Bravo Asparagus,Onutza, Alina!Hai enona, Clara(51)
Raspunsuri - Pagina 12
Anitta_O spune:
Ionelu, uite un mic dialog intre doua mamici de pe un alt forum, poate te ajuta:
"Mama1: nu stiu, cert e ca are nasul infundat
Mama2: Nu e fornaiala tipica a bebelusilor? Apare cam la 1-2 saptamani de viata si tot fornaie, respectiv poate avea si nasul infundat.
Si eu ma speriasem la Diana ca e racita.
Mama3: exact la o saptamana, dupa ce am ajuns acasa, i s-a infundat nasul bine. a tinut o sapatamana, fara alte simptome. medicul de familie zicea ca e normal, asa se adapteaza caile respiratorii la mediul nou, la uniii mai vizibil, la altii mai putin."
Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 34+
Mirina5 spune:
buna!
felicitari Onutza!!! Bun-venit, Tudorica!!
Elly, si fetita mananca f des...din ora in ora..dar eu am muuult lapte, ca ma si mulg cam de 2 ori pe zi, altfel mi-s sanii ca piatra, noaptea mananca la 3 ore, doarme un pic mai bine decat ziua, desi si atunci e agitata...scaunul e verde si aici,dar de la colici...ii dau Espumisan si ceai baby drink, dar cam degeaba...
De mancat, eu mananc doar compoturi proaspete si neindulcite, supe, ciorbe, iaurt simplu, cate un pic de laptic si beau doar ceai de chimen...nici apa nu mai gust..nu prea plange, dar e f agitata..nu stiu ce sa-i mai fac...in prima sapt ne miram de ea, cat era de cuminte...acum, suntem tot langa ea...
tigruta spune:
Salutare mamici si burtici!!! va ofer o cafea in dimineata asta
Felicitari Asparagus si Onutza
Noi am terminat de zugravit, ieri am muncit ca nebuna, am facut baie in cada, am facut poate poate se gandeste sa vina bebele, sunt disperata fetelor ca desi nu e termenul dar parca nu mai pot dar am citit postul Clarei care desi vad ca atrecut de termen (ceea ce sigur se va intampla si la noi) mi-a dat o nota de optimism asa ca incerc sa ma detasez si sa vina bebe cand doreste el..mai trebuie sa aranjez patutturile si sa vad ce mai lipseste din bagaj..
Le urez nastere usoara fetelor care urmeaza
Va citesc mereu doar ca pur si simplu nu am avut chef de scris, mai voiam sa raspund cuiva dar pur si simplu nu mai stiu..poate mai revin azi..
Va pup
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 39+
ionelu spune:
Anitta, merci pentru info... dar noi avem mucisori gelatinosi si urati, nu e doar fornaiala de nas infundat
Ioana... Mami fericita de Bianca Maria (26.04.2012)
miha81 spune:
Felicitari Onutza!!!Cred ca ai avut o zi tare stresanta sa te tina toata ziua asa... Bine ca sunteti bine amandoi asta este cel mai important!
Tigruta te inteleg. Nici eu nu mai am rabdare dar stiu ca este bine pentru bebe sa mai stea la caldurica!
DENISA mami de Bianca (21.12.2006) si insarcinata in 36 saptamani cu PAUL FILIP
2liniute spune:
Felicitari Asparagus felicitari Onutza sa va traiasca bebelusii multi, multi ani si sa fie sanatosi !!!!
