plecat!) si a fost excelent. Doua pauze punctuale pentru masa la 2 si la 6. In rest...somn linistit. Ce sa fac in situatia asta? Sa-i sugerez lui tati canapeaua din sufragerie? Mamica lui Tudor http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community |
mihaelaradu spune:
citat din mesajul lui anca_cls La multe lunite fericite Antonia si Andrada! mamica fericita foc de Eva Georgiana (16.02.2012) |
Subscriu
La multi ani Sara frumoasa!
Anca identica situatia si la noi, deci nu mai detaliez.
Maine avem si noi un botez si ne-am pregatit zilele astea. Sunthappy ca ii sunt bune rochitele de 3-6 luni, chiar daca ea azi a implinit 11 saptamani.
Anca welcome to my club: "soacra dilie"! A mea a venit cu haine de vara pt 9-12 luni. O fi cald in Cipru, dar totusi in dec-februarie e iarna. Cand i-am spus ca nu ii vor fi bune vara asta, mi-a zis ca nu e bai mare ca le va purta la anul, in vara. Sicand a venit Theo de la munca i-a soptit in timp ce eu le faceam cafeaua, ca iar am tipat la ea. Ma gandesc "go fu.k yourself" ca ai vrea tu sa ai satisfactia de a ne vedea certati, dar Mihaela e prea Zen acum.
Is grasa, tu fetelor!!! Is cat Casa Poporului Roman! De m-ar vedea Traian cu catzeaua lui, ar zbugi-o la fuga amandoi :))
Dar sunt Zen!!! Am copilul meu si sunt smecher ;) O ador. O ador. Mor de dragul ei...stiu ca si voi muriti dupa ai vostri. Nici nu-mi imaginez cata fericire e pe mamicile "multiple".
Va tzucam
Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
M-am nascut fara sa vreau, am sa mor fara sa stiu, lasati-ma sa traiesc cum imi place...
http://flowerspeaking.wordpress.com/
anca_cls spune:
Unde sunteti mamici? Pe la nunti si botezuri? Foarte foarte foarte slaba activitate azi pe forum!
Noi suntem la socri cateva zile si ne place la aer curat! Pitica gangureste cu toata lumea, asa scumpa e!!!Cum vede o fatza noua cum gangureste
Nu a facut kk de ieri dimineata si desi stiu ca se poate si 3 zile sa nu faca si e ok, eu in seara asta i-am pus supozitor si tot nu a facut!!! Ati patit asa ceva?
mamica fericita foc de Eva Georgiana (16.02.2012)
sara_ spune:
Anca nu am patit, a mea are cel putin 2 scaune pe zi de cand s-a nascut.
Daca i-ai pus supozitor o sa faca ea... ai folosit unul intreg sau o fasiuta din el?