Gravidute cu tromobofilie -cap 19-

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Multumim pentru urarile frumoase si gandurile bune!

Asa cum am anuntat, miercurea trecuta la 7.32 AM s-a nascut bebe Rares-Iustin. Operatia a fost foarte ok dpdv ginecologic..nu am cerut calmante pt durere, m-am ridicat singura din pat a doua zi de dimineata, insa la mine anestezia a fost horrrrror!! Am avut rahiperidurala..nu si-a facut efectul din prima, mi-au mai bagat pe cateter si apoi sa te tii..mi-am simtit picioarele abia dupa 12 h.
A doua zi de dimineata m-au dus la rezerva si surpriza..nu puteam sa stau in picioare de durere de cap..Mi-au facut toate calmantele posibile ..nicio imbunatatire..Se pare ca am fost "norocoasa" unei reactii adverse a acestei anestezii...Abia m-am mobilizat sa ma duc din 3 in 3 ore la bebe..si asta numai la gandul ca o sa-l tin in brate ..Dupa 48 h ne-am externat si abia alaltaieri am reusit sa ma dau jos din pat si sa scap de durerea de cap.
Aum suntem bine, am facut si furia laptelui duminica..insa cu rabdare si putin ajutor profi am rezolvat. De ieri papam exclusiv numai tzitzi.
Mie clexane-ul mi l-au oprit cu 24 h inainte..desi anestezistul voia doar cu 12h. Se pare ca gine a a vut inca o data dreptate..pt ca a fost o oarecare sangerare. Surpriza a fost ca bebe a avut circulara..desi la eco cu 2 sapt inainte nu avea..
In rest s-a nascut perfect sanatos is pana ieri a recuperat greutatea pierduta la nastere.

Va pupam si multumim inca o data!

mami implinita de Rares-Iustin

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput
Mergi la inceput