Bravo felicity!Hai Tigruta,astero,Crixy!(52)
Raspunsuri - Pagina 8
virgiL spune:
IOANA,imi pare rau ca plange puiu neconsolat,.Si noi am avut program de dans la bara as noapte,da nu continuu,de la 12 la 1,la 2 jumate si de la 5la 6,apoi am dormit amnadoi nas in nas pan la 10.Ziua n-are nik de comentat,nush cum il apuca ”cantatul”numa noaptea.Cat despre kk pe mainile noastre(si pipi),ne-am gandit sa jucam la loto,ceva.Vezi ca pt igiena ochisorilor sunt niste servetele f bune IRIDIUM baby(aprox 48 ron).Noua ni le-a recomandat din spital preventiv,ca pe sectie la nou nascuti se mai fura cate un stafilococ.da noi am scapat fara,slava Domnului!La fel de bine e posibil sa aiba vreun canal lacrimal infundat,vezi si tu ce zice un pediatru sau macar medicul de familie.
ELLYSHOR,cum stati cu burticutza?Dar cu .Tu cum te mai simti?
IONELU,functioneaza INFACOLUL uk?Cum sunteti azi?
DIANA,cum e puiu inimos?Sper ca sunteti impreuna acasa!
FETELE BURTOASE,da ce curge cu dopuri...eu scot majoretele ca nu se mai poate cu voi.Eu va doresc intalniri cat mai placute si pline de noroc ,cu puishorii vostri!
CELOR care mai aveti pana la marea intalnire ,liniste si echilibru va doresc!
YLARI,imi pare tare rau de discutiile cu mama ta si te inteleg perfect!Maica-mea chiar m-a amenintat cu sinuciderea la un moment dat cand a vazut ca ma detasez de comportamentul ei.I-am spus sec,ca e viata si alegerea ei,ca o iubesc,dar ca nu mai merge cu santajul sentimental si cu amestecul in viata mea privata.Si ca ea are de pierdut daca nu-si revizuieste purtarea.Nu a acceptat niciodata(chiar daca nu ma mai bate la cap acum cu asta) ca unica ei fiica (motivul ei de a exista,cea mai frumu,cea mai isteata,cra-cra) are viata ei,familia ei,regulile ei,(diferite fata de ale familiei de care s-a desprins),ca ea ca bunica e prinsa in planurile si gandurile noastre,dar nu in proportie de 100 %.
Trimit ca s-a trezit puiu...
Virginia .mami de Ioana si de Lucas
albinuta83 spune:
Eva...inseamna ca te apropii de finish
Mie la sarcina pierduta cand mi-au declansat travaliul am avut doar 45 min de contractii apropiate ca distanta si apoi una puternica in partea stanga sus a abdomenului, moment in care mi s-au rupt si membranele...si imediat in 5-15 min a fost si expulzia..deci..e diferit de la o femeie la alta, ca si de la o sarcina la alta..
Oricum..in caz ca e ceva..anunti, da??? Eu sunt dupa tine....
37+ cu Rares-Iustin
AMR vreo 11 zile !
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
virgiL spune:
CARMENSTAR,teoria respectiva se bate in cap cu alaptatul la cerere(care zice sa pui puiu la piept ori de cate ori se cere.Iar din experienta mea cu Ioana(care acum are 9 ani jumate)iti pot spune ca sugea dupa ceas,fix la 3 ore si avea niste colici de ma scotea din casa.Nici eu nu le-as zice colici ,ci manifestari de adaptare la viata extrauterina.Daca erau doar colici le gaseau astia leacul pana acum..O sa caut niste linkuri interesante vis a vis de acest subiect,da sa vad daca le mai gasesc(caci le citeam cand eram gravida,parca a trecut nush cat timp de atunci...si puiu abia face 2 saptamani azi.
