Tabara Copilul Sanatos - ati auzit de ea?
Ati auzit de aceasta tabara, realizata de catre Astecomedical? Am citit informatiile de pe siteul lor, totul suna atractiv. I-am rezervat un loc baietelului meu (inca nu am dat avansul) si as dori sa stiu daca alti parinti si-au trimis copiii in aceasta tabara anul trecut (am inteles ca e a doua editie anul acesta).
A doua intrebare: la 9 ani jumate credeti ca e suficient de mare incat sa mearga in tabara? Voi de la ce varsta v-ati lasat copiii in tabara?
giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
Lumina sfanta pentru copii
Raspunsuri
giulia81 spune:
nimeni?
giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
Lumina sfanta pentru copii
amironeanu spune:
Salut!
Nu am auzit de aceasta tabara, dar Stefi, care termina in iunie cl. I va merge o saptamana in tabara la Durau cu dna invatatoare si alti 7 colegi.
G_I_O spune:
Nici eu nu am auzit de tabara asta.
Baiatul meu a fost anul trecut prima data in tabara cu gradi, la 5 ani jumate. Si acum vorbeste de tabAra aia.
Ideal ar fi sa mai mearga cu cineva cunoscut, ii va fi mai usor
giulia81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui G_I_O Nici eu nu am auzit de tabara asta. Baiatul meu a fost anul trecut prima data in tabara cu gradi, la 5 ani jumate. Si acum vorbeste de tabAra aia. Ideal ar fi sa mai mearga cu cineva cunoscut, ii va fi mai usor |
copii ar fi, dar ori nu ii lasa parintii, ori copiii sunt efectiv lipiti de fusta mamei la 9 anideci va merge singur...
oricum maine voi merge sa achit avansul si atunci voi afla mai multe detalii.
vad ca voi v-ati lasat copiii de mici in tabere, deci la aproape 10 ani e suficient de mare sa se descurce...
va multumesc pt raspunsuri
Caught between the devil and the deep blue sea...
giulia81 spune:
deci, am achitat azi avansul
locatia taberei este in Parcul Natural APUSENI, Smida, la 90 km de Cluj-Napoca. speram ca va fi ok...vom reveni cu impresii
diuna spune:
Distractie placuta!!! Am intrat pe site si am citit, mi se pare o idee foarte buna. Sigur l-as trimite si eu pe al meu intr-o tabara dintr-asta, dar el fiind cu disabilitati are acces mai greu la distractii. Ideea e interesanta, sanatoasa, sunt sigura ca pustiul tau va fi incantat!!!! Si nu, nu e prea mic pentru asta. Fata mea era putin mai mica atunci cand a plecat in tabara de ski, in Austria.
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie."
giulia81 spune:
Multumesc, diuna!
descrierea taberei afost cea care m-a atras si pe mine...iar locul cel putin in poze e de vis, pensiunea de 4 stele cu piscina...
speram ca se va simti bine