Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (10)
Raspunsuri - Pagina 6
Bubulina42 spune:
Onutz, imi pare rau ca te da peste cap raceala, la mine si acum se mai tine tusea scai, dupa atata timp..
Pentru dureri de gat sunt foarte bune feliile de cartofi cruzi,subtiri, muiate putin in otet caldut si puse la gat,legati bine cu o compresa..Plus ca poti pune si sare pe piept, deasupra sanilor, calduta, prinde tare bine si mai potoleste/trage raceala...cum de ai reusit sa racesti, la temperaturile alea care sunt acolo???
Laptic cu miere (dar adaugata cand e caldut, nu fierbinte)..
Chiar si otet cald, indoit cu apa jumi-juma e bun pentru gat, daca suporti mirosul si NU uita de miraculosul suc de ridiche neagra, daca te zapaceste si vreo tuse
Multa sanatate!!
11 s +
douradoudou spune:
alina veduta este f buna
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+
douradoudou spune:
ar la ea se fac programari cam cu minimum 2 saptamani inainte..chiar 3
<hr noshade size="1" />
si 12+
douradoudou spune:
f buna ecografista e si cristina bradeanu de la academica de pe pitar mos, la romana ..eu la ea am facut morfologie de trim 3(mi-a fost recomandata chiar de baiatul lui oprescu).
<hr noshade size="1" />
si 12+
mada81lina spune:
onutz, la tine e baietel asa-i ? ce batai avea, ce dim?
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion 2, acid folic, Magnerot, Euthyrox 25mg
15+
Bubulina42 spune:
Mda...urata chestie, ce sa zic..
Stai cuminte in weekendul asta si nu uita ca la raceli, repausul este foarte binevenit, nu iti plimba pe nicaieri piciorusele, ai inteles?
Stai cuminte si odihneste si mamica si burtica.
Sanatate multa si luni spune-ne ca te-ai reparat.
11 s +
onutz83 spune:
Mada, asa s-ar parea, poate vedem mai bine la morfo. Nu stiu cate batai avea pe minut acum 2 zile, la 6 sapt avea 118. Dar din cate stiu baieteii sunt mai lenesi. Nu-ti face probleme daca nu ai de ce
Bubule, sa vedem...
Onutz 11+
Bubulina42 spune:
al meu la 6 saptamani avea 187 si eu asa simt ca o sa fie baietel...dar daca zici ca baieteii sunt mai lenesi, inseamna ca eu am o pasarica acolo, la dospit? hai ca sunt curioasa de mor.Pana acum nu am fost, dar gata, acum sunt!
11 s +
onutz83 spune:
He, he, Bubule... cine stie ce se ascunde prin burticile noastre Din cate stiu eu cam asa ar fi
Onutz 11+