Colectia de toamna-iarna 2005 (36)
Raspunsuri - Pagina 19
meems spune:
Noki, esti de coma! Eu daca am vo' fobie, e scarba/teama de reptile. Mi s-a facut pielea gaina si numai citind mesajul tau
Si eu sunt fana a perlutelor Natilicesti
Lavi, ce mai stii de Miha si bb Emilia?
Maria, sa va fie de bine zilele de vacanta!
Rianna e in ultima saptamana de scoala, vineri termina. E indragostita de invatatoare, a intrebat-o daca poate sa vina si la clasa I (aici in fiecare an au alt/a invatator/oare) A fost un an cu multe progrese pe plan academic, e mai mult decat pregatita de clasa I.
Saptamana viitoare plecam in vacanta in Mexic!!
maria_alexia spune:
Noki, aoleu, mi s-a facut pielea de gaina (fugarita de sarpe ) citindu-ti aventurile.
Meems, ce frumos! Mi-ar placea tare mult sa ne povestesti care au fost obiectivele atinse de Rianna la scoala anul acesta - asa, pentru compararea sistemelor.
Bine ca mi-ati amintit: pana la urma cum e cu evaluarea care trebuie/nu trebuie facuta in clasa pregatitoare? Primiti asa ceva de la gradi'? Sa mai intreb si eu la noi...
Saptamana viitoare merge si Cristi cu grupa in vizita la scoala. E dezzamagit ca nu va fi chiar scoala lui, ci cea din apropierea gradinitei, dar pe a lui am vizitat-o deja impreuna.
lavi02 spune:
Noki, aoleu!!!!!
Imblanzitoare de lighioane ce-mi esti!
Meems, cu Miha am vorbit doar prin SMS-uri, telefonul meu e cam ramolit si pe unele le rateaza sau le primesc cu intarziere (si eu sunt cam cu memoria de SMS-uri pe plin ca le pastrez pe multe ca ai valoare sentimentala :) si imi place sa le recitesc)
Imi permit sa citez dintr-un sms de la ea: "e haioasa, are parul lung si face tot felul de mutre, scoate un fel de zambet daca o mangai pe talpi. Pare calma de felul ei."
Miha e bine, cusatura rupturii de perineu zice ca o doare de 10 ori mai putin ca epiziotomia de la Maya.
Ilenutza ce mai faci? Tu ajungi la rand cu nascutul in iulie, asa sa fie!
meems spune:
Maria, incerc sa trec in revista progresele Riannei din clasa zero. Ea a inceput scoala stiind deja literele, si cele mari si cele mici, stia sa-si scrie prenumele si alte cateva nume (ale noastre, ale bunicilor, etc), dar toate cuvintele le scria exclusiv cu litere mari. A mai stiut si numerele, numara fara probleme pana la 100. La scoala a invatat sa-si scrie numele de familie; a invatat diferenta dintre literele mari si literele mici, stie ca intotdeauna la inceput de propozitie e un cuvant care se scrie cu litera mare; a invatat semnele de punctuatie (nu stia nici macar ce inseamna punct, acum distinge semnul exclamarii, semnul intrebarii, virgula... desi nu e intotdeauna sigura cand sa le foloseasca); recunoaste sunetul fonetic al oricarei litere si astfel e capabila sa citeasca fara greutate orice cuvant, chiar daca nu stie cuvantul sau nu-l recunoaste initial. A mai invatat zilele saptamanii, lunile anului, stie fiecare luna cate zile are (e experta si pasionata de calendar ). A invatat sa adune si sa scada. A invatat multe despre sarbatorile nationale si semnificatiile lor, istoria Americii. Hmmm... cam astea sunt lucrurile care imi vin in minte acum.
Lavi, ma bucur ca Miha e bine si ca se poate bucura din plin de bb Emilia.
bb_alinus spune:
Bun venit Emilia in lumea noastra! Mami refacere rapida si mult laptic! Abia asteptam povestea nasterii:)
roxisialexia spune:
hello!!!
Mihaela, felicitari! sa fie sanatoasa micuta ta, sa creasca mare si norocoasa
Cum a fost intalnirea dintre surori?
lavi cum a fost cu micuta pe drum, stati toate 4 in spate? sa va fie de bine prima iesire si maxime felicitari, eu nu as fi in stare de asa ceva.
meemsy totul este la fel pana acum,nu am noutati, perioada ar trebui sa fie aug-sept, te anunt negresit cand am news citeam despre rianna, super..
Ce va face pe perioada de vara? cand reincepe scoala? eu iti spun de pe acum vacanta de vis in paradis , sa va incarcati bateriile si multe poze sa faceti.
maria ca mi-am adus aminte de poze, cum de s-a stricat aparatul vostru? ca stiu ca aveti unul foarte bun.
noki tu intrebai de durerile de burta? Alexia mea a avut si are in continuare asa ceva. am cautat-o peste tot, cu analize, ecografii si nimic , de multe ori o puneam si pe seama ca vrea atentie ca este geloasa pe matei,la ecografie a iesit ca are multe gaze, cu timpul( mult timp) s-au rarit .
si alexia a avut ala in gat acum o luna, a urmat tratament, m-au pseriat dr ca trebuie sa ii scot amigdalele, am facut exudat din nou, analize de sange si a fost ok. o sa repet un exudat de proba peste putin timp. Sanatate mult fetelor !!! si ceva poze noi cu voi, cand? tu care erai sefa pozelor!!!
feli ce mai face ili? cum te mai intelegi cu ea?
alina voi ce mai faceti?
de anda mai stie cineva ceva? ce mai face nichita? ai reusit sa il inscrii la scoala care vroiai?
sa aveti un weekend fantastic!!!
ilenutza spune:
Chiar asa Lavi, cum ai tinut fetele in masina.?toate in spate si tu in fata ?
Ile , mami de V si A ,
meems spune:
Am primit astazi "carnetul de note" (report card) al Riannei pentru anul scolar 2011-2012. Am pozat diferitele sectiuni care listeaza exact cerintele si asteptarile pe fiecare trimestru al anului scolar - pentru Maria-Alexia si oricine altcineva care e interesat de sistemul de scoala american
crissy77 spune:
comentariile
Bv Rianna!
Eu nu am primit pana in prezent nicio evaluare de cand a inceput gradi (si nici nu intrevad vreuna, ca tot intreba Maria).
ilenutza spune:
Caldura mare mon cher!
Pe langa toate cele a venit si caldura.
Gashca este la terasa, mi se transmite telefonic. Mi se trimit poze.
Papa: Andrei, da-mi si mie putina lamaie de la tine
A: Nu
P: De ce?
V: pt ca ai gura mare...
Ile , mami de V si A ,