Va rog raspunsuri _ Colangiocarcinom tip4
Raspunsuri - Pagina 9
RAMONELLA spune:
Monica,Doamne ajuta sa fie bine!!!
Flavia,cum mai e tatal tau???Am mai citit pe undeva ca foarte buna este lamaia cu bicarbonat...ca cica omoara candida...ca cancerul ar fi produs de catre candida...nici nu stiu ce sa mai cred...
ancadragoman spune:
Ramo tu mai ai nevoie de ulei?
Ma duc maine sa iau pentru Flavia si luam si pentru tine
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
flavia maria spune:
Anca, Ramona, multumesc fetelor
Tata e mai bine...el zice ca se simte mult mai bine dupa "leacurile" acelea cu aloe...nu stiu daca chiar au efect dar important e ca el are incredere in ele si asta il ajuta mult la psihic...
Cand il intreb cum e imi zice "excelent"...saracul...
Anca, multumesc!
Voi cum sunteti? Ce vesti mai aveti? sper ca bune...
Va pup pe toate si va doresc sanatate si liniste in suflet!
Va mai scriu cand am vesti...
are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)
RAMONELLA spune:
Ancaaa daaa,sigur ca mai avem nevoie Multumim frumos!!!
Flavia mama a facut cateva perfuzii cu vitamine si a zis ca a mai prins putere.
Ma bucur ca tata tau se simte mai bine si ca e optimist!Asta conteaza cel mai mult!
ancadragoman spune:
in functei de cand plec de la birou ma duc si la Maslu,sa imi dati numele mic sa ii trec in Acatist.
Tata este bine,a facut ieri ultima doza de citostatic si peste 2 saptamani facem RMN.Cu Dumnezeu inainte le ducem pe toate
poze si filmulete
povestea nasterii
flavia maria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman in functei de cand plec de la birou ma duc si la Maslu,sa imi dati numele mic sa ii trec in Acatist. Tata este bine,a facut ieri ultima doza de citostatic si peste 2 saptamani facem RMN.Cu Dumnezeu inainte le ducem pe toate anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
ANCA
Pe tata il cheama Nicolae...Multumesc din suflet! Dumnezeu sa va rasplateasca pe tine si familia ta!
Multa sanatate tatalui tau!
RAMONELLA spune:
Anca,multumesc inca o data!Pe mama o cheama Mariana.
Off fetelor,Doamne ajuta sa fie bine...Stiu ca gresesc,dar eu ma tot intreb oare de ce noi???De ce familia noastra???De ce boala asta???E atat de greu...
ancadragoman spune:
Cu mare placere fetelor,daca pot ajuta de ce nu .
poze si filmulete
povestea nasterii
flavia maria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RAMONELLA Flavia cum mai e tatal tau??? Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si Raul Gabriel(13.06.2011) 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4 In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!" |
Ramona, multumesc de intrebare..e tot asa..adica nu sunt schimbari majore...e bine psihic, are incredere in produsele acelea cu aloe si sper sa-i iasa bine analizele luni pentru ca altfel va fii foarte dezamagit...
Ma pregatesc psihic pt ziua de luni pentru vizita la oncologie...dupa cateva ore de stat acolo abia ma mai tin pe picioare...e foarte greu sa vezi atatia oamnei bolnavi...dar pentru el sunt puternica...trebuie sa fiu puternica!
te pup...mai vb...paaa