Bravo felicity!Hai Tigruta,astero,Crixy!(52)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Neata si sar'na de cafeluta!

Dopul curge cate putin in fiecare dimineata aproape. Ieri am luat 3 nospa si seara am luat juma' de gynipral, care apropo, nu mi-a dat nicio stare aiurea. Dar tot m-a durut burta azi noapte M-am trezit la 5 cu dureri ca la menstruatie si am luat un nospa.

Nu cred sa vina Victoras toporas saptamana viitoare, cred (sper) ca mai sta pana pe 21 macar... e mult prea de vreme.

Aseara am facut lista cu ce aveam nevoie de la farmacie si am plecat sa cumpar. Am trecut prima data pe la sensiblu ca am card cu reducere 10% si m-ar fi costat asa(ron): vata 5.2, baneocin pudra 16, compresa sterila 1.7/buc, nospa 11, bepanthen mic 26, 3 cutii cu ceai(1 anason, 1chimen, 1fenicul) 16, apoi am mers la renumita farmacie tei si am cumparat de acolo cu preturile astea: vata 4, baneocin pudra 6, compresa sterila 1.3/buc, nospa 7.5, bepanthen mic 16, 3 cutii cu ceai(1 anason, 1chimen, 1fenicul) 10.5, deci am scutit 30 de lei. Am mai cumparat de la magazinul lor bebe tei si tampoane de lahuzie Natracare 13 ron.
Mai am nevoie de alcool alb de 70 grade (zic bine joanna?) si glicerina boraxata, pe care trebuie sa le iau de la o farmacie cu laborator si cu o tanti farmacista cu parul alb care sa stie sa le prepare special ptr bebe mic.

Deea 35+ cu grabit pe nume Victoras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

FELICITARI, CLARA!!!! Sa va fie puii sanatosi, sa va aduca bucurii multe!

FELICITARI, ENONA!!!! Bine ai venit pe lume bebe Emilian!

Virginescule, aici sunt!
Doar ca eu nu sunt prea vorbareata, va citesc, dar nu scriu, pe noile mamici le-am felicitat pe FB.

Ylari, a nascut o colega la Malaxa in iarna, a zis ca e foarte curat, se poarta foarte frumos toata lumea si bebita sta cu tine in camera

Ionelu, imi pare rau pentru ca sufera aia mica, dar trec toate, incet incet! I-au dat suzeta in maternitate? Am fost ieri la intalnirea cu neonatologul si am uitat sa intrebam. Mi-e ca la nastere uit sa specific sa nu-i dea asa ceva, pe Amana mi-o adusesera cu suzeta direct fara sa ma intrebe. Mi-as dori tare ca la asta mic sa nu avem asa ceva, pt ca Amana si acum doarme cu ea si nu reusesc deloc sa o fac sa renunte si am citit ca daca i-o iau brusc poate fi tare traumatizant pentru ea. Macar cu bebe sa nu am problema asta.

Deea, dar cu doctorul ai vorbit? Ce a zis? Cand faci 36? Pai tu in loc sa stai cuminte acasa umbli prin farmacii? Stai acolo cuminte, stiu ca e greu, dar trebuie sa mai stea copilul macar 10 zile!!! Ma superi!

Despre mine ce sa va zic? Am fost la 36 saptamani la doctor, a zis ca nu crede ca va veni pe nepusa masa, avea deja 3 kg, lichid ok, placenta ok. Cu numele tot nu ne-am hotarat, cred ca vom hotari dupa nastere. Se pare ca cezariana va fi pe 31 mai, deci vom fi in saptamana 40.

Virginescu, voi incerca sa postez mai des, sa nu ma mai dai disparuta! Si Blanca e bine, posteaza si ea pe FB.

-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani si o luna) si viitoare mami de baietel 36s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Andra am fost luni la control si mi-a zis sa revin pe 21, dar el crede ca ne vedem mai devreme. Sincer, nu parea deranjat ca nasc mai devreme. De maine intru in sapt 37, voi avea 36+, zic bine?
Trebuia sa ma duc si eu la farmacie, ca eu stiam ce am nevoie. Plus ca nu am condus eu, am stat cumintica in dreapta. In rest stau numai in pat, iau pastilele cum mi-a spus dr, deci ce tine de mine, ma conformez.

