doctori ginecologi CLUJ

doctori ginecologi CLUJ | Autor: olimp

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor sunt intr-o mare dilema , va trebui sa-mi caut un ginecolog bun si ...nou din pacate . Toti la care am fost m-au dezamagit , eu am avut fibrom uterin si toti mi-au recomandat histerctomie totala , doar umul dintre ei mi-a sugerat operatia dar fara sa-mi asigure si succesul acesteia .

Asa ca am apelat la serviciile din Ungaria si am reusit sa fac interventia fara ca uterul sa-mi fie afectat si garantadu-mi ca totul va fi bine.

Acum nu stiu incotro sa o apuc , imi doresc un copil si nu stiu la ce doctor sa ma adresez, poate ma ajutati voi. Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnastasiaV spune:

Buna!

Sfatul meu este sa intri pe site-ul www.calificative.ro. Aici sunt listati si doctori din intreaga tara. Ei au primit note si comentarii de la pacientii care le-au trecut pragul. Sunt convinsa ca-ti vei gasi un medic foarte bun. Acesta este link-ul: http://www.calificative.ro/medici-ginecologi/cluj-napoca

Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunasas spune:

poate e tardiv dar iti recomand cel mai bun doctor din lume....Butnaru Alin....cred ca imi vei ramane vesnic recunoscatoare nr de contact 0728015759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

multumesc miruna
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

18 +

Mergi la inceput