deea ma sperii is doar 2 zile diferenta intre noi dupa UM, mai tine-l pe bebe la caldurica
elena ma bucur ca bebelusul tau e bine si tie nu iti mai este rau nici nu vreau sa-mi aduc aminte de zilele in care varsam la inceput de sarcina
mi_bebelina fetita ta e chiar grasunica, bravo ei !! sa poata trage de tzatza mamii si sa pape tot
eva depre buric, al meu s-a facut foarte mic si cam negru, in rest nu stiu ce sa-ti spun, eu nu am edeme doar m-am ingrasat cu cativa cm peste tot mai mult pe fund si la pulpe...in cazul tau poate totul revine la normal imediat ce vei naste
shoshonika felicitari si tie pentru grasunel , despre ce schema e vorba? poti sa spui mai multe aici pe forum, te rog frumos, as vrea mult sa aflu si eu
mamita merci de raspuns, fetita ta e chiar curajoasa, la multe luni si ani inainte ii doresc!!!!
mirina si anxy bine ati revenit pe forum
alina04and multmesc frumos si tie prntru raspuns si ai dreptate e bine sa avem pe ce bune mana asa ca si eu cumpar cate putin din fiecare
virginia, joana, elly si ionelu cat ma bucur sa aud de voi si de bebei, fetelor sa inteleg ca trebuie sa scriu si eu pe lista vigantol? e clar ca nu stiu nimic de bebelusi (ionelu sper sa scape micuta ta de nasucul infundat curand )
aever si eu ma simt obosita iar cand incepe cel mic sa miste pur si simplu ma opresc din orice fac si ma uit la el, mi-e foarte drag dar ma si oboseste cand ma loveste, uneori simt ca nici aer nu am suficient... si recunosc ca m-am facut si lenesa.. nu degeaba am facut un fund asa mare
scot si motate pentru enoma, clara, felicity, tigruta
Anca 34+ (7 luni +)cu Mihai Iulian AMR 5+
burtica la 33s https://picasaweb.google.com/114955754890412218353/LaPlimbare#
fotografii de la cununie (la 20s) http://fotosivideo.blogspot.com/2012/01/irina-si-marian.html
Shoshonik spune:
2liniute ai MP
Mihaela36+ cu Edward-Flavius
Te asteptam Edy!!! Hai la mami si la tati!!!
2liniute spune:
fetelor, m-a cuprins asa o teama....nu ca a patit ceva bebe... ca se joaca si stiu ca e bine, m-am mai impacat si cu ideea de operatie... acuma imi e frica ca o sa ma trezesc cu puiul in brate si nu o sa stiu ce sa-i fac ....mi-e ca atunci cand o sa planga el, o sa plang si eu si asa nu o sa rezolv nimica
cand stiu ca el o sa depinda total de mine si eu habar nu am cum se creste un copil...
si mai e asa putin si vine...
fotografii de la cununie (la 20s) http://fotosivideo.blogspot.com/2012/01/irina-si-marian.html
2liniute spune:
Shoshonik saru-mana m-am uitat putin si vad ca sunt multe informati utile, multumesc mult mult de tot, ma pun pe citit
Deea_Deeutza spune:
Multumesc de incurajari , stau in pat cat pot de mult si sper ca bebe sa mai stea. Azi am fost de am recoltat pentru coagulare si am mai facut si anemia odata ca i s-a parut doamnei care mi-a recoltat ca sangele meu e subtire, nevascos si cam deschis la culoare si credea ca am anemie... Coagularea a iesit ok, iar anemia mi-a zis ca e bine ptr o gravida, cica 11 (nu stiu ce inseamna).
La 5 ma duc la spital pentru ca incep cursurile de puericultura si vreau sa mai aflu si eu cate ceva... poate si niste preturi practicate la nastere.
Dar am contractii, majoritatea nedureroase, dar sunt destul de multe. Am luat nospa dar vad ca e apa de ploaie si ma gandeam sa incep sa iau Gynipral. Dr mi-a zis 3 nospa/zi si cate o jumatate de Gynipral dimineata si seara.
Dar nu stiu ce efecte are Gynipralul asta, adica pot sa conduc sau nu? Plus ca nu as vrea sa vars pe la cursul asta...
Fetelor care luati sau ati luat Gynipral, ajutati o gravida ametita
Deea 35+ cu grabit pe nume Victoras