PRIETENE FARA TITLU (85)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna fetele.
Razvan e ok, activ. Multumesc Celui de sus! Am fost foarte inspaimantata.... si va multumesc din suflet pt. sustinere.
Acum ne chinuim putintel cu regim alimentar, Sumetrolim, chestii soft. E ceva digestiv, nu stiu ce, ca nici la medic n-am fost. Inca are scaune proaste, dar trece, cum spuneam e soft comparatuv cu altele.

Moni draga mea , ce faci, cum iti este? Doamne ajuta .

Azi trebuia sa merg la Bucuresti cu Razvan la terapie, dar am schimbat pe miercuri, din cauza de ceva lucrare acasa.







Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Salutare gagici, in sfarsit apar si eu.
In primul rand mersi de incurajari,de urari si de efortul depus pentru a baga nasul p-aci + compune un mesaj pe asa tema ,ca stiu ca nu-i defel usor ,mai ales pentru cele care n-au scris p-aci de luni/ani de zile.
Le multumesc si celor ce-au scris aici si celor ce mi-au scris pe alte cai si va sarut pe toate - in ordine aleatoare Ioana,Jani,Maraki,Anamaria,Daniela,Bianca,Cosmi,Gio,Any,Silvi,Miha,Brandusa,Tatiana,Mira,Cristina,Lili,Denisa,Ingrid si evident Anda, probabil mai uitai pe careva ,daca e asa ... injurati-ma
Am sosit acasa sambata seara tarziu si duminica dimineata la 8 am plecat la tara la Bihor ,cu intentia sa ne intoarcem seara (nu de alta dar azi aveam treaba).Pana la urma am insistat sa ne intoarcem pe celalalt drum (noi am fost langa Vascau acum),pe la Beius,ca sa stam macar o ora si cu neamurile de-acolo (si sa-mi incarc bateriile de la sursa ),dar fiindca am pornit cam tarziu, mami a zis ca atunci mai bine dormim acolo si ne intoarcem dimineata pe racoare si mai bine a fost asa.
Sambata seara cand m-am intors,am vorbit cu Cristina care mi-a zis ca Razvan si-a revenit,tare mult m-am bucurat
Revin cu poze si povesti,mai ales de la Anda,care va transmite salutari si pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Moni este o cumpana mare in viata peste care vei trece si vei fi bine Ne mai incearca Dumnezeu dar sa sti ca ai o misiune pe pamantul asta: sa iti cresti copilasii si sa-i vezi mari Nu te lasa Dumnezeu, te va ajuta cu singuranta! Tu trebuie sa nu te descurajezi, santem cu tot suportul moral langa tine; vei invinge boala!!!pooop si insanatosire sigura iti doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Poze: http://www.dropshots.com/moni2012#
Am pus si niste poze "profi" cu Mark, in care e cu parul mai lung cum imi place mie Asa tuns cum e acum arata mai matur.Nu e foarte inalt,poate un picut mai mult decat Diana,parca zicea Anda de 1,20 (iar Diana avea ultima oara 116 cm) In schimb e solid,arata f.bine.Si e atat de cuminteee , de nu-ti vine sa crezi Si daca mai protesteaza o face mai in surdina si nu-i greu de domolit,vai mie pai pe langa stroilimbatii mei,cu el parca nici n-ar fi copil in casa Si de jucat se joaca asa de frumos si singur Am vazut ca-i plac mult masinutele cu Cars,din care mai ia cu el si la masa si cand pleca de-acasa.Desi Anda zicea ca va fi timid si ca nu vorbeste prea bine romaneste (in sensul ca are accent) ,chiar nu fu defel asa : s-a imprietenit rapid cu noi (ba frate-meu chiar se pare ca i-a picat cu tronc ) si de vorbit vorbeste super bine,se vede ca acasa cu el vorbesc amandoi romaneste.Evident si franceza o vorbeste perfect.Pe Anda n-o s-o gasiti decat in doua poze de la aeroport,asta desi am umblat mai ceva ca paparazzi dupa ea,dar le are cu feritul mai rau ca io cu paparazzi-zatul Cica nu-i statea bine freza
Ei sunt f. bine, parca v-am mai zis,ca acum au servicii permanente amandoi,au un apartament fff fain si spatios - living maare+bucatarie,3 dormitoare,parcare subterana ,in plus e bloc nou si in zona centrala.Si masina e noua si super,dar langa ea mai stationa si broscuta verde (Matizul cel vechi cu care au plecat din Ro) Cu asta noua care e si maare,noroc cu senzorii de parcare ,ca de la Matiz la ea e o "mica" diferenta.Dar am inteles ca la serviciu + gradinita la Mark in general merg cu busul si din motivul sa mai faca pe jos cativa pasi si ca circulatie e cam dezastru in oras,sunt mereu ambuteiaje.In oras am bantuit doar pe la Ikea unde am si mancat sambata ,un pic in Cora si in rest asa mai din masina in trecere ,dar am apucat sa vedem si o parte din centru si din cateva