Unde gasesc balerini de dans?

Unde gasesc balerini de dans? | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

Stie cineva unde gasesc balerini pentru dans pentru 7 ani? Care sa nu fie exagerat de scumpi. Instructoarea de dans spune ca la piata dar eu nu am gasit piata cu asa ceva.

Multumesc frumos!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

la decathlon.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

daca te referi la cipici (cu talpa de piele intoarsa), gasesti si la deichmann, costa in jur de 30 lei.
mai gasesti si in mall la baneasa, la et 1 este un magazin specializat, are tot ce trebuie in materie de dans si balet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

am gasit la centrul comercial Euro cu 20 de ron, sunt cu talpa de piele, din panza groasa, reglabili pe grosimea piciorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Magazinul Bucur Obor, pe intrarea principala, raion articole sport, pe partea dreapta. Diverse calitati si preturi.

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

daca te referi la cipici (cu talpa de piele intoarsa), gasesti si la deichmann, costa in jur de 30 lei.
mai gasesti si in mall la baneasa, la et 1 este un magazin specializat, are tot ce trebuie in materie de dans si balet.

Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Si noi am cumparat de la Deichmann (din Arad), sunt din piele si pe talpa piele intoarsa. Ii folosim la balet.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie
Instructoarea de dans spune ca la piata dar eu nu am gasit piata cu asa ceva.

Daca ai cerut balerini/pantofi de dans, posibil sa nu fi stiut nici "vanzatoarele" ce vand, dar cam la fiecare magazinas/stand cu incaltaminte, au acei cipici de panza tare, cu talpa de piele. In general, vanzatoarele ii recomanda pentru...gradinita, chiar daca sunt marimi mai maricele.

In targul Castani sau in complexul Berceni au sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Mergi la inceput