Si voiam sa intreb ,fetelor,unde e BLANCA?.Sper ca e bine,pe unde e!.ANDRA?La fel...te pupa Virginescu
Virginia .mami de Ioana si de Lucas
gyan spune:
Cuchilici,eu o sa fiu fericita ca scap de burta dar ai dreptate ca mai tirziu vom uita toate neplacerile sarcinii. Probabil de-aia si fac femeile mai multi copii,daca n-ar interveni uitarea ....
elena_gd nici nu stiam ca exista un asa subiect,la inceput am cautat peste tot si n-am gasit mare lucru ...ma voi uita. Eu la NST merg de 2 ori pe sapt inca de acum 2 sapt, desi mi-e greu sa ma duc asa des si desi a iesit bine mereu. E placut acolo,ma apuca asa un somn de la zgomotul de fond, mai greu e cu deplasarea.
Ylari,imi pare tare rau de rel.cu mama ta, si eu cred ca as pastra distanta ca sa evit orice neplacere.In privinta secretiei eu zic ca esti buna de plata iar, ca asa e in RO,nu ar accepta ca au gresit in veci.
Aever, ma gindesc si eu de multe ori cum e cu mamele,ca desi nu pot sa ma pling, si eu ma mai cert uneori cu a mea, dar indiferent ce ar fi apoi uitam si e ca si inainte si stiu ca nimeni pe lume nu tine la mine mai mult decit ea. De ce oare cind e vb de soacre nu se poate trece cu vederea ?(bine ca pe soacra o vad ff rar ca nu stiu cum ar fi)
ella81it ai grija cu febra sa nu fie vreo probl.de la nastere.
Deea,tin pumnii,sper sa te simti mai bin si sa mai astepte bebe;si eu stau cu frica in sin si numar zilele (macar)pina la 37.
BelissimaEva esti o norocoasa ca nu ai avut contractii insa vad ca ai "compensat" cu altele (edeme etc)
uliiasi pe mine pur si simplu m a socat cind am vazut ca un pampers pt nou nascut e cit palma.Ce ma fac eu cu o mogildeata asa mica??!!
carmenstar 2 ore jumate intre mese zici? E logic dar cum e cu alaptarea la cerere atunci ca nici eu nu prea inteleg?Uneori unii copii vor mai devreme de 2 ore.
Anitta_O spune:
Gyan, de ce ma gandesc sa pun doua nume copilului...pentru ca la baiat n-am fost prea inspirata si i-am pus doua nume. Fiind nascut de sf Gheorghe, mai bine ii puneam doar George si gata, dar pe atunci nu-mi placea numele George, insa din respect pentru acea zi deosebita din viata noastra, am ales si acest nume pe langa celalalt. Iar acum n-as vrea sa se simta nedreptatita fetita cand va mai creste. Dar nu e nimic batut in cuie.
Clara, cat de frumos ai povestit, cat de calm si cata caldura si echilibru emana mesajul tau!
Elena, cum e scoica, mov, asa cum ai spus ca o veti comanda? Eu n-am facut pana acum nici un test de non-stress si nici nu mi-a spus dr ca imi va face. Eu mi-as dori sa nasc in iunie, dupa 7.
Ella, imi pare rau ca ai avut febra, probabil e un fel de febra laptelui, poti alapta chiar cu febra, dar cred ca intre timp te-ai documentat si ai aflat ca nu e nici o problema cu alaptarea cu febra sub 39 de grade.
Titi, sanatate multa lui Edi, n-ai metoclopramid picaturi in casa sa-i dai? Cum se mai simte in seara asta?
Ylari, as repeta in locul tau, iar daca iese ok, as face un pic de taraboi la laborator.
BelissimaEva, nu fugi la spital de la prima durere. Ma dau pe mine exemplu oarecare: contractiile regulate, la 4-5 minute, au inceput seara pe la 11. Daca m-as fi dus atunci la spital, tot n-as fi nascut atunci, ca travaliul dureaza ceva timp, nu te trezesti cu bebele intre picioare si gata. Am incercat si am reusit sa imi pastrez echilibru, fara strop de panica, pentru ca voiam ca bebele sa vina cat de cat intr-o atmosfera relaxata, in armonie, liniste, calm. Initial am incercat sa adorm, pentru ca stiam ca va urma o perioada de nesomn, dar n-am reusit. Ca sa nu ma enervez ca nu pot dormi, am facut dus, mi-am spalat parul si m-am uscat fain (ma gandeam eu ca n-o sa apuc sa ma mai spal pe par in urmatoarele 5 zile), m-am mai epilat o tura, m-am pensat, m-am cremuit pe corp, toate astea intr-un timp foarte lung, tot printre contractii, care se indeseau. Imi mangaiam burta si ma bucuram ca bebele isi croieste drum, lupta si el putin (stiam ca voi face cezariana si eram foarte bucuroasa ca se intampla neprogramat, in ziua in care doreste bebele sa vina). La ora 8 abia m-am dus la spital. Dar repet, s-a desfasurat totul fara panica, angoasa. Iti doresc si tie cat mai multa liniste. Mai ales daca nu se rup membranele, poti prelungi momentul in care vei pleca la spital.
