Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 1

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Dara parca la tine am vazut niste aleze lavabile? De unde ai luat?

Stie cineva de unde pot comanda husa de saltea pentru patul nostru din aceea cu strat de plastic pe o parte?
Nu de alta, dar ajung sigur sa schimb salteaua daca mai face pe ea de 2 ori...

Multumesc Bunului Dumnezeu!

Mamica fericita de iepuras Victor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaang spune:

buna fetelor! revin cu rugamintea de a-mi trimite parola ptr docs si picasa, merci , o seara placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Dananu stiu daca ma iubeste fetita mea dar cand plange si o ia toata lumea in brate si numai la mine tace sunt cea mai fericita si mandra mamica, desi eu vreau sa fie obisnuita cu toti cei apropiati si cand va veni vremea sa stea mai mult cu ei, sa nu fie probleme.
Cum mai doarme Gaza? Eu am mai incercat sa o pun pe parti sau pe spate dar nu am succes, in cateva minute se sperie da din manute isi atinge fata si gata se trezeste, o pun pe burtica doarme 2 ore. Uneori nu doarme ziua nici pe burtica probabil ca doarme foarte bine noaptea si ziua nu prea ii mai este somn.

Si eu ma gandesc deseori la pozitiile in care o tin dc fac bine. Noi o tinem deseori in fundulet cand o tin in brate si stau in pat la televizor sta pe picioarele mele.

Karina 07.04.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Tala, si noi o tinem pe Miruna vertical, sprinjinita si de sub subrat si la ceafa, plus sprijinita la fundulet, sau cum zice Dana, pe toata suprafata. Altfel mancarea ar fi pe-afara.

Dana, merci

Amy, aleze am din alea de cumparat si le arunc (Seni, Happy). Am niste protectii impermeabile de saltea sau carut luate de prin Cora si cred ca au si la Auchan, nu stiu de unde se comanda ca le-am luat din magazin direct.
LE: uite poate aici http://www. chic bebe. ro/products/3979-protectie_impermeabila_pentru_saltea_sub_forma_de_cearceaf_husa_70x140_cm.mbs
(trebuie sa scoti spatiile din link)

Danaang incerc sa trimit acum.

Adi, pai da-ne datele, bine ai venit!

mamica de minune Miruna Sanziana (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Buna fetele,

Niko ma bucur ca sunteti bine acum, bine ai revenit
a_d_i bine ai venit! trebuie sa ne dai datele tale si ale bebelusului tau asa cum le vezi pe prima pagina sa te adaugam in listuta . Si scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare si sa vedem in timp real ce scrii

ma apuc de facut capitol nou ca nu stiu cand ma mai lasa piciul sa intru la calculator

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart_apr2012 spune:

Capitolul 2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_d_i spune:

multumesc de raspunsuri
Va scriu datele acum:

Mergi la inceput