Colectia de toamna-iarna 2005 (36)
Raspunsuri - Pagina 10
meems spune:
Ile, si eu m-am uitat zilele trecute in contul comun la pozele de la primele intalniri din colectie, cu bebei mici-mici si dulci
Dar cum de nu-i pui Ilenutza?
lavi02 spune:
Crissy, te cred!
Ile, eu zic ca si 37s e foarte bine daca apuci, dupa 37 nu se mai considera prematur. Iar dupa 38 se considera "la termen". De altfel si 35-36 e bine daca bb e sanatos.
Fost la dermato, alunitele mele nu pun probleme, huh, m-am linistit. Mai am un singur de "bifat" zilele astea, noua drita de familie, sa o inscriu pe Zu.
Cand ne-am intors de la dermatolog m-am dus in dormitor in viteza sa intind umbrelele fetelor pe pat, sa se usuce de tot, ca acolo nu incurca. Cand sa arunc umbrelele in viteza, vad pe pat o papusa roz. Ma pregatesc sa fac scandal: "Care si-a lasat papusa la mine pe pat?" Cand ma uit mai atent, vinovatul era Virgil iar papusica roz era Ami
------
Edit: M-am uitat la poze impreuna cu fetele mele mari. Le-au placut rochitele, care mai de care.
Ne-am uitat si la pozele din Roma ale lui Alinus. Foarte interesanta pt noi Roma fara zapada!
Amalia ta e la fel de frumoasa cum o stiam si Alessia e o scumpica si seamana tot mai mult cu sora ei. A crescut foarte mult Alessia de la ultimele poze in care am vazut-o. Imi place de ea ca se descurca foarte bine cu inghetata! Sunt mortale in pozele cu Amalia in carucior si Alessia la ea in brate.
ilenutza spune:
meems ms si pt parola, pup
Ileana ar fi numele de la ilenutza, nu m- am gandit, e o idee
Lavi, mie sabina mi se pare mai dur pt ca are consoane mai tari.
Ile , mami de V si A ,
meems spune:
Ile, cu drag!
Pai am crezut ca afinitatea ta fata de numele asta ti-a inspirat username-ul pe DC :)
Alinush, am vazut si eu pozele, foarte frumoase!! Si eu vreau la Roma Sunteti o familie tare draguta, tu ai intrat la apa, parca esti sora mai mare a fetelor. Alessia seamana tot mai bine pe Phil, iar Amalia ma da gata! Fotomodel in devenire.
Lavi, ce draguta faza cu papusica roz pe pat
roxisialexia spune:
meemsy ce fain trebuie sa iti stea! sa pui poze sa te vad . AM vazut pozele din sausalito..este super frumos Sa va fie de bine entru Ri
lavinu stiu de unde iti iei tu energia si starea zen, ai tot respectul meu
Sanatate multa scumpei Ami, e frumu rau cum suna
noki ce ai decis cu amigdalele bufnitei? si noua ne-a spus un dr sa le scoatem, orl-istii astia sunt impartiti in 2 tabere unii sunt pro altii contra. cum se simte? daca iese soarele si in bucuresti in urmatoarele zile, poate ne vedem prin ior, ce zici? cu trotinetele pe asfalt
ile iti tin pumnii
alina sunteti niste frumoase. de ziua lui matei am fost la un parc de distractii din bucuresti..le-a placut de numa!
cand veniti in tara anul asta, ati decis perioada si unde anume veniti? poate ne vedem
ioanamerci pentru site
mihaela_80 spune:
Hello,
multumesc mult pentru urari si pre-majorete! Nu zic sa nu va grabiti cu ele, ca nu prea mai pot, asa ca pt mine si zilele urmatoare e ok - mi-e frica sa nu ajung la infectie urinara cu staza aia care se rezolva abia dupa-nastere.
Lavi, ma bucur mult pt rezultatele de la cardio! E bine ca e procentul ala mic si ca restrictiile sunt numai evitarea sportului de performanta (nu e mare pierdere, ca e dur si uzeaza si articulatii, etc). Numai faptul ca o cheama la 6 luni data viitoare si nu la 1 luna, 2, etc, spune f mult. Bravo Zuzulina! Cat despre perfect sanatosi, asa e, cine e perfect sanatos? Eu am fost recent la oftalmmolog sa se uite la fundul de ochi, sa vada daca ar putea pune probleme nasterea naturala. Mi-a zis: in afara de miopie, aveti ochi perfecti. Pe principiul operatia a reusit, etc, etc... (de vazut, vad cam la fel de bine ca o cartita, cu -9 si -11:))
Noki, distractie placuta cu pestisorii :)Nici eu nu i-as scoate amigdalele, am tot auzit - fara raceste mai rar dar mai grav. Nu stiu cat e de corecta afirmatia, stiu insa cateva cazuri reale, posibil neconcludente statistic.
