Membru nou in cautare (de ce nu) de prieteni
Salutare tuturor mamicilor si burticilor :)
V-am gasit intamplator, pe cand navigam pe net in cautare de noi informatii despre bebelushi si viitoare mamici, pentru ca, chiar daca nu ne-am prea asteptat, uite ca eu si sotul meu suntem viitori parinti si asteptam sa ne vina minunea in luna noiembrie.
Sunt originara din R. Moldova si de 8 luni ne aflam in Canada, in cautarea unei vieti mai bune. (Deocamdata insa viata acasa imi pare un RAI iar Canada asta este un loc intru-totul strain si rece sufletului meu.)
Acum sa va spun si ce ma macina :)
Sunt insarcinata in luna a 4-a si desi suntem super fericiti, nu am planuit nici pe departe aceasta sarcina. Initial am intrat pur si simplu in panica de la veste, evident din cauza ca ne aflam de prea putin timp intr-o tara straina, iar la capitolul finante stam destul de prost (am primit permisele de munca abia in luna februarie, pana atunci a lucrat doar sotul meu ilegal, la un fel de cunostinta).
Vestea ne-a dat mai cu seama pe spate din cauza ca abia primisem ambii o oferta de angajare la un resort turistic si ni se parea ca uite-uite vom iesi din greutati... A trebuit sa renuntam la oferta pentru ca era intr-un loc izolat de oras, destul de departe de o clinica.
Acum eu stau acasa iar sotul munceste la doua joburi. Oricat nu am incercat sa imi gasesc si eu un post de munca care nu ar implica forta fizica, macar ceva part time, nu am reusit. (Pentru ca la urma urmei copilul conteaza si nu am vrut ca din cauza unui job solicitant sa i se intample ceva lui bebe sau Doamne fereste sa pierd sarcina).
Asa se face ca imi vad sotul mai rar decat mi-as fi dorit, mai ales ca de curand si-a gasit al doilea job. Iar eu nu ies aproape de loc din casa. Stau cu zilele in apartament si incerc sa imi caut de treaba, fac ordine, fac fel de fel de mancaruri, citesc insa va dati seama ca sunt aproape sa-mi ies din minti. Prietene nu am, sunt doar cativa baieti, la fel din MD cu care ne intalnim din cand in cand. Vb cu parintii si prietenele de acasa pe skype insa nu e acelasi lucru. Ma simt foarte singura si uneori deprimata. Unica mea bucurie este ca am langa mine barbatul care ma intelege si ma sustine. La randul meu ma stradui sa-l sustin si eu si nu vreau sa ma plang prea mult lui pt ca vreau ca atunci cand vine acasa sa uite de stresurile de la serviciu si sa se relaxeze.
Asa caaaaa.... am hotarat sa ma descarc voua :) Sper ca nu v-am obosit cu povestea mea destul de banala. Am mai scris pt ca nici nu stii cum gasesc vreo mamica membru stabilita in Vancouver, Ca intr-o situatie similara hehe. As fi mai mult decat fericita.
Va pup si cuprind caldut si scuze pt post atat de lung
Raspunsuri
mami_stefi spune:
Buna! Si bine ai venit pe acest forum!
Imi imaginez ca iti este greu de una singura,dar eu zic ca in orice lucru rau exista si un lucru bun.
De exemplu,eu in locul tau as profita de acest timp liber.Inteleg ca te plictisesti si ca iti e greu singurica toata ziua(ei bine,de acum nu ai sa mai fi asa singura),dar eu una .. iti spun sincer ca as fi preferat sa stau acasa tot timpul sarcinii.
Cand o sa vina bebe o sa ravnesti macar la o ora din viata de acum.
Cand simti ca te plictisesti,scrie aici!
Iti doresc o sarcina si o nastere usoare! Sa ne scrii cum evolueaza sarcina!!!Multa sanatate si noroc va doresc !
IrinaCosti spune:
merci de incurajari mami_stefi! probabil ai dreptate sunt la prima sarcina si evident ca nu imi pot imagina pana la capat cum va fi cand vine bebe.
Sarcina e destul de usoara sau cel putin am citit atata info incat sunt pregatita de orice iar niste arsuri la stomac, dureri de spate sau alte "nimicuri" nici nu se pun cu bucuria cand simt cum se misca voinicelul in burtica. Miscarile sunt inca aievea dar ma pregatesc si de "meciurile" care vor veni
Mda nu am mai scris pe un forum pana acum dar va tin la curent neaparat cu orice schimbari
roxanaz spune:
bine ai venit pe
aici gasesti subiectul fetelor din Canada, unde sunt sigura ca vei gasi prietene: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=171274
si aici subiectul gravidutelor cu aceeasi varsta a sarcinii (in intervalul de 2 luni): http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=172060
IrinaCosti spune:
multumesc de info Roxana
Sunt atatea subiecte si atatea forumuri ca precis nu ii mai dadeam de urma "sezatoarei canadiene"