Bravo Asparagus,Onutza, Alina!Hai enona, Clara(51)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Dragelor am si eu o intrebare. Printisorul meu este cam cald la atingere. Este si putin rosu asa si caldut. Nu cred ca are febra ca asa este de cateva zile, insa intrebarea mea este daca si la voi este la fel????

Nu da semne ca s ar simti rau sau ceva insa este cald desi in casa nu e cald. Uff hai ca m am exprimat de nu am mai putut, sper ca ati inteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

anitta ai dreptate, conteaza mult ca mamica sa fie linistita, sa pape bine, sa fie odihnita... sa nu fie stresata si o sa aiba laptic....
mai toate mamicile cu care am vb mi-ai spus asta (printre care si mama mea)... problema e ca a fi asa fericita si...nepasatoare la orice strez din jur, mi se pare utopic pentru mine
de felul meu imi place sa ma implic in mai toate lucrurile chiar daca nu tine de mine, si in + sunt si o fire impulsiva ( din pacate) si asa nu reactionez bine la stres.. la ceva ce nu-mi place... si in orice caz nu ma pot abtine sa nu reactionez/protestez/implic...
cam greu sa fiu eu nepasatoare desi e in interesul meu sa fiu linistita ca sa am laptic... sper sa reusesc totusi sa ma temperez cat de cat

Anca 34+ (7 luni +)cu Mihai Iulian AMR 5+
burtica la 33s https://picasaweb.google.com/114955754890412218353/LaPlimbare#
fotografii de la cununie (la 20s) http://fotosivideo.blogspot.com/2012/01/irina-si-marian.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui joana2672001

Dragelor am si eu o intrebare. Printisorul meu este cam cald la atingere. Este si putin rosu asa si caldut. Nu cred ca are febra ca asa este de cateva zile, insa intrebarea mea este daca si la voi este la fel????

Nu da semne ca s ar simti rau sau ceva insa este cald desi in casa nu e cald. Uff hai ca m am exprimat de nu am mai putut, sper ca ati inteles

Ioana, mamica fericita de Cristian Daniel, minunea care ne-a luminat viata!!!!!

Poate este prea imbracat si s-a incalzit? Pupici sper ca sunteti bine.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 4 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

BRAVOOO,ALINA!!!!! BUN VENIT PE LUME,PUI DRAG!!!!

LA MULTI ANI,ELLYSHOR...multa sanatate,fericire si noroc

mai,fetelor....mai sunt 4 zile ramase pana imi voi tine in brate micuta printesa,iar eu sunt varza..rau de tot...sunt racita cobza...si tare imi e teama sa nu o dau si micutei:(((
febra inca nu am,in schimb curge nasul ca la robinet,tusesc de imi e teama in fiecare clipa ca acum mi se rupe apa...si am si niste dureri de cap de nu va spun:(
off,de ar trece pana luni....deocamdata pun decat picaturi de nas, si pt gat iau drajeuri Halls..dar cred ca acum inainte de culcare bag si un paracetamol....

ma duc sa ma doftoricesc si sa ma bag la nani ca la pranz nu am reusit sa dorm de rau ce imi era si de caldura

pupici

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/asteropipan/

ALINA 38+

AMR 4 zileeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyan spune:

Multumesc,fetele(Anca-2 liniute si Ylari),pt raspunsul prompt.Am 35 sapt si de-aia ziceam ca e cam devreme.O sa vad cum mai e pina miine ca vad ca azi cu odihna la pat a fost bine.Daca se ingroasa gluma o sa ma duc la spital,ce sa fac.

