Azil pentru batrani cu Alzheimer
![](images/user_woman.png)
Va rog sa ma ajutati cu info despre locuri in care batranii cu Alzheimer sunt primiti, cei care au nevoie de ingrijire permanenta, nu doar pt 1 saptamana, 2. Socrul meu are Alzheimer si o conditie medicala plus stressul aferent (spital, 2 interventii chirurgicale) i-au grabit evolutia bolii si acum cautam locuri unde ar putea sta ca sa beneficieze de supraveghere si ingrijire permanenta.
Va multumesc!
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Carmi/Carmi.jpg)
Carmi spune:
In Bucuresti? Daca da, iti spun eu unde e mama prietenei mele, are aceeasi problema de sanatate ca si socrul tau si e la azil de aproape un an, prietena mea e multumita de conditiile de-acolo. O sa o intreb cum se numeste azilul si iti spun.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Carmenbr spune:
Carmi , socrul meu e din Bucuresti iar cumnata mea sta tot in Bucuresti. Ar fi cea mai buna solutie sa fie tot in Bucuresti pt ca l-ar putea vizita mai des. Dar stiu ca foarte greu gasesti loc acolo unde sunt conditii bune si preturi decente, in general e foarte ocupat si gasesti doar unde preturile sunt exorbitante. Imi zicea cumnata mea ca a vazut un astfel de azil pe undeva pe langa Bucuresti, daca nu ma insel, la 1000 EUR pe luna. Imi zicea ca si ea s-ar fi mutat acolo, atat de bine arata.
Nu ne deranjeaza nici daca e in provincie, pana la urma va trebui sa gasim solutia cea mai buna pt el.
Multumesc!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
histamina spune:
carmen,
din pacate sunt 1500 lei pe luna nu gasesti.
mama mea are Alzheimer,dar noi nu vrem sa o instutionalizam,insa dr ne-a dat o oferta.
acum, la manastirea Pasarea e super ok,insa e fff greu de ajuns acolo.
la Sf Dimitrie, e de stat, e relativ ok,relativ.
la cele private pretul variaza inre 1500 (Geron) si 4000 de lei pe luna.
depinde de voi daca aveti acei bani.
e f greu acasa,dar noi nu vrem insitutionalizarea.e alegerea noastra.
daca doriti, puteti incerca si la Saftica, preturi tot asa.
Carmenbr spune:
Histamina, Cristoiu multumim!
Carmi, daca afli cum se numeste azilul, mai ales ca e in Bucuresti si ar fi mai aproape de cumnata mea, te rog mult sa-mi spui. Multumesc!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Carmi/Carmi.jpg)
Carmi spune:
Hai, ca am aflat, mi-a spus sa o suni pe directoare. Uite aici:
Casa Sfinta Ecaterina din Urziceni, iar numarul directoarei pe care o cheama PIRVULESCU MARIA este: 0732-552-260. Adresa caminului este:
Casa Sfinta Ecaterina
Sos. Bucuresti-Urziceni nr. 272
Comuna Afumati, Judetul Ilfov
Nu e chiar in Bucuresti, dar nici departe, sper sa te ajute.
sorana spune:
Tata a fost internat intr-un azil privat, in Popesti Leordeni (se ajunge usor, 10 min cu masina din Bucuresti sau maxi-taxi).
Din punctul meu de vedere - e scump dar face. Daca sunt mai multi copii care pot imparti costurile (+ pensia batranului) e chiar ok cu banii.
Daca vrei detalii scrie-mi pe mail sau pm.