Buna fetelor sunt intr-o mare dilema , va trebui sa-mi caut un ginecolog bun si ...nou din pacate . Toti la care am fost m-au dezamagit , eu am avut fibrom uterin si toti mi-au recomandat histerctomie totala , doar umul dintre ei mi-a sugerat operatia dar fara sa-mi asigure si succesul acesteia .
Asa ca am apelat la serviciile din Ungaria si am reusit sa fac interventia fara ca uterul sa-mi fie afectat si garantadu-mi ca totul va fi bine.
Acum nu stiu incotro sa o apuc , imi doresc un copil si nu stiu la ce doctor sa ma adresez, poate ma ajutati voi. Multumesc.
Buna!
Sfatul meu este sa intri pe site-ul www.calificative.ro. Aici sunt listati si doctori din intreaga tara. Ei au primit note si comentarii de la pacientii care le-au trecut pragul. Sunt convinsa ca-ti vei gasi un medic foarte bun. Acesta este link-ul: http://www.calificative.ro/medici-ginecologi/cluj-napoca
Bafta!
poate e tardiv dar iti recomand cel mai bun doctor din lume....Butnaru Alin....cred ca imi vei ramane vesnic recunoscatoare nr de contact 0728015759
multumesc miruna