Va rog raspunsuri _ Colangiocarcinom tip4

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Monica nu ne impui capul cu nimic din care nu putem invata ceva,Doamne ajuta sa se gaseasca tratamente pentru boala asta ingrozitoare.
Azi a fost tata la oncolog si i-a spus ca din RMN se pare ca nu mai este nimic si ca ii face dosar pentru PET-CT(se pare ca exista unul si in Bucuresti).Monica ai idee de cel din Bucurestui?

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANCA da exista si in Bucuresti aici
http://www.petctromania.ro/tarife_petct.php
Unii din cei ce au incercat la Oradea zic ca-i mai bine la Bucuresti,unii din cei ce-au incercat la Bucuresti zic ca-i mai ok la Oradea Mie si oncoloaga mi-a sugerat sa merg la Bucuresti,dar eu cum am mai zis,am hotarat sa-l fac totusi iar la Oradea.Insa o sa duc CD-ul sa il interpreteze si cei din Ungaria de la Debrecen,ca oricum tot merg pe-acolo.Am inteles ca exista persoane care ca sa fie mai siguri trimit CD-urile pentru interpretare si la clinicile din Turcia,deci cred ca se poate,contra cost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Da si eu stiu ca se poate trimite CD-ul ,asa o sa facem si noi .Mersi mult si Doamne ajuta !!!

Pe tine nu te-am intrebat daca vrei ulei de la Candela Manastirii Radu Voda.
Ramo,a ajuns coletul?

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Anca ma bucur mult de vestile bune!!!Doamne ajuta!!!Daaa,a ajuns uleiul,ieri a fost tata dupa el,mersi inca o data si Dumnezeu sa va dea multa sanatate si tot ce va doriti!

Monica imi pare rau ca ai avut zile mai grele...Doamne ajuta!Multumim pentru vestile cu medicamentele,sper din tot sufletul sa se gasesaca ceva ce sa vindece boala asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica70

V-am impuiat capul cu toate asta ca sa va dati seama ca in cercetare,totusi se misca ceva si sunt sperante mari in cancer in viitor, pe linia tratamentelor pe baza imunitara.

Monica, cum poti sa spui ca ne-ai impuiat capul...? De cate ori vad ca ai scris cate un mesaj mai lung, il citesc pe "nerasuflate" pentru ca stiu ca sunt informatii "de ultima ora" sau foarte utile pentru noi....
Multa santate tie si la fetita!

are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Monica nu ne impui capul cu nimic din care nu putem invata ceva,Doamne ajuta sa se gaseasca tratamente pentru boala asta ingrozitoare.
Azi a fost tata la oncolog si i-a spus ca din RMN se pare ca nu mai este nimic si ca ii face dosar pentru PET-CT(se pare ca exista unul si in Bucuresti).Monica ai idee de cel din Bucurestui?

poze si filmulete
povestea nasterii

Anca, sa inteleg ca la RMN nu se mai vede nici o tumora??? Doamne ce m-as bucura sa fie asa!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica70

ANCA da exista si in Bucuresti aici
http://www.petctromania.ro/tarife_petct.php
Unii din cei ce au incercat la Oradea zic ca-i mai bine la Bucuresti,unii din cei ce-au incercat la Bucuresti zic ca-i mai ok la Oradea Mie si oncoloaga mi-a sugerat sa merg la Bucuresti,dar eu cum am mai zis,am hotarat sa-l fac totusi iar la Oradea.Insa o sa duc CD-ul sa il interpreteze si cei din Ungaria de la Debrecen,ca oricum tot merg pe-acolo.Am inteles ca exista persoane care ca sa fie mai siguri trimit CD-urile pentru interpretare si la clinicile din Turcia,deci cred ca se poate,contra cost.

Monica, CD-ul e la RMN nu se poate interpreta (contra cost)in Ungaria sau Turcia?
Tata insista in continuare sa-i mai vaa cineva C-ul e la RMN....va rog aca stiti une as putea sa-l trimit sa ma ajutati cu informatii....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Anca ma bucur mult de vestile bune!!!Doamne ajuta!!!Daaa,a ajuns uleiul,ieri a fost tata dupa el,mersi inca o data si Dumnezeu sa va dea multa sanatate si tot ce va doriti!

Monica imi pare rau ca ai avut zile mai grele...Doamne ajuta!Multumim pentru vestile cu medicamentele,sper din tot sufletul sa se gasesaca ceva ce sa vindece boala asta...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si Raul Gabriel(13.06.2011)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Ramona mama ta cum se mai simte? Voi cand mai face RMN?
Off topic : la ce gradi e fetita ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

FLAVIA pai cred ca teoretic se poate interpreta oriunde contra cost,totul e sa ai o adresa/nume cui sa-l trimiti.Eu daca merg in Ungaria il dau doctoritei la care merg si se ocupa ea mai departe sper,sau poate ne trimite ea direct la cineva.
Eu cand am fost la Cluj am avut in vedere si cateva clinici private din jurul institutului oncologic,unde lucrau si ceva radiologi,ma gandeam sa ii contactez neoficial . Dar cum am apucat sa ajung la ala de ziceam am renuntat la idee.La mine era facut in Arad CT-ul cu care am mers.

Eu iti dau linkul asta:http://www.euromedic.hu/kozpontok/debrecen/
e al Euromedic Ungaria si vad ca are si optiune in engleza.Cauta un mail de contact si scrie-le in engleza si intreaba daca fac asta conta cost,eventual trimiti prin posta/net cd-ul.Poate binevoiesc sa raspunda,daca amintesti de bani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Flavia fetita mea e la Raza de Soare,pe Motilor.A fost o serbare foarte frumoasa iar Bea a fost Scufita Rosie si a spus foarte frumos poezia :) sunt tare mandra de ea :)....din pacate toata serbarea mi-a venit sa plang,as fi vrut sa fie si mama acolo...era prea riscant cu atata lume,sa nu contacteze ceva virus...oricum la urmatoare serbare VA FI PREZENTA!!!
Mama si-a trimis toate documentele in Turcia,la Anadolu.Inclusiv probele de parafina,sau cum se numesc alea...a costat 550 euro sau dolari,nu mai stiu...ei au zis ca tumoarea primara s-ar afla la ovare,apoi peritoneal si la caile biliare...dar doctorii de aici au hotarat ca merge pe acelasi tratament...
Monica,Anca

Mergi la inceput