Deea 35+ cu grabit pe nume Victoras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Andra, in maternitate nu i-au dat suzeta, pentru ca nu le-am lasat. Am specificat clar ca nu vreau sa ii dea. Pana cand am iesit eu de la ATI, a stat mama cu gura si ochii pe ele, dupa care oricum am luat-o in rezerva. Iar in noaptea in care a stat la lampa, le-am zis clar fara suzeta

Ioana... Mami fericita de Bianca Maria (26.04.2012)

Mergi la inceput

Asa, Deea, te rog frumos, mai rezista cateva zile, fiecare zi in plus e un castig mare. Daca maine faci 36 e super bine, dupa 37 sunt considerati la termen. Mai ai vreo 8 zile de indurat

Ionelu, ii zic si eu lui Razvan sa stea cu ochii pe ele, pentru ca nu mi se pare normal sa ii dea fara sa intrebe (cu toate ca ti-am zis, la Amana nu m-au intrebat, o fi el spital privat, dar personalul tot ala e, sa fim serioase). Ba mai mult, data trecuta era una crizata care a si tipat la Razvan (nu mai tin minte motivul), cand m-am uitat in poze acum 1 an am descoperit ca era asistenta aia de la Giulesti care a fost acuzata ca a lasat copiii nesupravegheati cand cu incendiul.

-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani si o luna) si viitoare mami de baietel 36s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

ziua buna,

ieri am avut o zi lunga ... am plecat la 12 din vs spre piatra si am ajuns inapoi la 23;45.
din pacate nu am reusit nimic din ce mi-am propus, dar a fost ok, per ansamblu
drumul e o ideea mai bun ca nu mai faci slalom printre gropane, ca acum 1-2 luni cand am fost ultima oara
au plombat in mare parte - deh vin alegerile, macar atat ...

dar azi noapte pe la 3 m-am trezit si parca eram calcata de tren - ma dureau umerii si spatele de ziceam ca m-a batut cineva cu reteveiul pe spinare. mi-a facut sotul un fervex si o frectie cu spirt si am reusit sa adorm pana la 9 dimineata
dar si azi sunt o leguma, nu mai am asa durerea de azi noapte dar imi simt tot corpul greu, cred ca m-am curentat bine - adica nu am aer conditionat in masinA si am mers cu geamurile deschise ca altfel muream de cald
si sotul a inceput sa ia antibiotic ca i s-a bobotat o masea
uffff

miha81, aseara, cand ne intorceam, am primit telefon de la mama pustoaicei care a cumparat piesa la creatie si din pacate nu am luat preselectia - sotul nici nu se astepta sa treaca
de cativa ani e faultat la acest festival indiferent de ce piesa prezinta. si crede-ma ca a avut super piese, care au fost apreciate la alte concursuri de gen - unde a luat is trofeul cu ele...

am citit ca esti in cautare de cazare pentru o perioada destul de lunga. sper sa gasiti ceva ok si ca pret si ideal ar fi sa aveti acces si la o bucatarioara sa ii poti prepera lu bebe un ceai sau mai stiu eu ce.
ceea ce ma bucura este faptul ca ati decis sa mergeti la inca un fest inainte de mamaia, care este un concurs destul de greu - cu multe repititii si un program strict - avand in vedere ca se filmeaza si televiziunea trebuie sa mearga ceas cand e in direct si fiecare trebuie sa stie exact cand intra, pe unde intra, pe unde iese - de pe scena
etc

din cate stiu eu - festivalul de la techir e unul bun si prilejul ideal de a se invata cu scena, cu micutii colegi de grupa de varsta, cu ideea de festival

va doresc multa bafta si daca ne ratacim pe litoral in acea perioada poate ne si vedem
la cta - la fest mamaia nu o sa mai venim pentru ca nu avem nimic in concurs is nu are sens sa platim un bilet sa intram in sala doar asa ... il vom urmari la televizor

cam atat ... ma intorc la zacutul meu in varful patului, ca tot leguma sunt - desi afara e mult mult soare

mamicile, bebeii si le doresc multa rabdare celor care mai au de asteptat pana la marea intalnire

Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Dragelor si noi la raport

Suntem binisor, aseara a reusit sa doarma dupa vreo 2 ore de plans si ghemuit, insa a dormit bine si a papat bine dupa. Acum doarme neintors ca ne am jucat mama mama pana mai devreme.

Eu sunt destul de turmentata, somnul de dupa masa imi face mai mult rau decat bine, nu stiu de ce, probabil ca dorm pe fuga si pe sarite.

