Piersicute de iulie august (34)
Raspunsuri - Pagina 19
b_1403 spune:
Muraturica nici s anu indraznesti sa ii zici doctoritei tale.
Azi am fost si eu la a mea si la fel mi-a zis si daca nu mi-a explicat de o mie de ori ca ircat ar vrea ea nu ii permite legea...sincer m-am topit de ras cu legea ei. Daca am vazut ca nu o scot din ale ei am hotarat sa o las moarta si sa mai ast 3 sapt pana pot sa stau acasa.
Acum sa va zic ce minte am, neuronul meu de gravida (singurul acu cred) ma facut sa uit ce am facut cu scrisoarea medicala de la 28 de sapt.
Sau poate ca am pierdut-o, nimic exclus...specific mie..eu cand lucrez parca sunt in razboi si numa ce am fost bombardata.
Oare o fi grav daca nu o mai am. Scria masuratorile mandrei mele pe ea si ce analize sa fac pentru sapt 32. Mie si jena sa sun medicul sa ii zic cat sunt de batuta in cap...Sper sa imi revina memoria dupa nastere ca asa ce mie teama ca am sa uit unde mi-am pus fata (glumesc).Maine va astept cu impresii de la intalnire. Va pop ma retrag tot mai am de munca da nu mai lucrez ca fica-mea a inceput ora de balet si simt ca se da in spectacol ca sa se uite si mama-sa la ea.
O seara buna
Beatrice 28 + cu Maya Elizabeta
Fleurdelise spune:
Curg vestile bune de la eco, felicitari si bafta in continuare, Delia, Viairo si celor care urmeaza.
Delia, m-am ingrozit de ce sume ai de platit pentru analize si monitorizari uzuale in situatia ta. Aici slava domnului sunt gratuite pentru toate gravidele indiferent ce asigurare privata ai si daca o ai. Nu am platit un cent pana acum decat pt medicamente si alea rambursate cam 80% (insulina si consumabile pt diabet). Eu zic sa ramai cu echipa care iti urmareste sarcina de la inceput si sa negociezi cu ei o modalitate avantajoasa de plata si sa iti faca un deviz clar de la inceput pt fiecare analiza, test etc, nu ca "va trimitem noi billul mai tarziu". Of, tare greu trebuie sa fie asa, cred ca m-as demoraliza complet sa ajung sa ma intreb daca "imi permit" copilul.
Iti voi trimite pm cu datele de logare pe picasa, sunt aceleasi de la mailul comun iul_aug_2012@yahoo.com, deci daca ai deja parola, go for it. Oricum iti trimit.
Sper sa ii treaca repede durerea de burtica lui Rudy si sa va bucurati de vacanta in continuare (eu nu l-as duce la gradi zilele astea)
Viairo, Muraturica, multumesc pentru grija, insa orice zi libera iau o iau pe banii mei... asa ca, mai greu.
Beatrice, iti doresc sa te linistesti si tu odata in concediu. profitati fetelor cat puteti de concediul asta, vedeti ca e mai avantajos ca in alte parti.
Cum s-or fi "destrabalat" fetele la cafenea...de-abia astept sa ne povesteasca. Daca vin totusi in tara pana la sfarsitul anului - ipoteza din ce in ce mai plauzibila din varii motive, va chem la apel si eu, de data asta cu carucioarele la purtator.
32 + Eric Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
miruna1980 spune:
Viairo,Fleur,Muraturica pe toate,va multumesc pt incurajari....ma bucur,cum sa nu ma bucur,manca-i-ar mama si sa dea Dumnezeu sa creasca mari in continuare.Fleur,da,sunt in saci diferiti,initial au avut si placente diferite,dar se pare ca s-a unit si acum arata ca una singura....intr-adevar asta e un atu ca se pot hrani individual si nu se bat pe mancare.
29+
r_ocsy spune:
Aruba : ti-am trimis PM, sper ca l-ai primit ca mie una nu imi arata sa il fi trimis.
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 32+ ( AMR 7 sapt )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
ARUBA spune:
Am primit si am dat add la toata lumea! Ne vedem pe Fb!
Fetele care inca nu au dat add, va asteptam si pe voi, nu este obligatoriu sa puneti poze daca nu vreti, e doar un alt mod de a tine legatura ;)
28+
balanta_tm spune:
aruba, sa inteleg ca discutiile se vor muta incet, incet pe fb? (cam asa s-a intamplat pe la alte odisei - erau zile intregi cand nu se mai scria la odisee fiindca se scria pe fb).
e doar o intrebare - incerc sa anticipez cat de greu cantareste grupul de pe fb
Daconst spune:
Doamne cit ati mai scris...
Eu pe fb,sincer n-o sa prea intru,ca nu am timp de citit.Acolo se scrie mult prea mult si eu nu pot tine pasul.
Sunt acolo deja cu grupul de la fi-miu si-mi ajunge.Asa ca raman pe forum cit s-o scrie.Sper sa ramanem si aici,iar fb sa fie de poze mai mult.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
29+ sapt
roxypuy spune:
hey burtici! am pus poze pe picasa si pe FBK ne-am simtit super bine (adik sper ca toate fetele s-au simtit la fel de bine ). am avut asa un feeling ca ne cunoastem de cand lumea si k suntem prietene si ne-a turuit gura non stop (evident ). n-ati sughitzat? k v-am tot pomenit si pe voi
ma bag la nani acum k mi-e somnic dar vbim maine
Roxy
28+
Porumbita spune:
pai fb il tinem mai mult pt poze si mesaje care nu vor sa fie publice. nu?
ca in rest acolo o sa fie greu de urmarit, fiecare va mai are si alte pers in lisa si e ditai wall
cele care sunteti reticentele la FB, de ce nu va faceti un mail special pt el, nu tr sa va dati datele persoanale etc...
adarev spune:
Fetelor cred ca voi dormiti la ora asta. Eu tot cu insomniile mele. Asa cum v-a spus si Roxy , la intalnire a fost foarte frumos si am vorbit intruna.Oricum este de repetat.
Ada