Clubul "babelor" FIV-oase 35

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

lara esti intradevar o persoana deosebita, ma bucur tare mult ca te avem alaturi de noi si sper ca peste "cativa ani" sa povestim toate aici despre copiii nostri

by the way: toate suntem "niste" speciale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Mai devreme ma visam in Thassos, pe un din plajele superbe, cu o inghetata mare si ce bine era...pana a inceput o bormasina sa-mi zgaltaie creierii

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_na74 spune:

Buna!
Dupa 5 ani de incercari am avut norocul sa raman natural. Si tocmai ne pregateam sa plecam la Viena pentru un nou FIV. Acum sunt in 16 saptamani.
Daca este interesata cineva de 14 fiole de merional 0,75(echivalentul la menopur), pe care le pastrasem pentru mine, i le pot da cu pretul din Ungaria(probabil aprox. 50 lei fiola). Sunt pastrate la frigider. Sunt din Bucuresti, iar adresa mea de e-mail este aceeasi cu user-ul.
Mult noroc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Ioi tu Lara (ca sa ma exprim pe limba noastra de trib), tot tu vii cu incurajarile?
Las ca vin la TIFF si te scot la training! Te pup si te imbratisez.

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Lara eu n-am vrut sa deschid netul aseara, ca dupa ce-am testat beta-al meu, a venit cris si smaik si mi-era ciuda pentru toate rezultatele. Am deschis azi, am ocolit topicul asta. Pana la urma am citit. Mi-as fi dorit sa vad rezultatul "ala" de pe hartie, pentru "o liniuta pala" din pipilica. Sa te incurajez/imbratisez? Ce rost are, c-o faci singura, o face sotul tau si sti ca, inevitabil iti vei reveni. Acum suntem in acelasi punct: Tayfun cu minunile lui, sau progenitura de la pustii cehi?
Eu am convenit cu sotul sa facem o mega petrecere in weekend alaturi de 26 de prieteni foarte buni. In seara asta ne ducem sa cumparam d-ale gurii si licoarea lui Bachus. Stiu ca ma va durea capul duminica, dar ziua de sambata va fi dedicata unui dezmat necontrolat, cu muzica buna, macare grea, alcool in cantitati mari si oleaca de negare. Imi place ca mi-a venit ciclul si ca-mi scade estradiolul si ca emotional, din acest punct de vedere, voi fi apta pentru party. Uite, eu intristarile le pun pe baza estradiolului
Declansarea a fost cu doua fiole ovitrelle, facute la 1:30 noaptea.
Eu am bocit aseara, Doamne cat am bocit! Multumesc elenusha pentru cele 46 de minute pe care mi le-ai acordat, ca nu reusisem sa bocesc pana aseara si eram o Etna in miniatura. Apoi am inceput curatenia si-s foarte mandra de ce-a iesit. Am pupat cheliosul si-am adormit intr-un pat cu "cearceafurile de matase" - ca am doar o bucata, primita si asta si o folosesc cand vreau sa ma alint. Iar dimineata a inceput haosul: am lasat apa sa curga-n cada si-am uitat-o si-am vazut urme pe parchet. Parchetul meu curatat in seara precedenta? Dap - erau urme de motan! Luat motanul si spalat complet. Apoi, in baia de jos a aparut o urma pe tavanul fals. Am incercat s-o usuc cu mopul, sa nu vada consortul cum ii nenorocesc eu banisorii la 6:30 dimineata. Inutil - urma a ramas! S-a trezit sotul care-a crezut ca-i pregatisem cada, ca era apa doar pe jumatate si stie ca eu o umplu pentru mine. Si-a intrat, ca doar a vazut ca era si plina de spuma. Eu acuma nu i-am mai zis ca spalasem motanul, ca oricum se bagase. Am profitat si-am luat feonul, incercand sa usuc tavanul. N-a mers nici varianta asta. L-am lasat asa ca mi-am amintit ca n-am scos cainele. Era tardiv. Facuse la intrare in casa, ca-i batranior si nu s-a mai putut tine. Am vazut eu ca-i putin ud covorasul de la intrare. eram desculta. Am bagat si-al doilea picior, sa ma conving ca e ud. Apoi am vazut ca vasul cu apa era plin si-am simtit mirosul. Stateam in pipi de coker! Am "eliberat" sarmanul animal si-am luat-o prin casa, pe acelasi parchet spalat de cateva ore, lasand dare dupa mine. Luat mopul, spalat intrarea, spalat cockerul. Sotul a vazut pata - crize maxime! Vazut cainele fleoscait - hohote! Ca ce bleaga-s eu, c-am calcat in licoare...daca stia el in ce s-a spalat? Am ajuns la munca mai tarziu c-o ora, cu un zambet sinistru pe fata, gandindu-ma cum imi multumea in masina sotul pentru surpiza cu baia Si mi-am mai amintit ca in urma cu cateva zile ii dadusem cockerului un bob de strugure pe care l-a scuipat, l-am pus pe masa, langa bolul cu struguri, pentru a-l arunca, dar sotul l-a mancat. Si-atunci am tacut. Ma gandeam ca, dac-as avea copii ar avea foarte multi anticorpi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Ari, nici o sansa sa citeasca sotul tau pe aici?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

hiiiiiiiiiiiiiiiiii - uite ca la asta nu m-am gandit! dar samponul e d-ala impotriva puricilor, deci, o merge si impotriva capuselor, c-am vazut ca-i o isterie generala cu ele, asa ca-i protejat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

aristica esti bestiala, am ras cu lacrimi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Ari ai reusit sa-mi luminezi ziua ...chiar aveam nevoie

Mergi la inceput