LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***425***
Raspunsuri - Pagina 29
Floric spune:
Ina, ma bucur imens de mutl pt tine ca vei merge la sala. Cumpara repede orice pereche de incaltari de sport si mergi. Important este sa ai incaltari, sa nu faci sport desculta, caci firma chiar nu conteaza.
Spor.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
inapreda spune:
Pisigri, de 2 ore ma gindesc ce sa spun si...nu stiu
Eu sint copil ne-avortat, facut dupa liceu, cu fugit de acasa si renuntat la facultate. Cred ca mama mea nu a regretat niciodata decizia iar greutatile cele...mai grele nu au fost financiare (desi nici alea nu au fost putine).
Dupa ce l-am avut pe Ian, mi-am zis ca avort eu nu voi putea face niciodata.
DAR
Intr-o situatie similara, nu stiu ce as face. Daca Motanul ar fi de acord, restul chiar nu ar mai conta. Decizia numai tu o poti gasi, fie cu sufletul, fie cu mintea caci e o situatie in care intuiesc ca cele 2 se bat cap in cap. Eu imi doresc mult bebe 2 si sint dezamagita ca Jambo nu simte acelasi lucru; am mai discutat despre asta. Nu pot spune ce as face in locul tau. Un pic, cred ca tu esti in avantaj (daca se poate vorbi in acesti termeni in aceasta situatie) in fata Motanului pentru ca, intr-un fel, si-a dat acordul tacit in momentul in care nu si-a pus prezervativ. Din punctul meu de vedere ala a fost "the point of no return".
Mai mult nu stiu ce sa zic pentru ca nu vreau in nici un fel sa sugerez...ceva. Si, chiar daca nu conteaza, eu te inteleg, indiferent ce vei alege. Stiu ca te framinti mult si ca o intorci pe toate partile. Sper din suflet...sa fie bine. Te imbratisez cu drag
PS. Da-mi un semn daca vrei sa vorbim.
inapreda spune:
Ilinca, din punctul meu de vedere, asa cum ne curatam dintii, ne exfoliem pielea, ne detoxifiem corpul, tot asa ar trebui sa ne curatam si tenul. Din lipsa de timp, ultimul tratament cosmetic mi l-am facut cind eram insarcinata in 17 saptamini. De atunci, am incercat sa suplinesc acasa tratamentele profesionale cu solutii "la indemina": zat de cafea, miere si malai, miere si zahar + masti din fructe. In ultima vreme, insa, imi simteam tenul...incarcat. Asta e cuvintul. Si am considerat ca a sosit momentul pentru o curatare in profunzime. Cochetam cu ideea de vreun an si jumatate. Sint foarte multumita de rezultat si ma bucur ca exista solutii atit de simple si neinvazive.
In ceea ce priveste botox-ul: mie mi se pare o inventie inutila. DAR mare parte din prietenele si cunostintele mele -multe mai tinere decit mine- recurg la aceasta metoda pentru a-si destinde trasaturile. Sondajul initiat de mine voia sa ma faca sa nu ma simt...singura Mie nu-mi place efectul botoxului si nu ma tenteaza dar, recunosc, cind va veni momentul, daca situatia financiara imi va permite, nu voi pregeta sa-mi fac un lifting.
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Ina, ma bucur imens de mutl pt tine ca vei merge la sala. Cumpara repede orice pereche de incaltari de sport si mergi. Important este sa ai incaltari, sa nu faci sport desculta, caci firma chiar nu conteaza. Spor. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
E adevarat, nu conteaza brand-ul dar e important sa fie usori si flexibili, sa fie de calitate si sa fie special facuti pentru sport. Asta in general.
In particular, pentru mine, e important si sa arate bine, sa fie usor de asortat si sa-mi placa.
Monnvas spune:
Nu fac capitol nou, ca sa nu se piarda mesajul Mateigri.