Carmenstar, informatia in legatura cu alaptatul mai rar de 2,5 ore nu e corecta, se poate alapta chiar si la 5 minute de la ultimul alaptat.
Virgi, tot am vrut sa te intreb, pana la urma i-ai spus mamei tale ca ai nascut sau tot pe septembrie a ramas?
Eu am fost azi plina de treaba, ne facem singuri ceva mobila si am fost 'mana a doua' la cantuit si tinut placile pentru insurubat. Inca n-am terminat, dar merit si eu o mica pauza, ca am stat toata ziua in picioare.
Acusi incepe finala la Romanii au talent.
Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 35+
elena_gd spune:
Anitta e frumoasa tare scoica Maxi Cosi, e usoara si bineinteles ca e mov.
Anitta tie nu ti s-a rupt apa nu? Ca altfel nu stateai atata vreme acasa, cred.
Elena 35+ cu Bebster AMR 4+
Anitta_O spune:
A, nu, nu mi s-a rupt apa. Daca mi se rupea, mergeam la spital de la inceput.
Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 35+
YLARI spune:
Am uitat sa va zic bomba zilei: azi am inceput bagajul de spital si maine preconizez ca il termin, ca mai am cateva de cumparat
Eva ma tot intreaba ce fac cu valiza, unde plec looooool!!!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 4 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
mi_bebelina spune:
Seara buna si de la noi!
Am citi tot, dar n-am putere sa raspund la fiecare in parte.
Ylari, legat de problemele cu mama, da ignore. E greu, posibil ca faci ce faci si iti vin in minte parti dindiscutie....dar trece. Stii ca si eu am probleme cu mama, sau mai precis aveam, acum am rezolvat problema, m-am detasat si stiu ca nu ma pot baza deloc pe ea, ii spun asta si in fata, nu ma contrazice.
Nici la Delia nu m-a ajutat, nici acum n-am pretentii. Mai degraba ma bazez pe tata. Cand am nascut-o pe Delia a venit soacra si m-a mai ajutata cateva zile, acum se pare ca a venit randul meu sa o ajut. N-am nici eu o stare prea buna, socrul meu azi termina prima serie de citostatice, in curand va veni la Bucuresti si pentru alte investigatii....totul a fost prea repede, de la Pasti incoace numai probleme.
Despre bb eu zic ca e bine, duminica implinim 37 saptamani, deci.....mai e putin. Inca merg la munci, acolo sunt fresh, acasa cand ajung o dau in oboseala si greata si tot tacamul. Week-end-ul asta vreau sa termin bagajul de spital, sa cumpar si hainute de scos din spital, sa pun la punct si detaliile pt ziua mandrei mele.....si nu vreau inca sa nasc.
La Delia am plecat imediat la spital pentru ca mi s-a rupt apa, pentru cine intreba cum e .....e asa....simti ca faci pipi si nu te poti opri, fara vreo durere ceva. Acum parca as vrea sa experimentez niste dop pierdut, asta ca sa nu mai fie nevoie sa plec imediat la spital, ci sa am timp sa ajunga sotul de la munca la mine la munca, sa ajungem acasa, sa o "marit" pe fiica-mea, sa fac un dus.....treburi de astea. Plus ca experienta primei nasteri n-a fost prea ok, asa ca as vrea sa stau cat mai putin prin sala de travaliu, prin sala de nasteri.......
Hai ca m-am intins o gramada.
Va pup!
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu