Animatori petreceri copii - recomandari

Animatori petreceri copii - recomandari | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

As dori sa fac petrecere de ziua Monicai (stiu, a trecut dar cu Pastele si 1 mai nu am apucat). Poate recomanda cineva animatori care sa vina acasa?

Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Eu ii recomand pe Trupa Zurli http://www.zurli.ro/
Am fost la petreceri organizate de ei, petreceri unde au fost prezenti animatorii lor, la spectacolele lor...mie mi se par f buni.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigutza spune:

Zurli spun si eu. Din ce am vazut sunt cei mai buni si plac copiilor. Doar ca pretul este cam dublu fata de animatorii obisnuiti. Oricum Zurli vin si acasa daca te hotarasti sa ii contactezi.
Petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Tot Zurli Cineva de la ei a venit la petrecerea fiica-mii la gradinita si s-a desfasurat toul foarte frumos. Copii au fost incantati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Preferatii lui Dudu sunt Zurli si magicianul Servetel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Scuzati inocenta mesajului, dar cam ce fac animatorii astia? Presupunand ca vine una bucata tanti/nene animator, la domiciliu...ce stie sa faca? Cum distreaza copiii?

Noi am avut doar un Mos Craciun la gradi si ala a fost sub orice critica, iar la alte petreceri cu animatori nu am avut ocazia sa mergem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Tot Zurli si eu. Sau, daca vrei ceva mai potolit, dar tot super unul sau doi (in functie de numarul de invitati) din trupa Bombonica, Servetel. Ii gasesti pe toti pe net.

Petrecere frumoasa !

Raza de soare animatorii fac jocuri pe diverse tematici cu copilasii invitati. Au costume specifice si recuzita. Practic, atata timp cat sunt ei la petrecere nici un adult nu mai are treaba copiilor. Un animator bun trebuie sa stie sa-i coopteze pe aproape toti copilasii sa ii distreze si sa-i tina ocupati. Participa si la momentul tortului si creaza si momente de gen confeti, aruncat de baloane sau pinata.

Oricum pentru copilasi distractia conteaza mai mult decat mancarea sau tortul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Eu sunt fun Jolly Club www.jollyclub.ro. Ii cunosc de 5 ani si doar cu ei am organizat petreceri..si pt copii mei si in scopuri caritabile.
De multe ori ei organizeaza petrecerile pt Carefour la Vitantis, Unirii...

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Raza de soare animatorii fac jocuri pe diverse tematici cu copilasii invitati. Au costume specifice si recuzita.

Multumesc, lali!
E ok un singur animator la cativa copilasi? Ca mi-ar surade ideea... Si ce mi-ati recomanda? Eu am fetita...si nu prea stiu ce sa aleg, zanasau ; copiii vor fi colegi de gradi, 4-5 anisori, fetite si baieti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raza de soare

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Raza de soare animatorii fac jocuri pe diverse tematici cu copilasii invitati. Au costume specifice si recuzita.

Multumesc, lali!
E ok un singur animator la cativa copilasi? Ca mi-ar surade ideea... Si ce mi-ati recomanda? Eu am fetita...si nu prea stiu ce sa aleg, zanasau ; copiii vor fi colegi de gradi, 4-5 anisori, fetite si baieti.

Da, un animator zic eu ca poate tine in mana pana-n 10-12 copilasi. Pentru varsta asta si pentru fetita ti-o recomand pe Bombonica. E o dulceata. Cred ca site-ul e vitaminavesela.ro. Ea mai lucreaza si cu Servetel si Dodo, si ei sunt buni.

Despre ce personaj sa alegi depinde si de fetita ta, vorbeste cu ea si apoi si cu Bombonica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Si eu zic ZURLI
Am fost la mai multe petreceri cu ei si, de departe, acestea au fost cele mai reusite! Copii s-au simtit extraordinar. Ii antreneaza super fain! Am fost si la petreceri de 5 ani si la petreceri de 8 ani. Au stiut f bine sa se ocupe de copii.

Mergi la inceput