Vreau sa va zic doar ca am un copil extrem de inteligent L-am auzit azi cu replici pe care io abia pe la 5 ani le tranteam...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
pisigri spune:
fetlor, va multumesc pentru mesaje. Cred ca nu m-am exprimatdestul de clar; eu nu vreau sa renunt la copil si nu cred ca o voi face. Nu stiu de ce, de cite ori ma gindesc, la viitor, la job, la bani...am un sentiment de liniste. Nu stiu de unde si pina unde. Oricum, mie mi se pare ca suntem departe de fundul sacului, chiar daca fundul sacului ar insemna masuri si shimbari pe care nu as vrea sa le luam. Ne putem oricind muta intr-un apartament mai mic, ne putem oricind muta la tara la bunica, daca lucrurile ajung atit de rau.
Insa ma simt vinovata si simt ca nu tin cont de dorinta Motanului. Pentru ca are si el o virsta, si il cred ca si-ar dori sa isi petreaca ultimii ani in putere facind altceva decit schimbind scutece. Viata noastra abia intrase pe un fagas normal, mai aproape de normalul nostru.
Am vrut sa spun asta pt ca am vazut ca am lasat impresia ca sunt hotarita sa intrerup sarcina. Inca nu stiu daca nu cumva o voi face pina la urma, dar daca as fi stiut ca asta e solutia, nu cred ca as fi venit sa va vorbesc despre asta
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
bebe_shtrumf spune:
Salut!
e luni si ploua..toata noaptea a plouat, de baia am facut ochi, Ariana mai mult ar fi dormit, asa ca am luat-o pe sus
La chestionar spun sincer ca fac putin din toate, mai scapa si cate o prajeala, sport cand ma apuc serios cand abandonez , tot serios
, insa beau apa multa si mers pe jos la greu;beua si ceaiuri; mananc legume si fructe, fresh-ruile sunt preferatele mele si milk-shake-urile; incerc sa rad cat mai mult si sa ascult /vizionez emiisiuni de calitate, sa invat ceva din ele..
Mie o farmacista mi-a spus ca uleiul de argan e bun si chiar se recomanda contra ridurilor, acum nu mai stiu ce sa cred, mie personal imi face bine.
Daca as avea timp si bani clar as calatori mai des si mai departe, sau as bate tara in lung si lat, ca n-o cunosc suta la sutasi tare mi-e ciuda, as sta in bucovina, ardeal asa cate vreo 2 sapt, sa nu am grabeasca nimeni, as face un tur al manastirilor in MOldova...clar as investi in haine, special sarafane, jeansi, tricouri si genti, multe genti
Pisigri si-ti doresc multa sanatate si putere.
Noi suntem sau mai degraba eu sunt cu acelasi ganduri ca ale tale, insa mai mult ca sigur ca de luna viitoare incercam si noi pt bb2, sper sa fie de bine. Momentul? Clar nu e oportun din cauza banilor, joburilor si pt ca treb sa investim al casa, avem alte prioritati, insa pt Ari si pt ca nu vreau sa fie diferenta de varsta ff mare, o sa risc. Sotul e de acord, insa sa fim sincere, greul cade pe noi, mamele, eu asa vad, insa merita sacrificarea si toate obstacolele sa fie daramate.
Sunteti destepti amandoi,banii se fac, Ilinca e mare, o sa fie bine uite-te la partea plina a paharului, ai grija de Neghinita minunea ce a aparut in viata voastra.
Nu stiu dc am mai spus de o prietena careia i-a ars masina noaptea langa bloc, ce nici nu era platita, cu rate la banca, sotul cu probl de sanatate,mai mult plekat cu sv, cu bunica bolnava in casa de Alzeimer si multe datorii, desi incercasera sa faca un copil cu juma de an inainte, tocmai atunci s-a prins, si totusi au pastrat sarcina si au facut o fetita superba, cuminte foc, tot asa fara niciun sprijin de bona/bunica. Si au razbit!
Simona- recuperezi in vacanta orele de somn
o sapt usoara, fetelor!
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
novus spune:
Neata !!!
Pisigri, de aseara ma tot gandesc ce sa iti scriu si tot nu stiu, e ff grea si sensibila decizia mai ales ca nu esti in consens cu Motanul si ma gandesc ca ai intors-o pe toate fetele si ai analizat toate variantele
Eu dupa cum am mai spus, nu imi doresc inca un copil dar stiu sigur ca daca s-ar intampla, asa ar trebui sa fie
Te imbratisez !!
Am uitat sa spun ca daca ai chef de povestit, da-mi doar un semn, placerea e de partea mea
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)