Azil pentru batrani cu Alzheimer
Va rog sa ma ajutati cu info despre locuri in care batranii cu Alzheimer sunt primiti, cei care au nevoie de ingrijire permanenta, nu doar pt 1 saptamana, 2. Socrul meu are Alzheimer si o conditie medicala plus stressul aferent (spital, 2 interventii chirurgicale) i-au grabit evolutia bolii si acum cautam locuri unde ar putea sta ca sa beneficieze de supraveghere si ingrijire permanenta.
Va multumesc!
Raspunsuri
Carmi spune:
In Bucuresti? Daca da, iti spun eu unde e mama prietenei mele, are aceeasi problema de sanatate ca si socrul tau si e la azil de aproape un an, prietena mea e multumita de conditiile de-acolo. O sa o intreb cum se numeste azilul si iti spun.
Carmenbr spune:
Carmi , socrul meu e din Bucuresti iar cumnata mea sta tot in Bucuresti. Ar fi cea mai buna solutie sa fie tot in Bucuresti pt ca l-ar putea vizita mai des. Dar stiu ca foarte greu gasesti loc acolo unde sunt conditii bune si preturi decente, in general e foarte ocupat si gasesti doar unde preturile sunt exorbitante. Imi zicea cumnata mea ca a vazut un astfel de azil pe undeva pe langa Bucuresti, daca nu ma insel, la 1000 EUR pe luna. Imi zicea ca si ea s-ar fi mutat acolo, atat de bine arata.
Nu ne deranjeaza nici daca e in provincie, pana la urma va trebui sa gasim solutia cea mai buna pt el.
Multumesc!
histamina spune:
carmen,
din pacate sunt 1500 lei pe luna nu gasesti.
mama mea are Alzheimer,dar noi nu vrem sa o instutionalizam,insa dr ne-a dat o oferta.
acum, la manastirea Pasarea e super ok,insa e fff greu de ajuns acolo.
la Sf Dimitrie, e de stat, e relativ ok,relativ.
la cele private pretul variaza inre 1500 (Geron) si 4000 de lei pe luna.
depinde de voi daca aveti acei bani.
e f greu acasa,dar noi nu vrem insitutionalizarea.e alegerea noastra.
daca doriti, puteti incerca si la Saftica, preturi tot asa.
Carmenbr spune:
Histamina, Cristoiu multumim!
Carmi, daca afli cum se numeste azilul, mai ales ca e in Bucuresti si ar fi mai aproape de cumnata mea, te rog mult sa-mi spui. Multumesc!
Carmi spune:
Hai, ca am aflat, mi-a spus sa o suni pe directoare. Uite aici:
Casa Sfinta Ecaterina din Urziceni, iar numarul directoarei pe care o cheama PIRVULESCU MARIA este: 0732-552-260. Adresa caminului este:
Casa Sfinta Ecaterina
Sos. Bucuresti-Urziceni nr. 272
Comuna Afumati, Judetul Ilfov
Nu e chiar in Bucuresti, dar nici departe, sper sa te ajute.
sorana spune:
Tata a fost internat intr-un azil privat, in Popesti Leordeni (se ajunge usor, 10 min cu masina din Bucuresti sau maxi-taxi).
Din punctul meu de vedere - e scump dar face. Daca sunt mai multi copii care pot imparti costurile (+ pensia batranului) e chiar ok cu banii.
Daca vrei detalii scrie-mi pe mail sau pm.