Va rog raspunsuri _ Colangiocarcinom tip4
Raspunsuri - Pagina 6
ancadragoman spune:
Fetelor noi pe tata l-am tinut cat de cat stabil dpdv al greutatii cu Protifar,ni l-a recomandat medicul si in cazul nostru a functionat si a trecut cu bine peste perioada postoperatorie ,chimioterapie si radioterapie.Daca vreti mai multe info va dau pe mail.
Va pup si sunt alaturi de voi
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Avem poze in concurs dca1 si dca2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Iarna 2012&page=12" target="_blank">aici
RAMONELLA spune:
Laura nu-ti face tu probleme pentru mine,ca le ai si tu pe ale tale ..off Doamne,ca imi vine sa urluuuuu...e tare greu...Iti dai seama ca in fata ei niciodata n-am plans,vorbesc normal,desi in sufletul meu numai eu stiu ce e...dar in sufletul ei ce o fii???
Citeam undeva despre un baietel de 3 ani cu sindrom Down care are leucemie...nici nu vreau sa ma gandesc...nu stiu ce se intampla cu lumea asta...platim pentru toate...
Anca da,mi-ai mai spus despre pudra aceea,o sa-i spun,din pacate e reticienta la orice...si nu poate manca mai nimic,a zis ca dimineata a mancat ou si a mai ramas un sfert,ca pur si simplu nu a mai intrat...a slabit mult,acuma imi spunea ca are 53 de kg..si eu am 50...
offf,Doamne ajuta-ne!!!!!
softurela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RAMONELLA Laura nu-ti face tu probleme pentru mine,ca le ai si tu pe ale tale ..off Doamne,ca imi vine sa urluuuuu...e tare greu...Iti dai seama ca in fata ei niciodata n-am plans,vorbesc normal,desi in sufletul meu numai eu stiu ce e...dar in sufletul ei ce o fii??? Citeam undeva despre un baietel de 3 ani cu sindrom Down care are leucemie...nici nu vreau sa ma gandesc...nu stiu ce se intampla cu lumea asta...platim pentru toate... Anca da,mi-ai mai spus despre pudra aceea,o sa-i spun,din pacate e reticienta la orice...si nu poate manca mai nimic,a zis ca dimineata a mancat ou si a mai ramas un sfert,ca pur si simplu nu a mai intrat...a slabit mult,acuma imi spunea ca are 53 de kg..si eu am 50... offf,Doamne ajuta-ne!!!!! |
Multumesc Ramona,
Iti doresc multa putere si cu credinta o sa razbiti!
Mama a plecat la Dzeu, cu pace si liniste in suflet. Mi-a zis ca o sa fie bine, sa nu-mi fac griji.
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
flavia maria spune:
Condoleante Laura !
Cuvintele nu mai au nici un sens...nu mai pot alina o asemenea durere!
Dumnezeu sa-ti dea putere...multa putere si liniste sufleteasca!
are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)
RAMONELLA spune:
vaiiiiiiiiiiiiiiiiii.............nuuuuuuuuuuuuuuuu........ ma doare sufletul..........nici nu stiu ce sa-ti spun...multa putere sa va dea Dumnezeu...iar pe ea sa o primeasca in imparatia Lui....
Alina spune:
Softurela,.
Condoleante!
Nici nu stiu ce sa-ti zic,am trecut exact prin toata situatia asta acum aproape 14 luni si inca nu cred sau mintea mea refuza sa creada, am zile intregi cind simt ca mama e plecata intr-o calatorie si o asteptam sa se intoarca...
Alina spune:
Ramonella,eu i-am dat mamei Fortimel,un lapte hipercaloric care se foloseste aici la bolnavii de cancer care nu se mai pot alimenta bine.Stiu ca si in Ro e ceva asemenator de la Nestle,precis ca stie medicul oncolog exact denumirea.
flavia maria spune:
Buna seara,din nou,
Maine merg din nou cu tata la oncologie pentru a-l doilea tratament cu chimio...Avem emotii in ceea ce priveste rezultatele de maine de la analize...
Tata este bine deocamdata fizic vorbind,dar mai are "caderi" psihice... tatal meu era un om vesel,glumet, optimist, increzator in viitor...acum sunt momente in care se inchide in el , nu mai glumeste, nu mai vorbeste , isi pierde optimismul...nu spune nimic negativ ca sa nu ne supere dar il vad foarte schimbat...
Sper ca bunul Dumnezeu sa ne ajute sa trecem cu bine si peste ziua de maine si sa pot sa vin cu vesti bune...!
Dumnezeu sa ne ajute!
are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)
ancadragoman spune:
Flavia,Doamne ajuta si asteptam vesti bune !!!
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Avem poze in concurs dca1 si dca2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Iarna 2012&page=12" target="_blank">aici