FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 18

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bichi spune:

Amaliaro cu FSH la 95 ai putine sanse de a incepe o stimulare.
Mie mi-au spus toti medicii ca daca o singura data FSH sare de 20 este primul semnal de alarma. Dupa aceea el va scadea dar oricum o problema de rezerva ovarica redusa este.
Cu un FSH peste 20 in trei luni consecutive, aici nici un medic nu mai incepe o stimulare ovariana, pt. ca ovarele nu mai raspund la tratament.
Nu vreau sa te dezamagesc, este doar o relitate dura de a fi acceptata....

Ella43 Divina este o pilula estro-progesteronica care il ajuta pe medicul care-ti va pregati planul terapeutic post transfer sa-ti dea dozele necesare de estrogen (progynova) pt. pregatirea endometrului. Cam dupa 2 saptamani de la iceperea tratamentului cu Divina trebuie sa faci o ecografie si sa le transmiti la Clinica ce grosime are endometrul.
Dar am dubii mari ca va ajunge pachetul de la Brno pana in Italia pana sambata.
In general in luna in care ai luat Divina dupa sosirea ciclului se incepe pregatirea Endometrului pt transfer.
Deci daca tu vei fi in vacanza, trebuie sa amani totul.
In ceea ce priveste tamponul vaginal, aici la mine se face in fiecare dimineata fara programare, doar cu reteta. Dar si pt. aceasta este prea tarziu daca pleci sambata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Neata!! Unde ati disparut?

Amalia dc esti in butoi iesi de acolo! Hai scoate caputul ala bucalat ca mi-e dor de tine, nu mai fi trista. Stii ca mai avem si alte variante sa devenim mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna fete dragi
Sper incerc sa nu cad in butoi am fost plecata sa platesc facturi

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

Buna fete dragi
Sper incerc sa nu cad in butoi am fost plecata sa platesc facturi

Pai sa nu cazi ca nu-i bine acolo, iti spun eu pt ca de multe ori am cazut. Cand te duci la dr tau?
Pup fata bucalata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

miine la 19 am programare azi vorbisem cu microbiolog ul meu si i am zis de dong quai si mi a zis ca este de parere sa incerc 1 luna ca eu am E2 foarte mic si daca vad vreo schimbare sa continui pina scade fsh cit de cit la normal sa pot face o stimulare miine o sa ii zic si la medicu meu sa vedem E2 meu de ieri este 20:55

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

Buna fetele,
Azi am primit raspuns de la unica au gasit embrioni pt mine in sfarsit iar daca i-mi ajunge si Divina pana Sambata incepem luna asta daca nu lasam pe luna viitoare. Sper sa ajunga.Iar procedeul e exact asa cum intelesesem eu.

BICHI iubita aveai dreptate intru totul. Cei de la clinica au spus ca prin posta pachetul ajunge cam intr-o saptamana, ei mi-au pus pachetul vinerea trecuta, asa ca sper sa-mi ajunga.
Acum cum o vrea DD ca fara el suntem legati de maini.

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fete dragi...sunt prinsa in trafic si am zis sa intru putin de pe tel ca nu mai am rabdare pana pe seara...

sper, amaliaro, iubitelor va pupacesc!

amaliaro, imi pare rau ca aseara nu am mai putut vorbi, au venit niste musafiri cu invitatie la nunta...bla bla bla...s-a facut ora 23:30 pana au plecat....te rog mult iubita revino-ti in simtiri...ai vazut si data trecuta cand ai fost la medic cu o zi inainte erai ff posomorata ca nu stii ce va fi..si pana la urma la consult s-au vazut foliculi ovulatori si dr a zis ca mergi inspre bine...cine stie ce tratament iti pregateste si ce are de gand cu tine...asa ca hai ridica capul sus...sa te vad tare si increzatoare!te pup si iti trimit o mare inbratisare...daca nu vrei sa vin sa te i-au pe sus si sa te arunc in primul lac pe care il gasesc in cale sa te racoresc!

sper...si la tine la fel...nu iti pierde nici o secunda speranta...am ramas noi aici codasele...si ce facem??? ne lasam noi mai prejos??....
hai fetelor...sunt cu voi...si voi cu mine! va pupacesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

ella43...succes draga mea...poate ai noroc si incepi luna asta tratamentul...ma bucur pt tine ca ti-a gasit embrioni...presimt ca esti pe lista cu viitoare gravidute in curand!!!pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bichi spune:

Buna fetelor!
Ella43 ce bine-mi pare, incepe sa se concretizeze cate ceva!!!
Amaliaro multa bafta la controlul care trebuie sa-l faci!
Miracol si Sper suntem aici cand aveti nevoie de un suport moral nu cadeti prin butoaie, caci se iese greu!!!

O intrebare pentru burtoase, as vrea sa mananc niste pate, dar mi-am amintit apoi ca pe undeva am citit ca nu este recomandat pentru cine nu a avut toxo, am citit sau am visat? Am tot cautat pe net si nu am gasit nimic.

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

ella aici n-ai PM activat, asa ca-ti dau nr. de tel. dincolo

Mergi la inceput