Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (10)
Raspunsuri - Pagina 20
aqua80 spune:
Neata fetelor.Revenim si noi cu vesti bune dupa prima morfologica la dr.Botica.Toate masuratorile sunt bune, nu suntem suspecti de nici un sindorm si surpriza inloc sa am 12 s si 5 zile am 13 s si 6 zile....bebe e mai mare si sanatos dupa primele masuratori.Dr a spus...se pare ca-i fetita.Eu imi doresc sa ramana asa pt ca m-ai am un baietel acasa.Bataile inimii 146.Os nazal prezent, 4 membre cu cate 3 segmente, toate organele prezente, inima cu 4 camarute si toate fluxurile ok.Aveam programare la ora 11.30 si am intrat la ora 12.30 pt ca la mamica dinaintea mea nu statea bebe la masuratori si ia facut si eco transvaginala.Si pe mine m-a tinut cam 50 de min pt ca era zglobiu bebe.Mi-a facut programare la morfologica de trim 2 pe 07.07.2012 fara triplu test pt ca masuratorile au iesit bine acum.
Iar de greturi nu am scapat...mergem mana in mana cu ele.
Tot ieri mi s-a recoltat si sange pt dozare de anticorpi.
mamica de alexandru (10.06.2009)+13+
tnicoleta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aqua80 Neata fetelor.Revenim si noi cu vesti bune dupa prima morfologica la dr.Botica.Toate masuratorile sunt bune, nu suntem suspecti de nici un sindorm si surpriza inloc sa am 12 s si 5 zile am 13 s si 6 zile....bebe e mai mare si sanatos dupa primele masuratori.Dr a spus...se pare ca-i fetita.Eu imi doresc sa ramana asa pt ca m-ai am un baietel acasa.Bataile inimii 146.Os nazal prezent, 4 membre cu cate 3 segmente, toate organele prezente, inima cu 4 camarute si toate fluxurile ok.Aveam programare la ora 11.30 si am intrat la ora 12.30 pt ca la mamica dinaintea mea nu statea bebe la masuratori si ia facut si eco transvaginala.Si pe mine m-a tinut cam 50 de min pt ca era zglobiu bebe.Mi-a facut programare la morfologica de trim 2 pe 07.07.2012 fara triplu test pt ca masuratorile au iesit bine acum. Iar de greturi nu am scapat...mergem mana in mana cu ele. Tot ieri mi s-a recoltat si sange pt dozare de anticorpi. mamica de alexandru (10.06.2009)+13+ aqua80 |
Felicitari pentru fetita si masuratori. Ai facut ecografia la Medlife Grinita sau in Dr. Tameberi?
Nicoleta
onutz83 spune:
'Neata, burtoasele!
Roxanika, sigur-sigur vom afla atunci cand ii vom cunoaste
Georgia, nu te ingrijora degeaba, ca il stresezi pe . Asa suntem noi, mai norocoase si nu ne iubim toata ziua cu toaleta
Atata timp cat nu ai dureri groaznice de burtica si nu sangerezi esti ok, stai linistita. La modul cel mai serios acum, stresul il afecteaza si pe Tu bucura-te ca nu ai probleme
Dana, cel mai bine suni si intrebi acolo cum va fi. Dr meu a zis sus si tare ca va fi transvaginala si la cabinet a zis ca facem transvaginala doar daca nu vedem tot ce trebuie. ne-a aratat toate alea (inclusiv funduletul), asa ca a fost transabdominala.
Mica, nu te impacienta; mie la inceput imi venea sa urlu de durere de sani si cand mergeam pe strada, acusi nu mai am nimic si e bine-mersi
Macarie, ma tot tin sa te intreb: de ce vrei tu sa suplimentezi acidul folic? In primele saptamani de sarcina asa e recomandat, dar apoi doza din vitaminele prenatale e suficienta. Sau ai o carenta?
Aqua, felicitari!
Bubule, raceala mea e pe duca, in sfarsit... mai am putin nasul infundat, dar gatul e ok, din fericire. Saptamana asta a fost destul de racoare pe-aici, cu vant si ploi (exact ce-mi trebuia), dar eu m-am imbracat gros (spre amuzamentul unor diversi inteligenti- 'a venit vara si tu esti cu geaca pe tine'- vaaai ce ma interesa pe mine parerea lor) dar se pare ca de luni se incalzeste.