joana masoara-i temperatura cu termometrul ca sa stii sigur daca are sau nu febra iar daca e ok eu zic ca nu e problema atita timp cit el maninca si e bine.Poate ca e imbracat prea gros sau acoperit prea mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Oooof, Asteropipan, lasa ca sigur trece in patru zile, baga ceaiuri, sucuri fresh de fructe ptr vitamina C, etc, sunt sigura ca stii remediile astea naturiste. Chiar, oscilicoccinum exista la voi, de-astea homeopate, trebuie sa treaca!
Pupici! Si putere!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 4 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Buna dimineata! Azi dau eu cafeaua: una strong pentru mamici si una slabuta pentru gravidute!
Sa aveti o zi minunata!
Eu am incercat aseara sa fentez pastila de gynipral, pentru ca pe aia de ieri dimineata am suportat-o tare greu si iar m-a apucat ideea ca poate doar mi se pare ca mi se intareste burta. Asa ca pe la ora 7 seara m-au apucat niste contractii mai frate, cu dureri de spate, burta, era toata tare, de jos pana la stern; am bagat repejor pastila, am mancat si m-am bagat in pat. Deci nu merge fara. Am adormit pe la 12, iar la 1 eram deja cucuvea, nu mai puteam dormi. Am bagat un dus, apoi m-am uitat la emisiunea lui Gadea. Pe la 3 am adormit, din fericire. Ma si vedeam dimineata cu ochii pana in barba de somn. Dar nu, m-am trezit fresh, ca si cum as fi dormit bine de tot.
Va doresc o zi faina de tot!

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Gyan, si eu cred ca e o bucatica de dop. Cum mai esti azi?
Ylari, da, Virgi ii da Sab Simplex lui Lucas. Si eu trebuie sa cumpar din cele ce ai scris tu, plus altele si altele, dar nu am cu cine iesi, ca sotul inca n-a terminat de montat mobila si-i prins pana peste urechi cu ea.
Astero, o sa-ti treaca, ai incredere. Zici ca e foarte cald si imi inchipui ca ai AC, incearca sa nu stai pe langa el. Si chiar daca acum ai fi contagioasa, peste 4 zile, chiar de-ti va mai curge nasul sau vei mai avea ceva ramasite de raceala, nu vei mai fi contagioasa, nu vei da nimic bebelinei.
Am inceput sa-i citesc sotului meu o lista cu nume. Au fost cateva care i-au placut, se pare ca unul dintre ele e Iulia. Acuma ma gandeam, ca sotul Deei: daca o va chema Ana-Iulia n-o s-o strige copiii la scoala Alba Iulia?

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Neata, scumpelor!

Felicitari, Alinaaaaaaaaaa! Sa va dea Dumnezeu sanatate! Sa fiti fericiti impreuna cu minunea voastra!

Multumesc muult pt urari! Ieri nu mi-a mers netul si am avut si o zi agitata. Am avut musafiri, dar cel mai important bb e ff agitat pt ca s-a constipat. N-a mai iesit afara de 30 de ore. Acum mai devreme am vazut ca a facut putin, cat o nuca si destul de consistent. I-am pus jumatate de supozitor cu glicerina si sper sa reuseasca sa faca bietul de el tot. Se schimonoseste in toate felurile saracutul, mi se rupe sufletul.

Cred ca de la laptele praf s-a constipat, desi in prima saptamana de cand a inceput sa-l ia, facea normal, aproape la fiecare masa avea scaun.

De vreo 3 zile insa, abia face. Nu stiu ce sa-i mai fac. Nu pot sa abuzez nici de supozitoare, ca stiu ca nu e ok.
Azi o sa o sun pe pediatra, sa vedem ce-mi zice. I-as schimba laptele praf, dar nu stiu cu ce, si in plus, am inteles ca nu prea e ok sa-i schimbi lapticul o data ce ai inceput cu o marca.
Offffff!

De la mine nu avea de la ce sa se constipe pt ca am mancat doar supe, piept de pui la gratar, piure.

Va pupacesc dulce! Sa aveti o zi minunata!

Elly de Babyboom minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

NEATA FETELOR!!!

SARU'MANA ANITTA PENTRU CAFEA,DAR NU SE POATE UNA STRONG SI PENTRU MINE?NU MAI POT DE SOMN!!!!!!!!!!!
IERI AM DORMIT DE LA 16 LA 19:30 SI LA 22:00 ERAM IARASI IN PAT!!!
M-A SPERIAT BEBE,CA NU A MISCAT IERI APROAPE DELOC,M-AM GANDIT CA POATE E SI EA OBOSITA,SI DE ASTA AM DORMIT ASA DE MULT,PROBLEMA E CA NU IMI POT REVENI NICI ACUM,MAI AM UN PIC SI ADORM CU CAPUL PE TASTATURA.

VA DORESC O ZI FRUMOASA!!!!!!!!!!

andreea 34+fetita] KARINNA-MARIA

Mergi la inceput