cartiere.F. frumusel si ingrijit orasul,dar nu pot zice ca iese in evidenta prin ceva special.Aeroportul e la cca 60 km sud de unde stau ei,ca in aeroportul de langa ei aterizeaza mai ales companii mari,iar noi cu low-cost-ul evident Asa ca am circulat oleaca,ce-am mai remarcat pe-acolo sunt eolienele si vacile albe Apropo de eoliene ,nici nu ma mir ca acolo bate vantul non-stop se pare ,si acum ploua,acum e soare,eu una am cam inghetat in zona,plus ca mi-a iesit pe nas aerul conditionat aflat in functiune peste tot.Si ei au zis ca au suferit la inceput din cauza climei,dar acum s-au obisnuit.Ii cred,ca io in momentul cand am intrat la intoarcere in apartamentul de-acasa am simtit ca ma sufoc nu alta De-aia nici n-a fost greu defel sa ma hotarasc sa o tulesc si io la tara,urgent,chiar daca a trebuit sa ma scol la 7,culcata la 1 trecute fix Nu ca acolo ar fi fost mai racoare,dar macar mai gaseam o umbra ceva.Noroc ca tocmai a plouat - INGRID vad ca v-a anuntat deja Da' sa revin la Anda,ca p-orma va mai raspund si la restul.
George a fost bucatarul casei,s-a agitat cu meniuri gen creveti cu legume,somon,fructe de mare ... Faza ce mi-a placut ca punea laptop-ul pe blatul de la bucatarie ca acolo pe net erau retetele
La Ikeea erau ceva meniuri cu niste chiftele cu cartofi prajiti + ceva gem parca de coacaze alaturi.Cica portii de 10,15 si 20 chiftele Evident ca am luat o portie mica,nu-s f. mari chiftelutele,dar cu cartofii se aduna.Ma intrebam cine naiba poate baga o portie de 20 chiftele ? Anda zicea ca poate mai sunt care iau portie mare si o impart mai ales cu copiii,asa o fi,poate iese mai ieftin.Oricum din ce-am calculat ,sunt cam preturile de pe la noi (de exemplu de pe strand,sau la mall la fast food,ma refer la papa de la Ikea)
Anda si George stiti ca tot mai voiau un bebe,au facut si ceva tratamente,dar din pcate inca nimic,doar s-au ales cu niste kg in plus de la ele.Anda chiar slabise bine - de ex. am dormit cu o pijama de-a ei (ca io exacta p-aia o uitasem acasa ) si mi-a fost numai buna.Dar i-am dus si tabloul cu barza de la DEEA,unele o mai tineti minte poate de cand ramasei gravida cu Tudor Poate isi face efectul cine stie.
Ce-am uitat,aaa motanii: si Oscar,Cesar si Yodi sunt bine mersi,Cesar s-a ingrasat si el,deh maidanez cu mancare la indemana non-stop,Oscar e neschimbat,lipicios si miorlaitor, iar Yodi s-a mai maturizat si nu mai e chiar asa de speriat de bombe (mai tineti minte cum il cautaram la noi doua ore si l-a gasit George prin maruntaiele coltarului? )
Na si nu mai stiu, am scris pe bucati ca de obicei ,dar imi mai amintesc io.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am promis ca revin.
ANAMARIA imi pare rau de Nicu.O sa ai tot rds-ul ala in RO?
COSMI i-am trimis Andei sa vada poze si cu Bianca, ca mi-a cerut daca i-am tot laudat-o Felicitari pentru examen si bafta in continuare.Cum mai e prietenul din Craiova? Nici n-am mai apucat sa te intreb ...
MARAKI distractie placuta in Grecia Incearca sa iti faci de cap pe-acolo,sa uiti de frecusurile si de patronii naspa din "Germanica".
La intrebarile cu tratamentul, sper sa aflu maine daca fac sau ba rost de ipi.
Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Hola,
Eu sunt lesinata de caldura , as manca lubenita rece dar nu am avut nici un voluntar sa mearga sa imi cumpere . Am deja un bagaj gata . Am inceput de azi deci va dati seama cate am . Plus ca am gasit prin dulap cearsafuri si lenjerii de pat ce le am inca de cand am venit din Ro . Gata , nu mai tin nimic , nimic ... astea le duc in tara . Hainele mici a lu Clara le-am dat in mare parte la Caritas , mai am cam o cutie , plus inca una lenjerii de pat de bebe si tot tacamul , pe astea le dau la o cunostiinta de aici ce o sa aiba fetita in toamna . La toamna dau si tarcul , rotobilul si toate . Am prea mult lucruri ce nu le folosesc si tin casa ocupata .
Am o gramada de facut mai saptamana asta , asa o sa imi zboare timpul .
Clara azi in prima zii de vacanta a dormit pana la 9.15 ceea ce pt ea e o adevarat record , ca e matinala rau . SE cam plictiseste prin casa , si ma tot intreaba cand plecam .
Moni sper din tot sufletul sa reusesti sa faci rost de ipi , tin pumnii strans
Ingrid ca ma intrebai , o sa vin si prin Tm , anul asta o sa ne vedem sigur ca mi-e si rusine