Pisoiul meu e si el mai mare cu vreo 2 zile, DPN s-a mutat pe 23 noiembrie. Asta micu' trage sa fie scorpion
M-a socat cat a crescut intr-o saptamana si 2 zile- saptamana trecuta incapeau in casuta 2 ca el si facea salturi dintr-un colt in altul (bine, daca acceptam faptul ca ceva oval are colturi ), iar acum nu mai incape nimic. Ne-a aratat 5 degetele, genunchii, piciorusele mocuta- nasuc, gurita, ochisori, chiar si cristalinul de la ochisori, coloana vertebrala, l-am vazut cum inghitea lichid amniotic , s-a ghemuit cu spatele la noi, i-am auzit iar inimioara (si nu am mai bocit )... Data viitoare sper sa ne arate cum suge degetelul Acum cateva zile un prieten mi-a spus ca tocmai isi vazuse baietelul le 6 luni la o eco 3D cum rodea cordonul Abia astept
Fetelor, (mai ales cine e la prima sarcina) devine real
MACARIE spune:
onutz83, eu nu iau vitamine prenatale, doar acid folic ...nisi la prima sarcina nu am luat si a fost bine , in schimb mananc multe fructe de tote felurile
carente nu am , decat un pic lips de calciu dar dr a zis sa nu iau ca da contracti
de maine trec pe femibion 2 , nu are rost sa mai cumpar femibion 1 pt o saptamana
ieri am simtit dureri mari in burtica chiar pe mijloc si cand m-am dus la baie pe hairtie au aparut cheaguri de sange rosu ....m-am speriat groaznic
am plecat la dr , am facut eco , bebe era bine dadea din manute , avea puls , dr mi-a dar arefan de 100 , 4 pe zi sau de 200 2 pe zi , am inceput sa iau de dimineata si incerc sa stau cat mai mult in pat
nu am mai sangerat dar durerea revine cand si cand
peste 2 saptamani ma duc iar la control asta in cazul in care nu mai sangerez ca sa ma duc mai devreme
om vedea , sper sa fie bine
acum nu mai am greturi , poate de la tratament.....?! dar am o ameteala de abia pot sa stau i picioare
azi lucrez doar urgentele pe care le-am neglijat ieri si ma duc acasa la orizontala .....
ma bucur pt fetele carora le-a iesit bine morfologia , felicitari .
nu mai pot sa scriu de ametita ce sunt , este normal ? fetele care au mai luat arefan asa v-ati simtit ?
11+
------------------------------------------------------------------
Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658
onutz83 spune:
Aoleu, Macarie, cred ca ai tras o sperietura... Bina ca e bine!
Ametelile sunt de la Arefam, la fel e si cu Utro... parca esti drogata, nu? Incearca sa le iei seara
Onutz 12+
dana0000 spune:
Macarie saracuta de tine,tin pumnii sa fii sanatoasa si sa nu mai ai vreo sperietura de acest fel.
Onutz tare statistica ta.
Popi pe unde iti umbla piciorusele pe vremea asta?
mada81lina spune:
Buna fetelor
Ieri am fost la eco la matusa unui coleg de munca. Eu aveam distanta intre eco de 5 sapt, si am zis sa merg la ea, sa vad cum e. Cabinetul arata asa fain, ca un hotel de 4 stele, pacat ca eco e dinala mai vechi, 2D cred.
S-a purtat f frumos cu mine, s-a uitat peste analize, mi-a masurat colul vaginal, lung, inchis, de 5 cm. Placenta anterioara grad 2, a scris acolo. Bebe se misca de numa, dar a insistat, asa, cu eco asta nu performant, si pare a fi 80% fetita Am vazut si eu, m-am uitat, nu parea deloc a fi baietel, nici o urma macar. Oricum verdictul final e pe 31 mai, la eco cu gine meu.
Masuratorile sunt ok, e mai mare cu 5 zile, totul arata f bine. M-am bucurat mult, cel mai mult pt col ... si pt faptul ca nu mi-a luat nici un banutz
Azi anunt sotul, despre "sexul fetitei", este exact ce si-a dorit enorm.Fetita si-a dorit toata lumea.
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion 2, acid folic, Magnerot, Euthyrox 25mg
16+
Georgia_bb1 spune:
Felicitari Aqua pentru eco. Luni merg si eu la dr. Doamne abia astept sa treaca we si sa primesc si eu vesti bune!! Doamne Ajuta!!!
Va pup si o zi frumoasa!
aqua80 spune:
eco la Dr.Botica - Medlife Grivita.Am tot citi pe net de dr.Botica ca nu ar fii prea comunicativ la eco.Acum nu stiu daca conteza mult dr ginecolog care iti supravegheaza sarcina( pe mine m-a intrebat) sau asa este de obice dr dar atat in timpul cat mai ales dupa eco mi-a explicat tot si chiar mi-a raspuns la intrebari.
mamica de alexandru (10.06.2009)+13+
tnicoleta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aqua80 eco la Dr.Botica - Medlife Grivita.Am tot citi pe net de dr.Botica ca nu ar fii prea comunicativ la eco.Acum nu stiu daca conteza mult dr ginecolog care iti supravegheaza sarcina( pe mine m-a intrebat) sau asa este de obice dr dar atat in timpul cat mai ales dupa eco mi-a explicat tot si chiar mi-a raspuns la intrebari. mamica de alexandru (10.06.2009)+13+ aqua80 |
Multumesc. Pe mine m-a trimis doctorita la acest medic. Si chiar imi spusese ca, cada nu reusesc sa fac programare la el sa o sun ca sa rezolvam. Am reusit chiar prin asistenta lui.
Nicoleta