FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 18

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fetelor...
Teli super productie...iti tin pumnii sa iasa totul asa cum iti doresti! doamne ajuta!

amaliaro...iubita eu sunt bine...putin speriata ca vine ziua de luni...in rest e totul ok!maine pap marutul...si ma rog mai arzator ca niciodata!....vad ca la tine valorile la analize sunt in limitele normalului...doar FSH-ul ala nenorocit trebuie sa sdada! Bravo iubita mea!....nu vorbi ca ti se termina optimismul ca acuma te bat eu!

bichi...felicitari pentru sarcina dubla!...important e ca inimioarele bat puternic si cresc!...e bine ca esti in concediu si poti sta linistita perioada asta!

cocolino2010...pup burtica jucausa....si mie mie-d or de voi...de discutiile noastre lungi lungi lungi...acuma intelegem ca multe dintre voi ati trecut la alt nivel...si prioritatea nr 1 este bebelul sau bebeii din burtica....va inteleg perfect pe toate ca v-ati rarit intrarile pe forum....insa am o rugaminte: NU UITATI DE NOI!!!...cele codase......care pana la urma va vor ajunge din urma!asa-i amaliaro?!

smaickirilac 31, ivisor
pup toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Asai miracol frumusel asai ai dreptate ca TREBUIE musai sa reusim si noi pina la sfirsit DD sa ne ajute si pe noi codoasele
ma enerveaza rau FSH ul asta nenorocit luni ma duc sa il repet sa vedem ce si cum

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Salut pe toate gravidutele si viitoare gavidute
Smaick i-mi pare foarte rau pt nereusita,dar e bine ca ai acolo bb care te asteapta,cu siguranta vor fi mult mai puternici si vor fi lipiciosi.Eu zic inainte de ET cind cu o luna sa incepi tratamentul sa faci o histeroscopie.Ia incontinuarie vitamine,nu-le intrerupe ,exista Femibionul care este pt prumul trimestru si inainte de sarcina.Data viitoare cu siguranta va fi bine,din cite i-mi amintesc ai transferat numai un embrion,data viitoare pune 2 ,eu cred ca daca puneai 2 sigur acuma unul era acolo.Cu mutatile cum stai,celule killer din uter ?e important sa stii daca sunt probleme ceva acolo inainte de ET.Asta e acuma tot la ce m-am gindit ca sa te intreb ,eu iti tin pumni si din suflet ma rog pt reusita ta.
Bichi felicitari pt inimioare,au timp si vor creste mari ,nu te stresa poate Dr nu a facut masuratorile bine,mai stiu Dr care au ecograf D4 si nu stiu sa-l foloseasca.Pentru linistea ta sufleteasca dute inca la alt Dr sa vezi daca masuratorile sunt la fel.
Teli felicitari pt embrioni,sunt sigur ca sunt de calitate buna chiar daca faci ET in ziua 3 e bine pt ca sigur sunt puternici si ei se dezvolta bine intr-o cultura naturala mult mai bine,cel putin ai acolo de mai multi frati,suroriEu as face transfer cu 3 ,tu ce ai decis ,citi?
Cocolino e adevarat eu intru mai rar,nu pt ca nu am timp dar ziua lenevesc ,stau mult cu ochii in TV.,si merg des pe afara prin parc....ma mai lupt cu arsurile dar parca si-au mai inteles ca si-au facut destul de cap pt ca deja ma simt mult mai bine de o saptamana.Eu la ecogf.merg saptamana viitoare,inca nu mi-a miscat dar astept in fiecare zi simt usoare vibratii si un puls daca stau cu mana pe
Eu am incercat sa o sun pe mami_vreau de multe ori dar nu a raspuns la tel,i-am dat sms de ziua ei,in rest sper ca intr-o zi sa-si faca aparitia pe la noi,unde toate o asteptam cu drag
Pup toate gravidutele si viitoare gravidute si va doresc o seara frumoasa.

