Bravo Asparagus,Onutza, Alina!Hai enona, Clara(51)
Raspunsuri - Pagina 11
joana2672001 spune:
Dragelor aici cafeau de dimineata
Nu am disparut,insa ieri m am chinuit toata ziua sa va citesc apoi cand sa scriu si eu ce mai tineam minte bineiteles ca ne am lovet de o criza de colici care a durat mult mai mult decat de obicei.
Noi suntem bine, crestem, insa sunt putin ingrijorata, saupoate e normal, dupa ce papa vomita/scuipa afara niste lapte, nu chiar pe tot insa mi se pare ca destul de mult, iar apoi nu mai vrea si celalat san . Si uitati asa cum am cate un san cat casa si celalalt moale ca varga. In acesta dimineata m am muls ca nu se mai puea si am scos 100 ml de lapte.Asa bine e acu
Am inceput de aseara sa i dau si infacol, vad ca parca ii este mai bine, sa vedem. Oricum aseara dupa criza, i am dat infacol si apoi papa la 12 si a dormit deintors pana la 5.30 ca m am si speriat ca de ce nu papa baiatul:))) Nici asa nici asa nu e bine:)))).
Virgi, ziceam si noi 10 min ca sa l obisnuim treptat, si asa sotul il infololeste de zici ca e iarna afara:)))). Totusi ieri am iesit si nu am stat 10 min si 40:))). Puil nu a dormit deloc, mai dar nu a inchis ochii, a stat cumintel in carut. Cand am ajuns in casa dai spectacol:)))
Eu in continuare m am am ceva burtica, nu sunt asa norocoasa ca fetele nostre dragi Virgi, Ionele si Anxy, insa trece ea incet incet.
Cam atat despre noi. In afara de oboseala care se acumuleaza, va spun cu mana pe inima ca nimic din tot ce am facut pe lumea asta sau voi face nu se compara cu sentimentele pe care le am si grija care ma cuprinde.
Va pupicesc
Deea_Deeutza spune:
Mesaj de la Onutza
"Sunt mandra posesoare a unui mic moldovean de 3 kile nascut azi noapte la 1:02. mor de foameee"
Bravo mami, felicitari, Tudor sa fie sanatos si norocos si sa va bucure fiecare clipa din viata! refacere rapida si mult Zeeen!
Deea 35+ cu
joana2672001 spune:
Felicitariiiiiiiiiiiii Ioana si Onutza, sa va bucurati enorm de puiutii vostrii, sa se faca mari si frumosi!!!!
Anitta_O spune:
Wow, Onutza, dar stiu ca ai avut oleaca de asteptat!
Felicitari, sa aveti o viata minunata impreuna, viata de mama sa-ti ofere nenumarate satisfactii!!!! Iar Tudor sa fie un copil minunat, care sa-si iubeasca parintii infinit!
Joana, imbraca puiul doar un pic mai gros decat pe voi, asta in prima luna, pana se definitiveaza termoreglarea. Pe urma la fel ca voi sau chiar mai subtire, in caz ca-i mai calduros. Baiatul meu, de exemplu, e calduros. Intotdeauna ca sa-l verific daca ii e cald sau rece ii bag o mana la spate, dupa gat, sub haine. De mic am facut asa si a functionat. Se imbraca mai subtire decat mine.
Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 34+
elena_gd spune:
Bravo Onutza, bine ai venit bebe Tudor, moldovean sanatos si voios!Tarziu tare au bagat-o la operatie...1 noaptea.
Eu incerc sa mai bag o ora de somn ca e jale, astazi am scoala.
Elena 35+ cu Bebster AMR 4+
Shoshonik spune:
Neatza, am vorbit cu Onutza, e bine, deja s-a ridicat din pat, sambata se externeaza. Bebe e bine, a tipat puternic si a stat la pupat.
Va pup si eu, revin mai tarziu .
Mihaela36+ cu Edward-Flavius
Te asteptam Edy!!! Hai la mami si la tati!!!
aever spune:
Neata, gagici! Ieri n-am mai reusit sa intru, am facut eu ce-am facut si iar am stat pe drumuri(de data asta nu numai cu chestiuni administrative si si de entertainment) Oricum tot tarziu am ajuns acasa si tot obosita si acu ma dor rau talpile si osul pubian. Merg cam anchilozata. Nu-i nimic, la 12 merg la Pilates de gravide.
