Aspirante optimiste>20ani (790)!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Alex, la multi ani!

Velvet

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Alex La multi ani!
sa fii sanatoasa!!!!!!!

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna

Alex la multi ani!

o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

emilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
alex la multi ani lalalala, iti cantam acum:D si un binemeritat sa fi iubita , sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai bun
bob au venit rusii peste mine azi dimineata, deci am concluziuonat eu ca dupa tratament cu antibiotice inatarzie o saptamana asa ca pe luna viitoare pe vremea asta alte stresuri, acum tre sa-mi reprogramez ecografia, ma duc inperioada ovulatiei sa vad daca mai functionez...
va puuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Alex La multi ani fericiti si plini de impliniri iti doresc.
Eu am luat rezultatul la PAP+secretie,n-am nimic decat o usoara inflamatie.Saptamana viitoare merg sa fac analizele de sange pt sarcina>hemoleucograma,HIV,etc.In rest sunt bine.
Velvet incearca totusi pana la FIV niste vitamine/naturiste pt sot.Poate reusiti.Eu totusi nu inteleg care-i cauza atator forme anormale!La endocrinolog/urolog a fost???
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Va trimit un pumn de soricei sa aveti noroc de bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

ana,da,am fost si la urolog si la androlog,ba chiar la 2.a facut ecografie,tuseu rectal,hormonii.totu bine.nu se stie de unde.o sa mai citesc.sa vedem ce putem lua ca sa nu ii faca nici mai rau.oricum nu avem alta solutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetelor.
Acum am ajuns acasa, cu vesti bune bineinteles ca doar altfel nu se putea.
Am 2 foliculi astazi in ziua 9, fiecare de 14mm, cate unul pe ovar, nu cumva sa se supere celalalt.
Nu mai fac injectii merg iar la eco luni si in functie de dimensiunea lor vedem cand facem injectia de declansare.
Endometru este bunisor de 7,4 nu? Pana luni are timp sa mai creasca putin.
Alex si emilia la multi ani si tot ce va doriti voi mai mult sa se implineasca, va doresc multa sanatate.
Daena cam asa se asteapta dupa o laparascopie operatorie cu interventie la trompe, daca era clasic trebuia sa stea pe tusa 1 an, este bine ca i-a putut salva trompa, de acum cu curaj o sa mearga mai departe.
Despre doctor tin sa va spun ca nu imi place, v-am zis ca merg la sotul doctoritei mele dar e prea tacut nu explica, il intrebi si spune doar strictul necesar asa ca luni revin la doamna doctor ca cu ea daca incep o discutie ajung la alta si tot asa si e asa multumita cand vede ca ma interesez si stiu despre ce e vorba.
Va pup ma duc sa vad daca e ceva de mancare ca sunt lihnita.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Buna fetelor!
Alex, la multi ani cu sanatate si sa-ti implineasca Dumnezeu dorinta de un sanatos!

Miha, vesti bune, bravo! Tu simti ceva pe la ovare? Eu luna asta nu simt nimic, dar absolut nimic. Abia luni ma duc la eco sa vad ce si cum.

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput