Hematurie

Hematurie | Autor: gabi30

Link direct la acest mesaj

Buna
Ca urmare a unei hematurii macroscopice am ajuns la urgente , sectia urologie.In urma cu 7 ani am fost operata de polipi vezicali si am crezut ca s-au refacut polipii.Insa dupa o cistoscopie a rezultat ca nu e asa.Deci problema e mai sus de vezica.Dupa mai multe ecografii si un CT (nu l-am putut duce la capat deoarece am facut alergie la substanta de contrast)nu mi-au putut pune un diagnostic.Mi s-a sugerat sa fac o ureteroscopie ptr a depista problema care a dus la hematurie.Analizele de sange au iesit Ok , cele de urina au aratat o infectie urinara tratata cu Monural(mi-au dat un antibiotic puternic Tavanic insa nu l-am putut lua din cauza de reactii adverse).La cistoscopie s-a vazut ca unul din rinichi nu elimina urina.Pe CT se vede ceva dar e neclar si nu se poate pune diagnostic.Mi-au zis ca poate fi un cheag de sange sau o tumoare
Aceasta ureteroscopie va trebui probabil sa o fac la privat (si costa o caruta de bani)deoarece la spital mi-au zis ca lista de asteptare este de cca 3 luni iar eu nu pot sa astept asa mult fara sa stiu cu ce ma confrunt.
A mai facut cineva aceasta interventie?Cate zile dureaza internarea , recuperarea?
Sapt.asta merg sa stabilesc data interventiei si mi-ar fi de ajutor impresiile celo ce au trecut prin asa ceva.
Va multumesc.
Gabi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

buna,
iti recomand o vizita la spitalul din Cluj, la ATI,la dna Hangau Natalia+Gherman Ionica, pt a stabili un protocol pre operatoriu, pre interventional, in ceea ce priveste alergiile /reactiile adverse.
e obligatoriu,pt a putea face investigatiile safe.

sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

Buna
O cunosc pe d-na doctor.La dansa am ajuns cand am facut alergia la iod.
Acum se pare ca nu pot face interventia deoarece trebuie sa treaca 4 sapt. si doar dupa se pot testa alergenii.
Ma supara ca nu pot afla ce am la rinichi si stau asa fara nici un tratament.
Probabil o se cer merg la un consult la alt medic sa vedem ce parere are.Dupa capul meu as face inca un RMN poate se vede acolo , insa fara substanta de contrast nu stiu ce se va vedea.
Gabi

Mergi la inceput