Colectia de toamna-iarna 2005 (36)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

O primim cu bratele deschise pe Emilia, sa fie sanatoasa si norocoasa!

ilenutza, la prima sarcina nu am avut nicio pb, a doua am dus-o pana la 30 s. Motivul: infectie cu e-coli. Tu nu te mai gandi si nu mai citi pe forumuri, stai cumincioara la pat si fa ce zice dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

'mneata.
sa traiesti, sa infloresti si sa te hlizesti, micuta emilia (n-am gasit alta rima la repezeala).
tre sa fug.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Mihaela, felicitari!! Sa va bucurati cu totii la maxim de micuta Emilia!

Lavi, wow, excursionista de mica Bravo, bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Yuuuuhuuuu!

La multi ani, micuta Emilia! Sa cresti mare si frumoasa ca si sora ta! Sa ai parte de noroc in viata, de aprecierea celor din jur si sa ti se intample numai lucruri frumoase si dorite!

Lavi, m-ai uimit. Zau. Tare de tot faza cu marea. Bravos voua!!!

Noi in mini-vacanta am fost in Bulgaria, la Rousse. Am beneficiat de cazare gratuita acolo, asa ca ne-am gandit s-o amortizam. Am executat plimbari prin oras, papat n inghetate de-ale vestite de-ale lor, vizitat manastiri in stanca (Basarabovo si Ivanovo), orasul medieval Cherven, gratar in padure si sa uitam mangaiatul viperei descoperite de Sarah.Una peste alta, succes total.

Evident ca am depistat cauza ASLO-ului urias: exsudat pozitiv la streptocop beta-hemolitic. Voi suna pediatra sa-i cer tratament.Din nou antibiotic.

Si amu quizz: pe plozii vostri ii doare burtica? Des? Deloc? Ca mai nou Sarah se plange constant de dureri de burtica. Nu tin mult, nu face diaree, nu vomita, nu nimic. Doar dureri de burta. Zilnic, de cateva ori. Trec fara tratament, dar nu imi dau seama ce cauza ar putea avea. Idei???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Aoleu, noki, cum fu cu vipera? detaliaza, te rog
Sa va fie de bine iesirea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Noki, google "copiii crampe abdominale", pe sfatulmedicului am gasit ca e relativ frecvent. ai mei nu se plang de asa ceva.

off, iarasi streptoccoc? . sa va reparati cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Emilia, bine-ai venit! Multa sanatate, sa fii norocoasa si fericita alaturi de cei dragi tie! Miha, felicitari!!!!!!

Sa va fie de bine escapadele, noi stam loco mai mult. Iasi-ul a fost animat saptamana trecuta de inaugurarea unui mare complex comercial si au fost patru zile nebunesti, plus restul manifestarilor prilejuite de 1 iunie. A pulsat orasul ca niciodata! Mi-s mandra ca-s ieseanca

Noki, Maria se mai plange de dureri de burta plus greata, i-am facut analize acum vreo luna si ceva si nu a iesit nimic.

pup colectia draga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Bun venit Emilia!!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii ! Miha, refacere rapida!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

"There are no seven wonders of the world in the eyes of a child. There are seven million...” (Walt Streigtiff)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Mergi la inceput

Noki, Elise cand are crampe, de cele mai multe ori sunt insotite de diaree sau voma; toate astea se intampla rar (de cand a inceput anul scolar, de vreo 3 ori, intoxicatie alimentara). "O doare burta" fara alte simptome doar cand ii este lene sa manance, iar asta se intampla mai des decat in cazul anterior. Sau cand e balonata (rar).
- Colon iritabil?
- coproparazitologic?
- Un test de digestie i-ai facut? Intreb pt ca te plangeai de diverse lipsuri, nu mai stiu daca si altceva pe langa d3?

Cine ma ajuta si pe mine cu date exacte despre Ami si Emilia, ca sa le recunoastem oficial?

Stiu ca Lavi se temea sa nu nasca pe 1 mai si a nascut sambata, pe 5 mai? Si Emilia e nascuta ieri, pe 4 iunie?

Mergi la inceput

Ami e nascuta pe 6.

Sa ma corectati daca gresesc:
Amalia-Stefania, 6 mai 2012
Emilia, 4 iunie 2012

Mergi la inceput