Bravo Asparagus,Onutza, Alina!Hai enona, Clara(51)
Raspunsuri - Pagina 13
Shoshonik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deea_Deeutza Multumesc de incurajari , stau in pat cat pot de mult si sper ca bebe sa mai stea. Azi am fost de am recoltat pentru coagulare si am mai facut si anemia odata ca i s-a parut doamnei care mi-a recoltat ca sangele meu e subtire, nevascos si cam deschis la culoare si credea ca am anemie... Coagularea a iesit ok, iar anemia mi-a zis ca e bine ptr o gravida, cica 11 (nu stiu ce inseamna). La 5 ma duc la spital pentru ca incep cursurile de puericultura si vreau sa mai aflu si eu cate ceva... poate si niste preturi practicate la nastere. Dar am contractii, majoritatea nedureroase, dar sunt destul de multe. Am luat nospa dar vad ca e apa de ploaie si ma gandeam sa incep sa iau Gynipral. Dr mi-a zis 3 nospa/zi si cate o jumatate de Gynipral dimineata si seara. Dar nu stiu ce efecte are Gynipralul asta, adica pot sa conduc sau nu? Plus ca nu as vrea sa vars pe la cursul asta... Fetelor care luati sau ati luat Gynipral, ajutati o gravida ametita Deea 35+ cu grabit pe nume Victoras |
Pe mine ma ametea tare Gynipralul si imi tremurau mainile. Sa mananci bine inainte sa il iei. Eu nu am avut curaj sa conduc...
Maine merg sa imi schimb permisul , saracutul de el, e pe adresa de la parinti si pe numele vechi( au trecut 4 ani de casatorie si eu nu l-am schimbat). De abia astept, poate asa mai conduc si eu din cand in cand, macar prin cartier.
Mihaela36+ cu Edward-Flavius
Te asteptam Edy!!! Hai la mami si la tati!!!
Mmamita spune:
Neata burtici si mamici!
AMR 2 zile pana stau si eu linistita (vorba vine!) acasa! La mine la serviciu deja se pun pariuri pe data nasterii , sa vedem acum cine va fi cel mai aproape.
Onutzaaaaa, pupicei pentru moldoveanul zenos si felicitari!
Ionelu, imi pare rau pt mucisori, stiu ca e neplacut dar..se intampla. Eu am folosit aspiratorul nazal si solutie salina mereu, cica ar fi singura solutie...trece de la sine oricum, cu astea insa o ajuti sa respire si sa fie mai putin incomoda. Incearca s-o aspiri inainte de fiecare masa dupa ce ii pui solutia salina, asa n-o sa ai probleme cu inecatul si sa astepti cel putin o ora-doua dupa ce a mancat pana sa o aspiri din nou (daca e nevoie).
2liniute[/b, multumim!
Tigruta, hai rabdarica, vine si bebelul in curand!
Andra, pe unde ratacesti?
[b]Elena, ma bucur pt vestile bune!
Va pupacesc pe toate!
Cori, mami de Bubulina 17 luni si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (35+)
Deea_Deeutza spune:
Pe prima tv este o discutie despre vaccinul la copii!
Deea 35+ cu grabit pe nume Victoras
2liniute spune:
ms deea, eu nu am prins mult din emisiune la tv, dar am gasit-o pe net:
RECLAMA ILEGALA -/video/vaccinurile
Anca 34+ (7 luni +)cu Mihai Iulian AMR 5+
burtica la 33s https://picasaweb.google.com/114955754890412218353/LaPlimbare#
fotografii de la cununie (la 20s) http://fotosivideo.blogspot.com/2012/01/irina-si-marian.html
Gabiko76 spune:
Felicitari noilor mamici, bun venit bebelusilor!
Revin si eu dupa ceva vreme cu informatii noi, am fost azi la control, bebe are 2612g, nu e foarte grasut dar a crescut bine fata de ultima masuratoare. Colul este lung si inchis.
Se pare ca voi naste pe 25 mai, gata e programata deja cezariana, o sa am aproximativ 38 sapt, medicul a zis ca e mai sigur asa, sa nu creasca bebe prea mare, sa nu apese prea tare pe cicatricea uterina de la operatia de fibrom.
Sunt deja agitata, nu stiu ce pregatiri sa mai fac. Sper ca pana maine sa-mi mai treaca emotia, ca nu mai am stare deloc...Patutul o sa soseasca abia pe 26 mai, asa ca o bebe o sa doarma in landou pentru scurta vreme, pana il instalam. Nu-mi vine sa cred ca mai am asa putin...
Gabriela 35+ cu Rares
joana2672001 spune:
Anca, da sa adaugi si vigantol, se da pana la varsta de 2 ani, cate 2 pic pe zi inainte de baita.
Cat tine de faptul ca nu te vei descurca, sa vezi ce panica m a cuprins in prima zi singura in maternitate cu bebele. Eram si dupa operatie, nu eram nici foarte mobila, lapte nu prea aveam si printul plangea de mama mama si eu nu stiam de ce. Nu am stiau nici cum sa l schimb insa intuitia te ajuta sa stii destul de mult. Apoi cand am vazut ca tot ii este foame am chemat pe cineva sa i dea supliment apoi a dormit micutul insa eu stateam si il pazeam:)))))).
Asa ca stai calma, te vei descurca si inca bine, nu ti face griji de pe acum :).
Noi raportam o zi tare somnoroasa, a dormit mult, si a papat la fel de mult insa doar de 3 ori, sper ca e oki":))). Ne pregatim pt plimarica acum.
Pupici dragelor
elena_gd spune:
Anca si eu tot speriata ca tine sunt ca o sa ma uit disperata la bebster, o sa plangem amandoi inca din maternitate. Sotul ma tot bate la cap sa rezolvam cumva sa facem rost de o rezerva la spital in care sa stau singura. Eu sunt cam reticenta, in sensul ca acolo as fi singura, nu stiu daca cu bebe sau fara si fara sa vorbesc limba lor complicata, macar daca mai sunt si alte mamici in salon mai "fur" si eu meserie. Ma si vad ca una doua alerg la urgente cu copilul dupa venirea acasa.
Grele, nici pediatru vorbitor de lb engleza nu m-am apucat sa caut.
Sunt praf, nu ma pot mobiliza nici sa spal si sa calc toate lucrurile pentru spital.
Elena 35+ cu Bebster AMR 4+
miha81 spune:
Fetelor o sa vedeti cat de bine va veti descurca,, nu va faceti griji! toate vin de la sine iar daca nu va descurcati cu ceva, pentru ce suntem noi celelalte aici pe forum?
Eu una am probleme acuma cu frica de cezariana...nu cred sa imi fi fost vreodata frica asa tare de ceva!
Deea sper din suflet ca stai cumintica!!!!
Virgi sper ca sunteti bine!
DENISA mami de Bianca (21.12.2006) si insarcinata in 36 saptamani cu PAUL FILIP
BelissimaEva spune:
FELICITARI ONUTZA !!!
BINE AI VENIT BEBE TUDOR !!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 37 weeks +
BelissimaEva spune:
Fetelor, pentru ce este Vigantol-ul si de cand se administreaza ?.. sa-l cumpar si eu curand !
Si Ancutza, de la farmacie trebuie sa iei neaparat si Batista Bebelusului (chiar asa se numeste.. cel care se mufeaza la aspirator)!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 37 weeks +