Looana
+13

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Va multumesc pentru sustinere .
Maine va fi ziua cea mare .Ei zic sa facem transfer cu doi dar eu vreau trei si trei voi pune .
Va doresc o noapte buna , sper sa pot dormi si eu ca deja am mari emotii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

Smaick imi pare rau pentru nereusita ,dar ai incredere ca DD nu ne uitaCapul sus si mergi mai departe.Noi suntem binisor ,un pic deprimata zilele astea ,aparent fara motiv ....in rest toate bune .Va pup pe toate

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Neata fete dragi
Teli Doamne ajuta pe azi sa ai embrionasi puternici si lipiciosi
Apalina flacaul tau iti facea cu mana acolo ?
Looana ma bucur ca esti mai bine
Bichi felicitari pt inimioarele puternice. Nu-ti fa griji cu ce a zis dr...nu toti sunt la fel, vor recupera ei. E super ca ai deja concediu, f bine ca stai acasa
Cocolino deja ai 10 sapt....mamaaa da ce trece timpul asta pt voi...pt mine parca sta in loc, nu mai ajung odata la 12 sapt . Uite aici linkul cu odiseea noastra unde o asteptam si pe alina_alba http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=172151&whichpage=22. Numai vezi ca trebuie sa se deschida alt capitol sa fii atenta cand intrii
Alna_albasper ca esti mai bine si au trecut greturile
Miracol, Dorinta, Ella, Ivisor, Amalia, Danubianus(cred ca am scris corect) va pup pe toate apasat si curaj ca inapoi nu aveti cum da....asa ca tot inainte pline de sperante si optimism

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

irilac am intrat in 10s, trece la fel de greu si la mine, am o sapt. avans fata de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

TELI mult succes la ET azi sa dea DD sa fie bine.

BICHI stai linistita nu cred ca sarcinile gemelare sunt mereu in norma acolo sunt 2 si tu esti la prima sarcina se desvolta mai greu dar se vor dezvolta, stii de obicei sarcinile gemelate sunt premature chiar daca sarcina ajunge la termen pt ca sunt doi si spatiul e mai mic, asa ca stai linistita, important e ca se dezvolta binisor, trebuia sa intrebi medicul daca sunt critice aceste masuratori, sau sunt bunicele, si cum au zis si fetele mai asculta si alte pareri.

COCOLINO mama mama ce a trecut timpul, zboara nu alta, ma bucur ca esti bine.
LOOANA
APALINA
BRIGIT pe unde esti, cum te mai simti.
ALINA tu cum te mai simti?
IRILAC
MIRACOL, AMALIARO,DORINTA, IVIZOR,

Eu inca astept, am trimis mail si la unica si mi-au raspuns dar nici ei nu au inca embrioni pt mine, daca nu trebuia sa plec pt 2 saptamani puteam sa incep cu CM urmator dar plec pt 2 saptamani in tunisia si nu-mi ajunge la timp pastilele Divina care ar trebui sa mi le trimita ei, asa ca inca asteptam, Reprofit inca nu mi-au raspuns nici ei, deci se asteapta inca pe toate fronturile.

O zi linistita fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

buna fetele
looana asa ma gandeam si eu: o histero si 2 embrioni data viitoare; nu sunt foarte hotarata cu histeroscopia deoarece eu nu am avut niciodata polipi aderente etc, plus ca la ultima mi-a trantit-o ca jumatate de uter este slab vascularizat si nu am nici o sansa. as cam vrea sa ma protejez macar psihic. oricum eu continui pana termin embrionii. multumesc de gandurile bune
teli bafta la et; m-ai pus pe ganduri cu degradarea endometrului; eu in ziua 12 aveam 12mm si la ET 11mm;
ella este grea asteptarea dar trebuie sa-ti gaseasca si tie embrionii potriviti. calatorie usoara!
miracol, amaliaro bafta la analize
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorinta2012 spune:

Smaick, eu am facur ieri histero. Fara aderente, polipi, fibroame etc.
Insa, jumatate de endometru vascularizare accentuata - endometrita, nu e prea bine...la tine slab vascularizat...tot nu e bine. Nu mai inteleg nimic!
Am sa vb cu dr de la Reprofit sa vad ce imi zice!
Teli, mult succes!
Va salut pe toate celelalte...pupici!

Mergi la inceput