Felicitari noilor mamici, Asparagus si Onutza!!! Bun venit piticotilor! Am vazut poze cu Biencuta, e foarte frumoasa si vad ca s-a mufat bine de tot pe tzitzi. Abia astept sa vad poze cu moldoveanu voinic Tudorica. Sunt sigura ca-i la fel de mandru si frumos ca mamica. Fata draga, da' stiu ca te-au cam lasat sa astepti cezariana ceea! M-ai sunat tu ieri dimineata? Eu nu am toate numerele voastre il tel, nici nu cred ca am avut vreodata acces la lista aia cu numerele de telefon(adica n-am cerut cont, parola, n-am intrat niciodata, nici nu stiu unde o gasesc). Cand am primit telefonul chiar nu puteam sa vorbesc si desi de obicei sun inapoi sa vad ce si cum si cine si de ce a sunat, de data asta am uitat cu desavarsire. Soooo...m-ati sunat careva? Nu de alta, dar daca nu e nici una dintre voi chiar nu am chef sa sun inapoi ca vad ca au inceput sa ma sune tot felul de tampiti cu promotii.
Azi poate ma mai odihnesc si eu un pic, poate mai pun si niste rufe la spalat si aranjez ceva haine in dulap. Ar trebui sa imi spal sandalele si un rucsac pe care l-am patat cu tus...La ce ritm foarte incetinit am in perioada asta nu cred ca apuc sa fac de toate intr-o singura zi. Dar nu-i bai, mai lasam si pe maine, sper ca n-au intrat zilele in sac.
Deea mie nu-mi place ce aud de voi! Pai cum sa nasti in urmatoarele 2 saptamani? Nu e voie! Si eu care ma gandeam sa te corup la o plimbarica, ceva acum ca sunt libera si eu. Hai, fii cuminte si lasa prostiile, baga odihna cat cuprinde!
Andreea, 34+ cu BebeLUnu
aever spune:
Sa las si niste motate pentru urmatoarele fete la apel.
Hai, Clara!
Hai, Enona!
Si cine mai este la rand. Si bineinteles pentru oricine se hotaraste sa faca o surpriza placuta si neprevazuta!(Deea, tu nu intri la capitolul asta, deci pentru tine nici o majoreta momentan)
Andreea, 34+ cu BebeLUnu
albinuta83 spune:
Felicitari Onutza si bine ai venit Tudorica!
37+ cu Rares-Iustin
AMR vreo 11 zile !
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
ionelu spune:
Neatza si de la noi
In primul rand vreau sa felicit noile mamici. Sa aveti parte de bebei sanatosi si mancaciosi, ca frumosi sunt... iar voua va doresc refacere rapida si mult laptic
Urmatoarelor burtici de pe lista le urez nastere usoara! In curand o sa va tineti si voi minunile in brate
Multumesc fetelor pentru sfaturile ref la buric si afte. Ieri am sunat neonatologul si ne-a spus ca putem indeparta crusta aia de la buricel cu incredere, ceea ce am si facut, iar acum a ramas curat si frumos. Ne-a sfatuit sa mai dam 2-3 zile cu baneocin pudra, cat sa se vindece bine. In ceea ce priveste basicutza aia de la buzita, parca a mai trecut. Oricum am luat glicerina boraxata si o sa incerc sa o curat in gurita si sa imi dau si eu pe sfarcuri, cum spunea si Ioana.
Cu colicii stam la fel, aproape la fiecare masa ne agitam, chiar daca eu am trecut pe mancare de super regim. Am comandat Infacol de UK, trebuie sa ajunga azi, maine... iar daca nici cu asta nu ne potolim, neonatologul a zis sa ii dam si Colief. Acum poate nu o sa fie cazul, ca nici nu vreau sa pompez in ea nu stiu cate tipuri de picaturi si siropuri
Incepand de joi o sa ii dau si eu Vigantol. Fetelor, voi cum faceti? Il dizolvati intr-o lingurita de lapte, sau il dati pur si simplu?
Mai nou avem si mucisori, asa ca ne cam deranjeaza la respirat si mancat. Pana acum i-am tras cu pompitza, dar nu prea mi se pare eficient, asa ca azi ma duc sa ii cumpar batista bebelusului si diseara daca nu merge cu pompitza, o mufez la aspirator, nu am ce-i face. Mama e oripilata de gandul asta, dar i-am explicat ca e cea mai eficienta metoda sa poata respira ok. Acum sa plece daca nu poate sa se uite
Eu ma duc azi sa imi scoata firele. Sper sa nu ma chinuie prea tare. Oricum nu mai simt absolut nicio jena la operatie inca de acum o saptamana
V-am pupat pe toate, mamici si burtici
Ioana... Mami fericita de Bianca Maria (26.04.2012)