au inceput zvonuri cum ca se va schimba legea invatamintului.ca nu va mai fi clasa pregatitoare la scoala.e adevarat?ca eu si ieri si azi am urmarit stirile si nimic.daca subiectul isi are locul la probleme legislative rog moderatorii sa mute subiectulmultumesc
teoretic, orice propunere de modificare va viza anul urmator.legea invatamantului e lege organica, din cate stiu eu si modificarea intra in vigoare la 6 luni dupa adoptarea ei.deci expirarea celor 6 luni trebuie sa fie anterioara datei de 1 sept,anul cand oficial profesorii se reintorc la catedre,elevii urmand pe 15.
Se pare ca vor sa il schimbe si pe Mang:
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12207691-emil-boc-pdl-cere-demisia-ministrului-educatiei-ioan-mang-acuzandu-plagiat.htm
Cum sa mai stim daca va fi clasa pregatitoare sau nu...daca ei aduc tot oameni nepotriviti la ministerul educatiei si ceilalti ii taxeaza si le gasesc dovezi de incompetenta.
Si daca renunta la ideea cu clasa pregatitoare, noi ce facem cu copiii? La gradi banuiesc ca nu mai este loc, deja s-au terminat inscrierile, au suplimentat nr de locuri la mijlocie si mica...Daca anuleaza tot, si doar de copiii nostri or sa-si bata joc un an de proba, zau ca sunt idioti si rau-voitori....Ii ducem la scoala ca nu mai e incotro, dar adios personal specializat, adios investitii in mobilier, pt 1 an nu are sens