Lavi, tare draguta Ami cea mancacioasa cu pumnisorii :))) Cool cu oferitul locului in metrou :) probabil 4 kile mai ai cu uter marit, etc, etc, de unde 4 kile de grasime, domnule. In cateva saptamani dispar toate, o sa vezi. Cu sau fara treaba aia neagra de tarate
Eu am 13 kg in plus, de-acum cica nu ma mai ingras, asa scrie la carte.
meems, am ramas pana la urma la numele Emilia - taica-su voia Emily dar eu voiam nume terminat in a. Eu i-as spune Lia, el vrea sa-i spunem Emi. Probabil va fi cum vrea el :) Oricum o sa-i gasim o suta de alte nume de alint (Maya nu e Maya prea des, e Bufni, Maux, Yuki-Duki, etc )
Ilenutza, si mie-mi place mai mult Sabina, dar si Irina e frumos, intr-o perioada ma gandeam si eu la el. Bafta multa sa ajungi cu bine la termenul propus!
N-am apucat sa vad poze, vreau sa ma uit maine cand sunt fresh. Azi am cumparat de toate pt bagajul de spital, am sortat haine, am scos catelul de 3 ori la plimbare, etc, etc...donsoara e infipta cu capul in col si nu e de acord sa mai stau pe scaun sau in picioare, zice ca mi-a ajuns. De-abia astept sa ma uit si eu la rochite :) tiii, ce bine ca o sa mai am o fetita :)
Noki_Lara spune:
Howdy!
Prima boala a trecut. Teoretic cel putin. Luni am terminat antibioticul si era ok. Marti am dus-o la inot, la recomandarea dotorului, ca are niste probleme cu oasele - rahitism si inceput de coloana strambata (mostenire de familie). Pentru astea ne-a dat calciu in 4 reprize (10 zile luat, 20 zile pauza, repetare de 3 ori) si Vigantol 5 picaturi si ne-a zis musai inot. Asa ca am dus-o de marti, la insistentele si bucuria bufnitei.
Miercuri dimineata a facut iar febra. Nu in stilul clasic, de 39.5, mai mica, dar febra. Aseara idem, poate un maxim de 39. Noaptea asta insa nu a facut. Deocamdata astept. Nu mai pricep nimic. N-o fi fost ok tratamentul (Ospamox, iarasi, a treia ora anul asta + doar 5 zile). O fi luat o viroza? Only God knows.
Oricum, ca mi-am amintit - intrebare: termometrele voastre digitale sunt exacte???? Ca al meu cand arata 38.4, cel pe tipul vchi, cu mercur, arata 39,5 si copilul ardea tot!!! Din pacate insa, cel cu mercur a decedat saptamana trecuta. RIP.
Pe moment unica decizie este ca nu scot amigdalele. Ca au si ele rostul lor acolo, ma cuget io. Plus ca doctorii din jurul meu intra in categoria anti-scos.
Asa ca Roxi, stai usor cu IOR-ul, ca noi suntem in stand-by. Sarah trebuia sa plece maine la Sibiu la Festivalul de teatru in limba germana pentru copii. E devastata ca nu se stie inca daca poate merge sau nu.
Miha, imi place Emilia, desi mai mult recunosc ca-mi place Emily. Dar imi plac ambele alintaturi.Tare de tot faza cu ochii perfecti in afara de miopie. [:)))]Cica medici germani.
Ilenutza, prefer Sabina.
corap spune:
tone de treaba. Sabina. sanatate bufnitei. miha, nastere usoara. eu am renuntat la termometrul digital. pupici. varza.
c
mandyksch spune:
Salutare,
Intru in fuga…
Lavi felicitari, abia acum am vazut ca a venit pe lume bebe Amalia, sa va traiasca si sa fiti toti sanatosi caci asta e cel mai important lucru din lume.
Galerie pentru fetele din lista Mihaela si Ilenutza, sa aveti o nastere usoara (cand va fi sa fie) si fara problem, iar bebelacii sa fie mancaciosi :)
Noki, Kriszti mai facea accese din astea de febra mare aparent fara niciun motiv, caci alte simptome nu avea. Nici pana azi nu am aflat cauza.
Noutati despre mine, hm, m-am apucat de dieta sa mai dau jos din kilele astea depuse in ultimii 2 ani, deja ma saturasem de ele, plus ca ma dau zilnic cu bicicleta. Momentan sunt singurica pe aici, ai mei au stat 4 saptamani (au plecat pe 6 mai), pe 24 mai duc eu acasa, mai vin ei o saptamana si apoi se intorc pana cand se termina gradi. Din 30 iunie mergem in vacanta! Greu-foarte greu, am ajuns sa numar zilele in calendar.
In plus la gradi la Kriszti au aparut mai multe cazuri de varicela, nu stiu ce sa zic, sper sa nu ne dea prea mult planurile peste cap.
Va pup si intru cand mai pot. Week-end insorit sa aveti!