Catre Sorin Oprescu !!!!
Raspunsuri - Pagina 6
CorinaDani spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Trecand peste faptul ca se stia de saptamana trecuta de aceasta posibilitate, cand s-au inchis scoli/gradinite din cauza zapezii (anuntul fiind facut in ziua respectiva), cum au rezolvat-o oamenii? Cum au facut aranjamentele necesare? (edit: scuze, vad ca s-a mai scris asta...) Eu sunt convins ca ziua asta a pus multa lume in incurcatura...dar vorbim de o comunitate, interesul comunitatii si nu interesul personal. Aici este o decizie in interesul comunitatii, pentru protectia minorilor...nu credeti ca este suficient? Voiati si o zi libera pentru parinti? (nu era rau...) Rufus, Tora si iadele "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
rufus, asta am vrut si eu sa completez in mesajul initial, insa mi-a picat netul, abia acum si-a revenit. mi-am dat seama ca mesajul meu putea fi interpretat si altfel, cum s-a si intamplat.
asadar, autoritatile, cand au luat decizia de a suspenda cursurile la scoli si gradinite, puteau face o "recomandare" de genul : angajatorii sunt rugati sa faciliteze acordarea unei zile libere angajatilor care nu au posibilitatea de a lasa copilul acasa cu bona/ruda/vecina.
spuneai ca bucurestiul va avea de castigat 30 milioane de euro. cum ramane atunci cu informatia din ziarul financiar, conform careia romania a cheltuit 200 milioane euro pentru acest eveniment ? cel putin asa suna titlul unui articol, nu am reusit sa-l accesez, sa vad pe larg despre ce este vorba...
later edit : am reusit sa accesez si articolul cu pricina. mda. e vorba despre cele 200 milioane de euro investite in constructia stadionului, problema se pune la modul ca banii investiti vor fi recuperati "cu taraita", pe durata a mai multi ani, in functie de cate evenimente similare vor avea loc.
Lali spune:
CorinaDani, orice investitie (ma rog, cu foarte mici exceptii) este recuperata "cu taraita". Asta este ideea unei investitii.
terry spune:
cand intr-un articol se spune ca municipalitatea va avea de castigat 30 mil euro, inseamna ca s-au scazut cheltuielile.
Lali spune:
Cheltuiala cu investitia se amortizeaza gradat, in timp. Timp in care cel care a investit poate face profit, chiar daca nu si-a amortizat investitia in totalitate.
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui terry cand intr-un articol se spune ca municipalitatea va avea de castigat 30 mil euro, inseamna ca s-au scazut cheltuielile. |
inclin sa cred mai degraba ca se face referire la incasari, nu la profit.
Rufus spune:
Da, si eu cred ca e vorba de incasari, parca vorbeau de 30 mii spanioli care cheltuie in medie 1000 euro fiecare.
Stadionul n-a fost construit pentru meciul asta, ci pentru Romania, la fel cum va fi noul complex de atletism (stadionul asta n-are si piste/facilitati pentru atletism), o noua polivalenta sau un nou patinuar. Asta in Bucuresti, ca in tara nu stiu.
Rufus, Tora si iadele
Ericmic spune:
Haideti sa revenim la subiect: unde sunt copiii vostri acum si voi ca parinti unde sunteti? Adica, ati reusit sa rezolvati cumva situatia? Copilul este in siguranta?
Raspund eu prima: al meu este la gradinita si eu, ca parinte, imi desfasor activitatea normal.
ramiris spune:
citat din mesajul lui Ericmic Haideti sa revenim la subiect: unde sunt copiii vostri acum si voi ca parinti unde sunteti? Adica, ati reusit sa rezolvati cumva situatia? Copilul este in siguranta? Raspund eu prima: al meu este la gradinita si eu, ca parinte, imi desfasor activitatea normal. |
Al meu e acasa cu bunica lui, mama mea. Noi ne desfasuram activitatea normal.
Am vazut astazi in cladirea de birouri unde imi desfasor activitatatea ceteva mamici cu pitici dupa ele (am mai vazut copii la noi in cladire doar in perioada Craciunului cand venea Mosul :)), deci au fost si situatii in care nu s-a gasit alta solutie.
Oricum copii pareau entuziasmati, nu stiu de sefii mamicilor daca impartaseau aceeasi stare :).
ingridnen spune:
am luat copilul cu mine la serviciu... de azi de dimineata se joaca la calculatorul colegei care este in CIC
Ingrid si Cristi 9 ani
catrinik spune:
citat din mesajul lui Rufus la fel cum va fi noul complex de atletism (stadionul asta n-are si piste/facilitati pentru atletism), |
offtopic: unde se va construi noul complex de atletism?