Enona, felicitari, ma bucur mault ca sunteti bine, te asteptam cu drag acasa

Deea, da, alcool alb de 70, insa sa stii ca si spirtul isi face treaba foarte bine. Mie din spital mi au spus spirt. Cat tine de glicerina boraxata, eu am cumparat o gata din farmacie hept net, deci nu de la laborator. Am o amica care a spus ca cea prepatara in lab are in gust foarte naspa si bebelul ei nu a vrut o deloc. cea din farm e oki ca am testat o.

Ionelu, ufff ce ne e si cu colicii astia, lasa ca se face ea mare si ii trec

Aever ca intrebai cum suntem dupa nastere, eu inca mai a burtica, nu ca Ionelu , insa trece ea incet incet incet . Cu cateva zile inante sa nasc aveam 86 kg, acum am 71 kg insa tot mult. Le dau eu jos vara asta si peste 2 luni am voie la salaaaa:D desi nu cred ca voi ajunge:)))).
Cat tine de partea cu neuronii, o sa vezi ca apoi o sa fi mult prea obosita sau atenta doar la cel mic ca tot cu incetinitorul fuctioneaza, insa considerabil mai bine decat in sarcina:)))) In sarcina catedata ma simteam retardata, acum sunt dor prostuta cateodata:))))))))))))

Pupici dragelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Felicitari, Enona! Sa aveti o acomodare usoara si sa uiti repede dificultatea travaliului si a nasterii!
Mirela, imi pare rau ca te simti asa nasol. Ce sot bun ai, de are asa grija de tine! De ce-l sunteaza asa astia de cativa ani? Tre sa cotizeze ceva? sau tre sa ai pile? Nasol cu Romania asta in care singura valoare pare sa fie banul...
Deea, faina farmacia asta, oare nu se poate comanda si pe net? Parerea mea e insa ca nu trebuia sa iesi, daca pierzi din dop, ci sa stai in pat, fara miscari inutile. Si mersul e un efort, chiar daca n-ai condus tu. franele, soseaua care nu e chiar neteda, scarile de la bloc sau farmacie, nu sunt chiar balsam pentru burtoaca. na, noi tot dam cu gura si degeaba. Pentru mine si dushul e greu, am cel putin doua contractii in timpul asta, iar azi am avut una asa de lunga si naspa cand am incercat sa-mi tai unghiile la picioare... Deci lucruri simple, care nu implica iesit din casa, daramite plimbareli...
Ylari, esti tare rezistenta in relatia cu mama ta. Eu sunt o persoana calma, dar daca mama mea ar incerca sa ma manipuleze chiar asa sau daca s-ar victimiza, i-as spune vreo doua, m-as detasa macar cateva luni de ea, eu am familia mea acum, cu problemele aferente, nu mai am nervi si putere sa mai suport sagetile mamei. Cred ca mama ta isi asuma acum rolul de copil si te obliga pe tine sa iti asumi rolul de mamain relatia cu ea.
Aever, sa stii ca eu am fost mai turmentata dupa ce am nascut decat in timpul sarcinii trecute. Am si stat doi ani acasa si la un moment dat ma vedeam rupta de realitate, ma simteam cam handicapatica, fara prea multa viata sociala, fara a-mi munci creierul cu lucruri care sa ma tina in priza. Alaptam, faceam mancare, curatenie, ma plimbam si cam atat...
Andra, eu nu cred ca cele 1-2 zile cat timp i-a dat suzeta in spital au facut-o pe Amana dependenta de ea, e prea putin timp. Si eu sunt de parere ca nu e ok sa i-o scoti brusc, insa ai putea sa o pregatesti incet-incet sa renunte la ea.
Ionelu, sanatate printesei!

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 35+

Mergi la inceput

Anitta, stiu ca nu cele cateva zile din maternitate i-au dat dependenta, dar eu ziceam ca la bebe nu as vrea sa o introduc deloc, nici macar in maternitate.
Daca ai sugestii legate de scoaterea suzetei, sau oricare dintre voi, abia le astept....Am incercat intr-o zi, la pranz (v-am zis ca doar la somn o foloseste) si a fost crunt, a plans pana s-a inecat, am zis ca metoda asta iese din discutie. Apoi am incercat cu cateii, sa le-o dam lor...a fost de acord pana cand am intins mana spre ei si a inceput scandalul. Chiar nu stiu cum sa fac...
Dr a zis ca va renunta ea singura incet incet...dar daca nu va fi asa? Am vazut copii de 5 ani cu suzeta (deci non stop nu doar la somn) si m-am ingrozit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

FELICITARI ENONA !!
BINE AI VENIT BEBE AUGUSTIN !!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 38 weeks +
AMR ...

Mergi la inceput