calatoria catelului in tren

calatoria catelului in tren | Autor: diannaalex

Link direct la acest mesaj

Bun gasit!!!!!!!! Am si eu o intrebare daca este cineva care sa imi poata raspunde. Luni parintii mei pleaca la sora mea, vor calatori cu trenul, dar trebuie sa ia si catelul nostru cu ei este un bichon maltese. Stie cineva care sunt conditiile de calatorie ale cainilor de talie mica cu trenul. Nu au cu cine il lasa acasa, noi plecam la spital asa ca trebuia sa il ia cu ei. Multumesc de raspunsuri

mami de maimutzica mica www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
poze Alex http://www.flickr.com/photos/72360957@N03/6573967211/in/photostream


Daca va place un vot va rugam nnd1si nnd2. Multumim

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

Animalele, păsările, reptilele, pestii si insectele vii nu pot fi transportate, de regulă, în vagoanele de călători.


Exceptii:

În vagoanele de călători pot fi primiti la transport câini însotiti.
Transportul câinilor însotiti, este admis numai pentru cei prevăzuti cu botnită, tinuti în lesă pe podeaua vagonului, în compartimente, în vagoane la clasa a 2-a, dacă nici un călător nu protestează.
În caz de obiectii ridicate de călători, agentul operatorului de transport feroviar public de călători sau organul de control, în cazuri bine justificate, poate interzice călătoria cu aceste animale.
Călătorul, proprietar al câinelui, este obligat să mentină curătenia pe toată durata călătoriei, având asupra sa materiale de igienizare, în caz contrar va fi tratat conform reglementărilor legale în vigoare.

Câinii, pisicile si animalele mici, purtate pe brate, precum si păsările mici în colivii se pot transporta fără plată, dacă nici un călător nu protestează.
În caz de obiectii ridicate de călători, agentul operatorului de transport feroviar public de călători sau organul de control, în cazuri bine justificate, poate interzice călătoria cu aceste animale.

Tariful de transport al unui câine se încaseaz#259; cu un bilet bianco în valoare de 50% din tariful tren Regio, clasa a 2-a, pentru un adult, pe acela#351;i parcurs.
În caz de obiec#355;ii din partea celorlal#355;i c#259;l#259;tori, personalul de tren va îndruma c#259;l#259;torul, proprietar al câinelui, împreun#259; cu câinele, în alte compartimente sau la cap#259;tul culoarului. Pentru un câine care este transportat în vagoanele de c#259;l#259;tori f#259;r#259; a se prezenta biletul de c#259;l#259;torie se elibereaz#259; bilet de c#259;l#259;torie eliberat în tren la tarif integral de taxare în tren, corespunz#259;tor rangului trenului #351;i distan#355;ei kilometrice pe care circul#259; c#259;l#259;torul, proprietar al câinelui.


asa scrie pe siteul celor de la cfr.

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Lumina sfanta pentru copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Acum 4 ani am mers cu catelusa ( caniche) la mare. Avea atunci 10 luni. Mi-a fost teama de ce-o sa zica lumea, controlorul, asa ca am luat bilet pentru catel. S-a uitat controlorul la mine cu o fata...

Doi ani mai tarziu, am plecat cu ea ceva mai aproape.Nu i-am mai luat bilet. A stat pe bancheta, intre mine si fiica-mea. I-am pus o paturica, si nu s-a miscat de acolo. Toti copiii care treceau, se opreau sa o mangaie. N-am avut nici o problema cu ea, sau cu ceilalti calatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

luati si carnetul de sanatate pt orice eventualitate. Poate se gaseste unul mai zelos si vrea sa verifice

Ingrid si Cristi 9 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Da, corect, si carnetul de sanatate.Uitasem de el.

Mergi la inceput