Bravo Asparagus,Onutza, Alina!Hai enona, Clara(51)
Raspunsuri - Pagina 10
Anitta_O spune:
Bine ati revenit, Mirina si Anxy!!! Sa aveti copilasi sanatosi si buni, de care sa va bucurati o mie de ani si mai bine!
Si eu astept sa povestiti ce si cum a fost.
Shosho, si eu tot acolo nasc, cu dr Aursulesei. Astept pe Onutza sa vina cu impresiile despre maternitate, plati, etc si apoi pe tine. Numai bine pica pentru mine, care nici nu-s din Iasi, nici nu cunosc pe nimeni pe-acolo sa ma informeze ce si cum. Eu am DPN pe 13 iunie, deci cam la 2 sapt dupa tine. Interesant sfatul cu Tobrexul, nu m0am gandit ca ar putea fi folosit la altceva decat la ochi, am in casa parca tobradex care are si dexametazona, dar in caz de urgenta, cred ca merge.
Belissima, eu nici nu mai indraznesc sa ies la plimbari pe jos, singura, mi se pare o aventura sa merg pana la magazin. La fel ca si tine, am picioarele umflate, dar am grija sa nu mananc sarat (deloc muraturi, telemea, alune, masline, iar in mancare doar un fir de sare), iar noaptea dorm cu picioarele ridicate usor, pe o perna sau patura si in plus incerc sa mai stau ziua intinsa, cu picioarele ridicate. Sa stii ca merge, fata de sarcina trecuta cand nu mi se mai dezumflau deloc, acum dimineata le vad mai subtirele, chiar daca seara sunt la loc umflate. Si nici n-am HTA fata de sarcina trecuta, cand cred ca mi-a crescut din cauza acestor edeme masive. Eu acum circul aproape numai cu taxi, nici o plimbare fara un scop precis, pentru ca efectiv simt cum imi depasesc limitele fizice daca ma aventurez pe jos, chiar si un sfert de ora. Lasa ca mai avem putin si gata cu greutatea asta la mers.
Mi_bebelina, chiar maricica pustoaica, dar uite ca si Mirciulica al Dianei a avut o greutate estimata peste 4000 g si a iesit cu 3600, deci poate-poate n-o fi chiar asa maricica.
Despre muscatura, imi pare rau, nu prea stiu ce sa iti spun, poate intra Virgi si te consiliaza ea.
Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 34+
Ellyshor spune:
Ptiuuu...inca nimic despre Onutza. N-o mai sun ca imi e ca e in exercitiul functiunii...si o deranjez.
Anxy eu mi-am dat seama ca plange de papa pt ca am experienta cand mi-a scazut lapticul si la fel facea. Plus ca pana mi-am dat eu seama ca de fapt nu se hranea suficient, la fel, s-a deshidratat si facea si kk verde apos asa.
Cik ar avea pusee de crestere la 2 saptamani si undeva pe la 6-8 saptamani.
Eu il mai incerc si cu degetelul, indoit asa,...daca ii e foame sare pe el sa-l suga.
Am inceput sa iau si spirulina, sper sa se imbunatateasca lactatia. Astazi l-am tinut la 12, aproape 2 ore la san...sugea si dormea, dar ceva ceva tot a tras, ca se simteau sanii mai usori.
Bebelina, ce grasuna ai tu acoloooo!!!
Totusi, fiind a doua nastere, cred ca iti va fi un pic mai usor natural. Bine, daca ajunge la 4 kg...nu stiu cat de usor va mai fi.
Pupilici la burtici!
Elly de Babyboom minunat!
Deea_Deeutza spune:
Am primit mesaj de la Onutza, dar am fost pana in Carrefour si acum am ajuns acasa. E trimis la 18:25
"In maxim 2 ore is gata. M-au mutat la terapie intensiva. Ma pregatesc de operatie. Pup"
Deci cred ca e gata deja si asteptam mesajul ca ea si bebe Tudor sunt bine merci
Deea 35+ cu
BelissimaEva spune:
Fetelor, Clara are astazi DPN-ul! Avem vreo veste de la ea? Ne spusese vineri( parca) ca astazi are vizita la doctor si poate o ajuta cu declansarea nasterii .. la fel si Felicity!
Nici de Enona nu stim nimic?
Deea, poti pune tu pe prima pagina la Mirina, nastere naturala si la Titi ziua cand a nascut, 5 mai( este trecuta 6 mai) ?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 37 weeks +
elena_gd spune:
Seara buna fetelor!
L-am vazut pe bebster, e bine, la 35s1z masuratorile il arata de 35s4z si 2,614 gr. Doctorita zice ca daca o tine tot asa cu cresterea la DPN o sa aiba 3,500gr. Saptamana viitoare ma duc la test non-stress si peste 2 sapt la control din nou. Placenta tot grad 3, ea spune ca e ok pentru varsta asta a sarcinii, lichidul tot 7, adica la limita de jos. Fluxul pe artera cerebrala si pe cea ombilicala e ok. Mi-a dat sa fac ultimul set de analize: hemoleucograma, urina si hemoglobina glicolizata - sa vedem daca a fost glicemia ok. Mi-a spus ca de acum daca mi se pare ca ceva e in neregula si bebe nu se misca destul sa ma prezint la camera de urgente pentru test non-stress, cu asta a bagat frica in mine... eu sunt in stare sa ma prezint zilnic acolo.
Mi_bebelina felicitari pentru grasunica!!!
Onutza cred ca se hraneste cu ZEN la ce foame e pe ea, nemancata de dimineata.
Alina multumim de complimente, si data trecuta cand nu eram hotarati la nume imi amintesc ca mi-ai spus ca iti place Eric.
Elena 35+ cu Bebster AMR 4+
Shoshonik spune:
Ellyshor,
Am atasat pe contul de E-mail yahoo, la schite, un document despre puseele de crestere (colectionat de la mamici cu experienta de pe forum). Sper sa te ajute.
Mihaela36+ cu Edward-Flavius
Exista un singur copil perfect si fiecare mama il are!
elena_gd spune:
Fetelor eu imi fac griji pt Onutza noastra, nici o veste pana la ora asta... of...
ClaraJ spune:
Buna fetelor,
BELLISSIMA - multumesc de intrebare si grija. La noi e tot liniste si pace, deocamdata. :) Bebe e bine in burtica, aproape de 4 kile, la fel ca Bryce, circumferinta capului e numai buna sa-l scoatem natural, nivelul lichidului bun. Dilatatie aproape de 2cm, contractii, pierdem si din dop, deci ne apropiem si noi de marea intilneala cu bebita, sunt sigura ca se va intimpla saptamina asta.:)
Va pupic si o sa va tin la curent,
Clara - mami lui Bryce si Kaeden - 40+
Anitta_O spune:
Buna dimineata! Clara, mai poti? Te simti ok?
Elena, ma bucur ca te-ai linistit la medic, ca bb e bine. eu iar sunt cucuvea, dar am dormit pana la 4, deci ma declar multumita.
Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 34+
elena_gd spune:
Neatza fetelor!
Va servesc cu un ceai caldut!
Anitta iti tin companie, si eu sunt cucuvea, la noi a jale, e 5:30 si soarele straluceste sus pe cer, de acum s-a dus somnul meu de lenes pana tarziu, au inceput noptile albe, de la 4 incepe sa se lumineze.
Onutza sper ca si tu si Tudorica sunteti bine sanatosi!