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna fetele!
Monica, regret ca treci prin clipe grele, dar Dumnezeu iubeste oamenii buni asa ca tine si sigur te va ajuta sa ajungi pina la adinci batrineti sa-ti vezi copiii mari si realizati. Nu se poate sa fie altfel. Sunt alaturi de tine si-ti doresc multa sanatate.
Eu m-am inscris anul trecut la asistenti de farmacie si merg la scoala, la zi, astfel incit nu am mai reusit sa intru deloc pe-aici. O sa incerc sa va mai scriu ca am terminat cu examenele si am vacanta vara asta.
Sabina e o domnisoara in toata regula, la toamna va merge in clasa 0. Sper sa reusesc sa pun si niste poze noi cu noi.
Va doresc o zi buna si va pup pe toate si pe spiridusii vostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Monica a fost azi la Timisoara si din pacate medicamentul ipilimumab s-a terminat. Inchis trialul. Medicul pleaca azi la Bucuresti unde poate da Dumnezeu si mai gaseste vreunul ascuns sub plapuma. Zice el.
Altfel, imi vine sa urlu. Te simti al naibii de neputincios, toata lumea zice: ce putem face?, pai putem face un concurs care zice mai repede propozitia respectiva.
Moni, capul sus iubita si nu te descuraja, uita-te la filme cu Stan si Bran ca sa-ti ridici moralul si citeste bancuri pe net. Sunt o groaza si pe mine ma scot din depresie...mai am si eu zile proaste.
Daca spun aiureli, nu ma baga in seama.

Am inceput azi un curs de mediere, tine pana pe 8 iulie si e intensiv, zilnic de la 2-8 seara. Dar am antenele ridicate pentru orice te poate ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

of.......speram sa prinda medicamentul.
Nu deschidem la umanitare subiect? Haide Moni, strangem banuti ca sa-l cumperi, daca altfel nu se poate. trebuie facut ceva!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Sanatate multa Monica. Citesc de ceva timp subiectul si stiu prin ce treci. Nu stiu cum sa imi gasesc cuvintele sa iti spun ca trebuie sa treci peste incercarea asta si, daca putem sa te ajutam si noi, sa ne lasi sa o facem!
Ioana cred ca ideea ta e buna, daca Moni e de acord, poate ca ar trebui sa o punem in practica!

Mergi la inceput